Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
Eddig sem kaptam tőled segitséget, ugyhogy ne személyeskedj kérlek.
Nem azt mondtam, hogy napi 3mázsa halat fogok hazavinni, hanem, hogy nekem a horgászattal együtt jár azl, hogy amit fogok azt hazaviszem, és megeszem/megesszük. Vannak halgazdálkodási szabályok, amiket természetesen betartok majd hiánytalanul (honnan vetted, hogy nem teszem??? hogy merészeled egyáltalán?)Nekem nem sport elsősorban. azzal sem lesz bajom, hogyha nem fogok semmit napokig, én azért fogok horgászni, ami a horgászat alapvető célja volt.
Azt, meg, hogy mennyire üresek vitatkoznék...nem kevés barátom horgászik Szolnok megyében, és nincs semmi gond a halálománnyal (sőt kb két hete mondták, hogy miután a csatornán beszüntették a halászatot, és folyamatos telepitések miatt igen gazdag a halálomány)
ahogy irták nem a horgászok miatt csökkent anno a halálomány, hanem a lehalászástól, és a tájidegen fajok telepitésétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Steady74