Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackmMmDog
senior tag
Idén még a legnagyobb (13,1 kg-os).

-
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Mindenki gyerek, csak van, aki már régebb óta az.
Tegnap Tiszakécskén 35 ponty jött, a legtöbb 4–5 kg körüli volt. 🙂

-
BlackmMmDog
senior tag
Köszönöm a gratulációkat!
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
jansky1
üzenetére
arra gondolsz hogy szamócán élek, igen azon

Jól sikerült a mai Ho-Hó Klub Kecskemét HE. által szervezett Szezonnyitó pecatúránk, a tiszakécskei III-as holtágon.Igaz már az első 20 percben kiderült, ki nyeri meg a mai versenyt.Juhász István első dobásra megfogta a nap legnagyobb halát, ami egy 5175 g-os ponty volt.Minden résztvevő fogott valamilyen halfajt, de egyik sem tudta túlszárnyalni ezt a méretet.A verseny végén István megkapta a haláért járó kupát és az 1 láda szamócát, amit a Vacsiközi Zöldség-Gyümölcs bolt ajánlott fel.Köszönjük minden kedves résztvevőnek a sportszerű versenyzést és várunk minden kedves tagunkat, az április 12-i Ho-Hó Tavi egyéni versenyünkre! [link]
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Helyfüggő még nagyon: ha beáll a csapat, akkor maradnak.
A telepített halaknál számít, mihez szoktak hozzá, de közben kíváncsiak is.Például szabadidős horgászatnál jól működik a nagy pontyoknál (10–15+ kg) a kukoricás, darás–kukorica csírás etetőanyag, viszont ha egész szem kukoricát látnak, azt inkább elkerülik.
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Régen használtam a képen lévőt, de vékony fonott előkét elvágta.
Idáig ma 53 ponty (2- 6 kg között)
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Varga Gabor
üzenetére
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Varga Gabor
üzenetére
Szerintem 50m-re elég a 360-as (igaz ha beljebb kell menni akor kell 390) bot és Médium bot kell neked ekkorra halakhoz.
Top Mix AsterX is jó még, de Benzárt venném.
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
jó végkimenetelre 🥂🥂
Nálam június 29. van a második születésnap. [link] Én bicajjal voltam, a sofőr meg busszal, majd fejjel belecsapódtam az aszfaltba. Én megtanultam a leckét egy életre, hogy nem szabad kapkodni (azóta is mindenki más szabálytalankodik ott).
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
HD Pellet line jó zsinór volt, utódok már csak gyöngyfűzésre jó

Nálam a sorrend amit használok megelégedve:
-Shimano Technium
-Asso Invisilk
-CPX 3D Invisible-Cralusso Prestige Feeder (150m tekercs)
-Trabucco T-Force Xps Long Cast Fluo 1200m
-Trabucco T-Force XPS Match Sinking (150m tekercs)
nem olyan sokat használtam ezeket mint a fentiekből bármelyiketTesztelésre várnak (már megvannak):
-Asso Feeder
-Asso Ultra Cast -
BlackmMmDog
senior tag
-
BlackmMmDog
senior tag
Nem örülök a erős fagynak mert most kell megfogni a halakat mert itt nyáron kuka a pecák.

Ráadásul most bérletet vetem a januári, februári és decemberi pecára (jan. 1.-től - és dec. 31.-ig szólnak bérletek)
-
BlackmMmDog
senior tag
Csúszkálni lehet...

-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
313313
üzenetére
De ezt ki kellett járni... évek óta mindig rosszabb.
Nem tudom mennyire követed a dolgokat. Tervezet 3500-ról lett 3000 ft, bérletesnek nem kell éjszakára megfizetni pluszba1500 ft-ot. Sándor (halőr) helyett akarnak felvenni valakit márciusban, az összes hal tolvaj kint lesz majd (Sándor intézte a dolgát).
Kapcsolat kialakítása fontos lenne a horgászok és a "Benkó vízét nemlátó vezetők között". Kispál ismerte el nem tudja mi van a Parkban
, Csáky (kint volt, és intézkedett is) lopott rendesen, de még is jobb volt minden .
Eső után az életveszély lejárókat, belogó fákat meg kéne oldani és több éve elmaradt nádvágás is meg kéne csinálni már.
Bálamadzagra felkötött bójákról nem is szólva(iszonyat sok hal rádöglött). -
BlackmMmDog
senior tag
Boldog Újévet Kívánok!
-
BlackmMmDog
senior tag
Szerintem idén több pecám nem lesz, 1 órája gondoltam még hogy holnap elmegyek. Hétvégén (péntek, szombat) a havas eső jobban izgat... peca lesz

Idei eredmény:

-
BlackmMmDog
senior tag
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Grillo
üzenetére
7-kor lehet bemenni. A kapuban mindenkitől külön be kell mutatni a merítőt(50*60 fej kell), bölcsőt/ peremes matracot és a fertőtlenítőt. Nem lehet közösködni mert nem engednek be. [horgászrend]
Pergetni nem érdemes(akadók és a halak se barátok benne), ragadozó állomány elég gyér ami jön halfilére jön.
Pontyok aqua+ kis csalikra jönnek, vagy magad elé röviden vagy át a túloldal elé.
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
PpenoO
üzenetére
Tegnap kérdeztem minimum előtte egy héttel lehet foglalni. Szabad helyek lesznek biztosan, de érkezési sorend van. Most bérelni bölcsöt és kis kocsit nem lehet.
Ha ide jövünk akkor mindenkitől kérem a horgászjegy fényképét mert holnap tudom megvenni.Volt kavarodás a 2026. szabályokkal/ árakkal, de végül egy megbeszélésnél kiderült az aláíró jogosultsággal rendelkező(vezető) személy rossz emberektől fogadót el tanácsokat (átverték rendesen
).
Halőrt is elküldték sajnos, ő volt a kapocs a horgászok és a "Benkó vízét nemlátok között", de nem engedték megszólalni.

-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
PpenoO
üzenetére
Holnap megyek be a vízre, ha végül, ha nem is idejövünk két helyet azért lefoglalok kezdésnek. Egy álláson kért ember elfér.
Van, amikor kellhet, de én a rövidet pecázom inkább télen.33. (híd van 33. és a 34. között )34. és a 35. favorit helyek télen.
pénztár nem lesz 31.-én ,de elővételben megtudom venni 29.-én
sport 2000ft+ 1000ft a helyfoglalás
halas (ha szeretnétek még idén halat pucolni) 6600+1000 ft -
BlackmMmDog
senior tag
Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Benkó
SzabadidőközpontPark Kecskemét?
Télen biztosan eredményes
Ma is kint

-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Pénteken Tiszakécske 2-es Holtágon voltam. 20 ponty lett az eredmény.
Tegnap a Benkó Parkból megint jött egy nagyobb ponty is (31-es állás, nem egy favorit hely)

-
BlackmMmDog
senior tag
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
feelurself
üzenetére
címkéket szabadon el lehet nevezni
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
313313
üzenetére
Rendben, írom is.
Első tavat szeretem, de szerintem hasznos lesz az írásom pontyra.Múlt héten még egy hal kivételével a túloldal előtt jött (5-7m-re a túloldaltól), tegnap már a több mint kétharmadát rövid távról fogtam (12-14m-re). Kosárba Top-mix Lake Balaton (Fokhagyma- mandula) és Aqua pellet ment (keverési arány 90% uni és 10% classic, de a classic elhagyható). Ami érdekes elmúlt években aromák nem kellett használni, de most kérték rendesen (citrom és májast használtam). Csali közül kihagyhatatlan télen a Szabadidőben a BaitBait Tüzes Barack 6*8mm -es verziója ment rövidre most is, a túloldalra Promix Krill-Kagyló ment. Múlthéten és tegnap se bírtam most por kajával pontyot fogni, de nem szabad leírni mert van, amikor az aqua pellet nem ad semmit.
Télen egyébként beállnak 35-45 m-re, december elején kihúzom a botokat és február végig ezek a távolságokat pecázom.Por kaja közül a Dovit Base Method Mix Mangó és a TOPMIX FEEDER PRO Lake Balaton használom leginkább.
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Összesen 10 ponty jött ki. sajnos a nap legnagyobb nem jött ki, de nincs okom panaszra.
11.90 kg

Ha valakit érdekel írhatok hosszabb beszámolót hogy mi kell most a Szabadidő halainak.
-
BlackmMmDog
senior tag
Kecskemét Benkó Zoltán Szabadidőpark

-
BlackmMmDog
senior tag
Köszönöm !
Ma jött meg a [Benzar Mix Concourse 6000] ,de csak holnap tudom kézbe venni.
-
BlackmMmDog
senior tag
Köszönöm. szerencsém volt és minden összeállt a jó hely, csali, és a távolság is.
Sajnos itt nem a konyhai pontyokat lopják el.
#97696sityupityu
Szabadidőbe ilyenkor kezdek el járni, nyáron nem sok esély van rövid pecákra (kajakozás az utóbbi időkben nagyon zavaró jelenség lett). Helyfüggő nagyon a víz és már a csaliból és etetőből sem mindegy mi kerül be. -
BlackmMmDog
senior tag
A halak Rákóczifalváról származnak és tényleg bitang erősek még télen is.
Nem egy intenzíven telített tó, de sajnos sok a hal lopás.
Összesen 6 ponty jött ki, végére jött még:
A nagyobb pédányt,a finomabb bottal igazi adrenalin löket lehetett a partra terelni.
Élmény volt, hal húzza ki a kezedből a botot te meg próbálsz a meredek csúszós partoldalon meg kapaszkodni, hogy ne ess a vízbe (hóban még jobb).
Czero P1 nézd meg
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
(Hűtőt) üdítővel készültem
, de lassan itt lesz a meleg teás időszak. 
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére

-
BlackmMmDog
senior tag
Szabadidő Kecskemét, remélem jönnek még

-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
313313
üzenetére
Egész évben jó itt a Dovit Base Method Mango ,de a best of a TOP MIX FEEDER PRO Lake Balaton ( HALDORÁDÓ Fluo Energy - Ördögűző néven is megtudod venni ha pénz nem számít). Hideg vízben a legjobb a BaitBait Tüzes Barack 6*8mm csali.
Másik vonal a 2 mm UNI aroma nélkül kis csalikkal.
-
BlackmMmDog
senior tag

Új szerzemény, holnap próba -
BlackmMmDog
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Én még nem nőttem ki, minden szombat peca
-
BlackmMmDog
senior tag
Berakom ide hátha van valakinek elfekvőben
-Leeda concept gt 12ft/ Silstar yokozuna rc10 - komplett bot ,de spicc befogadó tag is már jó
-Nevis Master Power River 3,50m/ By Döme Team Feeder Master Carp 3,50m - komplett merítő nyél, de menetes tag is jó
Nevis Patriot Power Handle 330- komplett merítő nyél, de menetes tag is jó
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
313313
üzenetére
Még két éve is még sokat jártam arra pecázni, de most már télre koncentrálok (többi időszakban 2-4 havonta nézek rá). Régen jó volt , de amióta a kajakosoknak minden szabad azóta... tél marad csak
2025. február -13,5 kg

2024. január (5m2 volt kiolvadva amikor akasztottam )- 15,8kg

2021. október 15,2
2021 -13,5
2021 11,30
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
PpenoO
üzenetére
Köszönöm!
Öcséd paprikázott az idén?
Igen, kb. 20-25 edényben (20 l vödrök) csinálja most.
Jött föl pár kiló most. Régebben eljártam kerékpározni, de tavaly felújítottam a kerékpárt, azóta kevesebbet ér mint a javítás költsége (32k )
. Idén még (de lehet hogy tavasz lesz már) tervbe van új kerékpár vásárlása. -
BlackmMmDog
senior tag
Pár kép az elmúlt időszakból
9,5 Füzes tó
8 kg Tiszakécske Holtág
11 kg Akasztó
7,4 kg Sipos tó
Sipos
Idáig
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Csütörtökön kaptam meg a kártyát hogy cégest is vezethetem, de itt elég szigorú szabályok vannak(GPS megfigyelés).
#96942lumpy92
Viszi a pénz , horgász cucc fejlesztés meg nincs
Volt még vonóhorog védelmi célra (előre is jelenne valami megoldás
)-88k
-Dísztárcsa vásárlás ,ami a kocsin volt elhagytam -10 k#96950Redneck
Tömegközlekedéssel ezt nem tudnánk csinálni, csak ha lenne még 2-3 fizetett pakolónk.
Nem (sokkal) viszek többet autóval se, de néha volt bejáratott hordárjaim is.
-
BlackmMmDog
senior tag
1350/hónap ft(helyközi)+3500 ft/hónap (helyi) buszjárat elvitt pecázni, munkába járáshoz eleve fizetem úgyis.

Most meg autóval
- autó
-átírás, eredetvizsga - 80+ k
-kötelező biztósítás - 57k
-felni 40k
- kötelező szervíz (olaj, szűrők) +olajteknő tömítés (legyen már porszáraz a motortér
) -76k
-ködlámpa csere -40k + 8,2 k világítótestek
-Alvázvédelem -50k
- 2* 25k rendkívül szerviz(trafó , főtengely jeladó csere)
- műszaki 41,5k
- még hátra van műszerfalnál kiégett égő cseréje , egyik ablakemelő nem jó, hátul az ajtóban hangszóró kábel megtört (kedden elméletileg meg lesznek)És még azt mondják a Toyota megbízható, kapja be!
Trafónál nem indult pont versenyre indultam, jeladónál meg egy nyanyát előztem akkor adta fel a harcot. 
Havonta elmegy 20k benzin is. -
BlackmMmDog
senior tag
Úgy érzem magam, mintha nyugdíjas találkozóba csöppentem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest