Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a Benkó Zoltán Szabadidő Parkban jövőre már nem lehet horgászni. Abból a szempontból vicces (szomorú), hogy tavaly kérdezték min szeretnénk javítani horgászati szempontból (stég, faház, áram, horgász csónakok stb.), de a beígért bérelhető kiskocsik se lett meg. Már januárban is tudták, hogy a horgászoknak befognak inteni, de azért hirdették hogy milyen sok program lesz számunkra (éjszaki pecák, harcsahét non-stop horgászat) ,de azt is elvették hogy pénztár zárás után még két órával tovább lehessen maradni.
Fogták a vaddisznókra elején, ma már közleményt se mernek kiadni (gerinc nulla
) .
Telepítésről már ne is beszéljünk( nincs és nem is lesz!
)
Sok embert becsaptak, szerencsére februárban (akik januárban váltották megszívták) már nem váltottam évest (láttam mi készül ,de álmomba se hittem ...)Idén három alkalommal voltam itt februárban akasztottam egy halat, következő alkalmakkor már kapás nélkül megúsztam(sajnos mások is erről számolnak be). Egyik pecással beszélgetve 18 alkalom alatt 5 ponty(napokig kapás nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) .
)
Steady74