Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kesjarlo
üzenetére
Persze, hogy létező jelenség, hiszen azóta csak több van belőle. De valamilyen szinten őt tartom a legártalmatlanabbnak a törpeharcsák és gébek mellett. Persze ikra és ivadékpusztító ő is, de legalább a horgászatot nem keseríti meg. A kis szája miatt csak az apró horgokat tudja felvenni, és az élőcsalin kívül nem igazán eszik meg mást. Egyébként jó süllőcsalinak is.
-
galervin93
addikt
válasz
kesjarlo
üzenetére
Hínárlyukakban lógatva naphalazni, sügerezni, amikor még nagyon nem volt fogalmam a pecáról, de sokat csináltam hármas spiccel...
Aztán jött a meglepi, amikor bevágás után karikában maradt a bot, és jött a nagy aranykárász... Gyönyörű volt, vagy 70 dekás, sosem fogtam akkora aranykárászt. -
gerii
addikt
válasz
kesjarlo
üzenetére
Sportjeggyel 10kg-ig viheted.... sőt mivel nem visszadobható kötelező is vinni ( így mondjuk qrva kevés az évi 20kg)
Bár azt én sem értem miért kell az inváziós fajokat is számolni, ha egyszer az a cél, hogy kiirtsák őket.A paprikáslisztes törpénél egyébként nincs is finomabb

-
hermanyi
addikt
válasz
kesjarlo
üzenetére
Én így vagyok a tűző szúnyoggal ,sosem hagyott még cserben .
(#39825) Grillo :
Nem biztos de járt már az IKEA-ban
szerk: (#39826) tepenzed
Azé bojlis . Kiül egy hétre a társával . Érkezés napján még kommunikálnak és estétől kezdve vagy az egyik alszik vagy a másik . Sokat nem beszélnek ,honnan tudná már

-
válasz
kesjarlo
üzenetére
Hd nap:
Döme Japánról tartót előadást, halakról kevésbe esett szó (de az édes ananász oflp itt is adott halat)
Haskó-Kerekes Januári ponty horgászat, csapongtak össze vissza,inkább élmény beszámoló(csodálkoztak hogy januárban nincs meleg
)
Sipos method csalikat mutatta be
Putz Amur horgászat+2018 method etető bemutatása (legszínvonalasabb előadás ő tartotta)
Balatoni előadás is élvezhető volt
Tombolán idén szem nyertem
Sóstói csárdában a kaja megint nagyon jó voltui.:
Steady Holler Imre ott volt -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
kesjarlo
üzenetére
Én nem teszkósra gondolok hanem ilyenekre
aromaexpressz -
-
gerigorrd
kezdő
válasz
kesjarlo
üzenetére
Vettél Leeda botot? Én akkor az egyik barátomnak rendeltem egyet, nekem hihetetlenül tetszett. Gyors, erős, könnyű, vékony.
Egyébként nekem pl semmi bajom a HD-val. Ez a stílusuk, ez a marketingjük, ez jött be nekik, és óriási piacuk van. Mondjuk én ezeket a kék etetőanyagokat vagy a vicces kis csalijaikat soha nem próbáltam, véleményezni sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adóbevallás
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Path of Exile 2
- E-book olvasók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán jött a meglepi, amikor bevágás után karikában maradt a bot, és jött a nagy aranykárász... Gyönyörű volt, vagy 70 dekás, sosem fogtam akkora aranykárászt.

)
Steady Holler Imre ott volt
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Steady74