Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

aDic tag Én is nézegettem, de még hezitálok, mert ha beviszik a lakásba, vagy leteszik egy pincébe pár napra, akkor a GPS nem sokat ér. Persze ha a roller akksira van kötve, akkor már jó lehet. 
 Olvastam, hogy az Apple-s AirTag-el már több rollert, bicajt megtaláltak. pl. itt van egy magyar tegnapról: [link]
 Akinek Apple cuccai vannak, megérheti elgondolkodni rajta.
 Nekem Androidos telefonom van, ott az Apple-s cucc nem nagyon megy, de elvileg erre a rendszerre is jön egy ilyen gyártófüggetlen cucc, azaz minden Androidon menni fog: https://androidportal.hu/2023-06-01/bemutatkoztak-az-androidos-okoszisztema-elso-airtag-rivalisai/
 Samsung-nak, ill. 1-2 gyártónak van saját ilyen cucca, de pl. a Samsung SmartTag csak Samsung telefonokkal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest