- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz
atok666 #74340 üzenetére
Ugye a szakítószilárdság, ahogy mondtuk páran nem mindig valós, de mivel én mindig megtépem és úgy tesztelem, csomózva szimpla csomóval, dupla csomóval is. Muszáj mindkét csomóval tesztelni, mert van mikor a szimpla elvágja zsinórt csak duplával jó, és van fordított eset is, ez márka függő is lehet esetenként. Az ember érzi, hogy mikor, és mennyire szakad.
Ahogy írtam én 0,25-öst kértem és nem szakad egy könnyen. Soha nem írnék valótlanságot.
Az átmérőjét én sem méregetem.Volt már nekem a kedvencem Red Devil és egy időben szakadt mint huzat a 0,22-es, nem is vettem egy ideje.
Ha azt vesszük, hogy egy fluoro carbon 0,16-os Nevis Vision is tudja 5,18 kg szakítót, ezt már évek óta használom és igaznak érzem, akkor nem hihetetlen egy vastagabb jó minőségű zsinórnál ez az érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest