Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A roller azért van, h használjuk, nem azért, h kíméljük. Ha lehet, fűtött helyen kell tartani, de ha nem lehet, így járt. A hideg majd megeszi a cellákat, aztán lehet akkupackot cserélni.
Szereztem egy szakadt F40-et, télen azt használom, a munkahelyemen is kint hagyom, nem tudom bevinni. Meg is látszik rajta. Töredéke a hatótáva annak, amit tudnia kellene. Igaz, 30-al megy 25 helyett, ez is zabálja az akksit.
Hidegben azon az emelkedőn, ahol nyáron felmegy 20-al, 6-ra lassult be, ez pont a minap történt, végül lábbal löködtem fel magam inkább.
A másik (noemális) rollerem felmegy hideg akksival is, de érezhetően gyengébben gyorsul pl, meg hát már nem jó vele télen közlekedni, inkább autóval járok ha arrafelé (felfelé) kell mennem.F2, F2 Plus ha egész nap kint van a hidegben, akkor is felmegy, (vegyesen használtam őket az elmúlt 2 hónapban, így volt alkalmam összehasonlítani a hármat) szóval ennek az F40-nek már lőttek.
Valószínűleg az előző tulaj is kint tartotta télen.
Illetve hát lehet csak az egyik cella gyengélkedik, és emiatt nem tölt fel teljesen az egész pakk, de sajnos cellánkénti feszt nem mutat az app, mivel ez nem Xiaomi. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dacia topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest