Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartmen
csendes tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
Megnéztem jobban a LED -et és nem tudom feljebb tenni mert akkor nem találkozik a lyuk mivel pont annak a tetejére fekszik fel ami vezeti a kábelt illetve a csavart is teszed. Tehát nekem ilyen.
Kártyával nem is használtam, pontosabban gyerek érintette hozzá kipróbálni. Nem teljesen értem egyenlőre mi célt is szolgál mivel simán be indítva is a gomb megy illetve az appban is lehet lockolni. Igen bt kell hozzá.
Van az appban egy tempomat is be lehet kapcsolni de még nem próbáltam ki hogy mit is lehet elérni vele.
Gyereknek tökéletes amúgy. Csendes, szépen suhan.
Az app érdekes számomra hogy nincsen benne egy jópár funkció. Például a csíkot is csak 3 felé módban lehet állítani ellenben az egyik videóban ahol 100 felét állított benne egy srác. De ez apróság, főként gyereknek való extra.
De ennyi pénzért szerintem tökéletes. Gyorsan össze lehet csukni csak viszont nyitáskor figyelni kell hogy a pöcök legyen be akasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest