- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
Udv All!!!
Mitol van az hogy nincs fent a gepen jelenleg semmi fele Tuzfal,es megsem tudok a dc en Aktiv modba lenni..Peldaul nem keres a kereso senkiresem tudok rakapcsolodni...Valki segitsen PLS...
ADSL em van... -
Vaze
őstag
Udv All....
Valaki leirna reszletesen hogy hogy tudom Aktiv modba rakni a Dc++ om?0.689 es Dc em van..
Kikapcsoltam a Tuzfalat beirtam mar az IP cimem is de sajna akor sem akar keresni Aktiv modba..valaki segitsen Pls... -
Vaze
őstag
jelenleg nekemsem megy de majd ugyis mennifog mindig xaraxik...
-
Vaze
őstag
nah latom ujrakelt ez a topic is
-
Vaze
őstag
azthitem hogy ez a Topic mar reg a suljesztoben van
-
Vaze
őstag
Udv
valaki kerdezte hogy miert indult ez a Topic azert indult ez a Tpoic hogy megtudjam hanyan Dc-znek
Nekem nagyon bevalt ez a progi ejjel napal ottlogok meg itt meg jatszom meg cset -
Vaze
őstag
en azert irtam DC++ t mert en azt ismerem a sima DC rol nemis hallotam semmit
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek!
Szoval a kerdesem az ami a Topic cime
varom valaszokat es utana leirom hogy miertis nyitottam ezt a Topicot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest