Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackmMmDog

senior tag

LOGOUT blog

Szerintem a Benkó Zoltán Szabadidő Parkban jövőre már nem lehet horgászni. Abból a szempontból vicces (szomorú), hogy tavaly kérdezték min szeretnénk javítani horgászati szempontból (stég, faház, áram, horgász csónakok stb.), de a beígért bérelhető kiskocsik se lett meg. Már januárban is tudták, hogy a horgászoknak befognak inteni, de azért hirdették hogy milyen sok program lesz számunkra (éjszaki pecák, harcsahét non-stop horgászat) ,de azt is elvették hogy pénztár zárás után még két órával tovább lehessen maradni.
    Fogták a vaddisznókra elején, ma már közleményt se mernek kiadni (gerinc nulla :U ) .
    Telepítésről már ne is beszéljünk( nincs és nem is lesz! :((( )
    Sok embert becsaptak, szerencsére februárban (akik januárban váltották megszívták) már nem váltottam évest (láttam mi készül ,de álmomba se hittem ...)

Idén három alkalommal voltam itt februárban akasztottam egy halat, következő alkalmakkor már kapás nélkül megúsztam(sajnos mások is erről számolnak be). Egyik pecással beszélgetve 18 alkalom alatt 5 ponty(napokig kapás nélkül).

Új hozzászólás Aktív témák