- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
Kowi84
üzenetére
Nekem van tapasztalatom és relatív friss.
UPS futár vitte el július 28-án, utána augusztus 3-án érkezett a külföldi szervízbe, majd hatodikán már visszaküldésre is került. Itt következett egy kis baszakodás a UPS rendszerrel (a honlapjuk egy agyrém), állítólag nem tudták hogy hova kell visszaszállítani (bréking: ők vitték el innen), de aztán szerencsére még augusztusban végén megkaptam, az egész első kereket cserélték, motorhibás volt kb. 700 km után (hozzáteszem, a barátnőmé is, ugyanonnan és ugyanakkor lett rendelve, kb. hasonló volt a megtett táv is).
Összességében tehát a garanciális ügyintézéssel és szervízzel meg vagyok elégedve, az UPS szolgáltatással már nem igazán.
Nekem a következő bajom ezzel a nyekergő hanggal van, állítólag valami kormánycsapágy probléma, bár itt egerszegen a szervízben azt mondták hogy kb. 2-3 ezer Ft megjavitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest