- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #35298 üzenetére
Ott voltam, ott láttam ezeket az árakat. Szfvári Decathlon.
XS és S méretek vannak a valahogy kinéző árukból. Olyan felsők vannak leárazva 13000 forintról 6000 forintra, amiért ha a piacon 4000 forintot kérsz, akkor megvernek.
-
D.Orion
veterán
Bakker mióta akarok venni egy vagy két pólót, nadrágot kerékpározáshoz, de egyszerűen nevetséges a kínálat. Semmi szar pólók, csak azért mert tele vannak lyukkal(ez nekik a légáteresztő) 6ezer 8ezer forintról indulnak. Én meg akarok egy rövid utas(max ~50km, városi és terepes rohangálós) és egy rendes felsőt amiben 100km+ -t le lehet tekerni. Az utóbbihoz értelem szerűen vannak alapkövetelmények, mint pl a full cipzár és a kisebb zsebek. Ezek meg 20ezer alját karcolják, előállítási költségük meg nincs 2ezer forint.
A fenét se érdekli, hogy most milyen team van ráírva. Egy sima natúr fehér vagy fényvisszaverő sárga felső kéne, nem 20ezerért.
Nadrág dettó ugyanez, ami jól néz ki az 10K körül indul, ami meg 3-4ezer az olyan is. -
amargo
addikt
Sziasztok!
Shimano BR-M575 első-hátsó fékkar+féknyereg+csövek 3éves állapotban, mennyit érhet?
Köszönöm a segítséget!
szerk:
Sianis: Forgalmas helyeken szokták, persze nem egyből. Én inkább Budán közlekedem az említett szakaszokon ritkán járok. -
Sianis
addikt
Üdv!
Budapesti bringásokat kérdezném, hogy télen mennyire járható a terep? Tervezem, hogy télen sem szállnék fel a köhögő, prüszkölő emberekkel teli buszra, ha az utak járhatóak. Kerékpárutakat szokták takarítani? Elsősorban a Tatai utca – Vágány utca – Andrássy út viszonylatok érdekelnek.
Sianis
-
brekkhun
tag
válasz
norbee2244 #35292 üzenetére
180cm.
Én szívesebben maradnék az 50-60 ezres keretben, mivel akkor még a montimat is megmenthetném. Nekem a vázváltóval semmi kivetnivalóm nincs, kezdő országútinak jó lesz.
-
norbee2244
senior tag
válasz
brekkhun #35291 üzenetére
A szülők már csak ilyenek. Rám is az elején egy csepelt akartak tukmálni gépből is egy újat meg telefonból is egy újat,mert hogy az biztos jobb szebb és egyebek. 70e környékén szerintem azért jóval jobbat lehet kapni ennyi pénzért nem egy vázváltós gépet főleg 2200-as szettel.
Szerk.: Persze ilyenkor rittig nem látok egyet sem,de azért keresgélek.. Ez mondjuk picit kiugrik és méretben se stimmel,de hasonló dolgokat érdemes nézni. Milyen magas vagy? Akkor 54-55-56 . Találtam egy merida 901-eset is,de mivel már 10 napos 70e-ért biztosan elvitték.
-
brekkhun
tag
válasz
norbee2244 #35288 üzenetére
Nagyon sokat nem járatnám, csak iskolába akarok eljutni vele (napi 10km oda-vissza), és csak hétvégente tudnék vele túrázgatni.
Veszprémbe nem biztos hogy le fogok ugrani, főleg hogy ez erősen megrövidítené a vásárlásra szánt keretemet.
Szüleim inkább egy új Neuzer mellett adták le a voksukat, de ha ezt a kerékpárt venném meg, az azt jelentené hogy el kéne adni a montimat, ami igencsak jól jönne a téli havas időszakra.
-
norbee2244
senior tag
válasz
lsebestyen #35289 üzenetére
Gumi és testtartás függő erősen. 1,75ös félslickel pl outi közeli átlagot megyek bár azért ott ténylegesen magasabb a pulzus. Átlagban ha 1,6-os slicket nézed onnan javulhatsz 2-3km/órát ,de testtartás az ami főként meghatározza (nagyobb szögben kell hajolni jobban szűkül a tüdő nehezebb levegőt venni , izomzat adott bringához szokottsága , beállítás a mtb-hez hasonló méretekre)
-
lsebestyen
addikt
Aki montiról váltott országútira, mennyivel tudta növelni az átlagsebességét? Jövő április-május környékén szeretnék venni egy outi bringát, kb 100körül használtan, kiváncsi lennék a tapasztalatokra...Most egy Bp.-Gödöllő táv, 28km/h átlaggal megy (27km), és ilyen bringám van jelenleg.
-
norbee2244
senior tag
válasz
brekkhun #35287 üzenetére
Nem szeretnélek lebeszélni,de én ennyiért nem vennék gépet(bár hasonlóval kezdtem,de akkor sem) . Annyira látszik rajtuk,hogy egy kupacon "rohadtak" amikor teljesen nem erre érdemesek. A bandázsuk mintha a kukából rángatták volna ki őket a törődés hiányában..szörnyű így outikat látni. Ha Szfv felé nézelődsz gépeket(Veszprém is akár ) akkor segítség képpen elmegyek veled megnézni,de ezek közül mindegyik túlárazott abban biztos vagyok.
-
brekkhun
tag
KTM Strada RS
Peugeot Chamonix
Simplon Giro
KTM ?Strada RS?
F. MoserEzek közül melyek azok a kerékpárok amelyeket érdemes lenne megnézni?
A Maxi-bike kínálatát egy kerékpárokhoz egyáltalán nem értő ismerős meg tudná nézni, esetleg én is megnézném a vaterás gépet, de Veszprém se közel, se ismerős nincs.
-
emitter
őstag
válasz
sanzi89 #35125 üzenetére
Ha veszel új láncot, 100%, hogy nem lesz jó a régi fogaskoszorúval. Az, hogy milyen fogaskoszorú kell, csak akkor tudjuk, ha megvan az agy pontos típusa, vagy legalább egy kép , amikor a régi koszorú el van távolítva
Szia, itt vannak képek, a hátsó agyról is, Sachs Orbit van ráírva, ez segít? A régi koszorút gondolom házilag nem tudom eltávolítani, csak vmi spéci szerszámmal..?
-
Muton
addikt
mod:
ez nagyon komoly 10 cm-es bicikli -
fpeter07
veterán
válasz
lsebestyen #35279 üzenetére
Dehogyis. Így a legaerodinamikusabb.
-
lsebestyen
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35278 üzenetére
Rosszul van beállítva az ülése
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fpeter07 #35275 üzenetére
Linkelek egy Picasa albumot. Az említett kép egy másik albumban található.
-
Bati0501
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35260 üzenetére
És mi van akkor,ha véletlenül egy pillanatra nem nézünk oda...?És remélhetőleg a modik is.
-
fpeter07
veterán
válasz
Ojjaj, pedig mi szeretünk képeket nézegetni. Mindenkinek privátban elküldeni pedig macerás.
-
salieri.
őstag
válasz
Szakbarbár #35272 üzenetére
Ez egy nagyon jó gép!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Szakbarbár #35272 üzenetére
Ez például nem tünik rossznak
-
Toomy
senior tag
válasz
Szakbarbár #35269 üzenetére
Szerintem 54-ig menj a mérettel!
-
salieri.
őstag
válasz
Szakbarbár #35269 üzenetére
Jobbat is kapsz 50-60 ezerért mint ezek hidd el!
Ezek már tényleg ősrégi cuccok. 55-56 cm már nagy!
Inkább 54 cm körül kellene nézni. -
Szakbarbár
aktív tag
-
salieri.
őstag
válasz
Szakbarbár #35266 üzenetére
-
brekkhun
tag
válasz
Szakbarbár #35266 üzenetére
A váz méreteket figyeled? Az egyik 52-es, a másik 56-os, gondoltam szólok.
Esetleg valakinek tapasztalata hasznaltbiciklik.hu-val, vagy maxi-bike.hu-val?
-
Szakbarbár
aktív tag
Folytatom tovább a használt outi keresgélést, találtam pár gépet, véleményeznétek hogy ezek közül van-e olyan, amit érdemes megnézni?
[KTM strada 52-es]
[link]
[link]
[link]
[link]"+1 a montisra!
Legalább ő haza is tud menni tekerni a bicajával, ellentétben az outis társával.
"
Szerinted ha ez a lány az út szélén tolná a biciklit, hány autós állna meg segítséget nyújtani?
-
venember83
nagyúr
válasz
Hát, attól függ, mennyire sérti az alapelveket. A Fáradt Gőzben azért kicsit lazább a póráz.
-
rétisün
veterán
válasz
talán ide? (már ha oda befér
)
-
szki
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #35257 üzenetére
Ööö. A többségnek több bringája is akad
(#35253) rétisün : Azért, ha versenytempót kell tekerni, akkor megtekered!
-
D.Orion
veterán
válasz
Küld el privátban nekem.
A többiek ugyan nem látják, de én legalább igen.
rétisün: Van ilyen topik?
Köszi.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Erről jut eszembe... Van egy faxa bringás képem, amiből jó lenne egy háttérkép, de nem tudom hogy keressem.
Tudtok ebben segíteni? Nem tudom hogy hova töltsem fel és hogy linkeljem be, mert picikét sérti a szabályzatot.
-
Bati0501
őstag
válasz
??? -
Toomy
senior tag
válasz
norbee2244 #35254 üzenetére
Szerintem a süni nagy ívben tojik holmi edzéstervre. Megy úgy és annyit amennyit a kedve tartja.
Ahogy én is tettem és teszem is ezután. Azt azért aláírom, hogy meg fog állni az április óta tartó rohamos fejlődésem, de nálam nem már az a lényeg hogy pl. kijussak a Franciákhoz a TOUR-ra
-
SOAD19
addikt
Köszi szépen! Viszont nem teljesen értem. Ha az orromon lélegzek - és a maszk orr részénél van normális nyílás -, akkor miért párásodik be a szemüveg. Igen, ezt el is felejtettem írni, hogy szemüveges vagyok, de nem gondoltam, hogy ez fontos. Én is, csak a nagy zimankók idején használnám. Idén is volt idén is pár hét, amikor még nem voltam rest sínadrágot felvenni melóba tekeréshez. Nem akarom kifázítani az ízületeimet.
Próbálok teljes zárt védelmet kialakítani az időjárással szemben.
Esetleg tudnál ajánlani olyat, ami szemüveggel is használható párásodás nélkül.Köszi!
-
norbee2244
senior tag
válasz
rétisün #35253 üzenetére
Nem a km/óra a lényeg hanem,hogy edzés terv legyen meg az ahoz igazított pulzuson tekerjen az illető,mert különben cseszheti. Valahol megáll a fejlődés és kész . Én se megyek 25-26nál nagyobb átlagokat(ma is 50 km 25,8 reggel hatalmas szélben nagyrészt szembe szél) viszont ésszel..sokszor többet számít mint az erő
Szerk.: Becslés szerint ennek mekkora összegért illendő elkelnie? 50-100e közt?
-
rétisün
veterán
válasz
venember83 #35242 üzenetére
ha azt nézném, egy outis milyen átlagokat, távokat megy, már én is régen belehajíthattam volna a bringát az árokba......szerencsére ezen már túltettem magam (kétségkívül a majd' 7 hetes kényszerszünet is segített) és megyek, ahogy tudok, ha 25-ös átlaggal, akkor annyival, már nem is érdekel különösebben.
-
csabi94
őstag
válasz
Amúgy most nézem, hogy azért volt abban szint keményen! Ahhoz képest szerintem nagyon is jó az az átlag!
(#35251) szki:
(#35249) Nyugdíjas:
-
szki
őstag
Dehogyis a gének! Tudod a GA, KA, meg a KB miatt jó csak a srác
Amúgy gooool adottságai is kiemelkedőek!(#35242) venember83: Úgy látom egy kis hegyet is belevettél a túrába
Eladod a bicajokat, és veszel pár futócipőtMelóba hétköznap meg futva közlekedhetsz (2x7 km?). Hétvégente meg egy maratont futhatsz a szép erdőkben!
-
dqdb
nagyúr
válasz
SOAD19 #35245 üzenetére
Az elsőről tudok nyilatkozni, olyan van nekem. Először is: vagy maszk, vagy szemüveg, vagy az összes lassításnál/megállásnál tejfehér homály
Szóval amikor maszkot viselek, szemüveget egyszerűen nem tudok, akármilyen páramentesítő bevonattal van az kezelve. Az orr-résznél nyitott, így ott kényelmesen lehet lélegezni, valamint a szájrésznél van pár lyuk. Én 0 fok alatt viseltem, felette túl meleg volt. -10 fok környékén még működött, annál hidegebben szerencsére nem mentem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Én pont ezért már nem is jövök a topicba egyáltalán
Majd szóljatok, ha Toomy, és csabi94 már nem jár ide
-
csabi94
őstag
válasz
Milyen eredményekre gondolsz? Szerintem tegnap nem voltam formában. Bezzeg Tomi, amit tegnap ment az nem semmi. Ugyanannyit mentünk kb., csak Ő 30-as átlaggal.
Azért amikor az egy-két nyaralás eltelne, hiányoznának Neked azok a bringák.
Az meg a másik, sokan írták már, nem csak az átlag számít! -
amargo
addikt
válasz
Szakbarbár #35241 üzenetére
Nálam a táskára van felrakva, szerintem nagyon jó és eddig mindenki más ezt mondta róla.
TripleB: Nagyon szép a T5, mekkora?
-
Toomy
senior tag
válasz
Csabit ne vedd etalonnak, mert Ő egy igen tehetséges, fiatal figura aki ráadásul még jó géneket is örökölt!
-
venember83
nagyúr
válasz
csabi94 #35204 üzenetére
Jó gyorsan belejöttél az országútizásba. Ilyen eredmények láttán lassan el kell gondolkodnom, hogy minek nekem bicikli, ha ilyen semmi állóképességem van még mindig, hogy hetvenvalahány kilométert huszonötös átlaggal teljesítek. Mondjuk jó pár láda sör és tán egy-két nyaralás is kijönne a bringáim árából, szóval megfontolandó a váltás gondolata.
-
Szakbarbár
aktív tag
Ha már szó van a láthatóságról. Van itthon nekem 2 db 5* 40 cm-es 3M Scotchlite típusú fényvisszaverő varrható szalagom, olyan, mint ami a láthatósági mellényeken van. Van értelme feltekerni a hátsó villára vagy a nyeregcsőre, vagy inkább keressek neki más felhasználási módot?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gyufaaa #35235 üzenetére
Görgess feljebb, már válaszoltam a megfelelő részt idézve ...
Amúgy rém egyszerű az ilyen és hasonló kérdésekre választ kapni: a közlekedési szabályokért a KRESZ-t, a műszaki szabályozásért a KÖHéM rendeletet fellapozni.
Szakbarbár: Gondolom a rendőr nem fogja méregetni a biciklimet, vagy ha igen, akkor gyorsan ledobok róla mindent, mert most 14 kg
Mire te arról a bringáról ledobsz annyi alkatrészt, hogy maximum 11 kg legyen, addigra már nem lesz bringa, de legalábbis a kerék-hajtómű-kormány-nyereg kvartettből valami garantáltan hiányozni fog -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Hátha éppen keres valaki egy Syncros OS stucnit.
Úgy néz ki, hogy a Merida Speeder T5 is eladó lesz... -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Cathfaern #35228 üzenetére
Köszi, nekem is olyasmi rémlett, hogy csak a fehér színű világítás kötelező előre, a típusa nincs meghatározva. Dinamós lámpa volt fent előtte is, csak nem szerettem használni, mert elég hamar kidörzsölte a gumit, és nehéz is volt tekerni (na jó, nem volt nehéz, csak lusta vagyok
)
"A láthatósági mellény, persze tudom, hogy az a saját érdekemben jó ha van, de mennyire kötelező?
"
Lakott területek kívül, és sötétedés után kötelező, de a második részében nem vagyok biztos.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Szakbarbár #35227 üzenetére
"Gondolom a rendőr nem fogja méregetni a biciklimet, vagy ha igen, akkor gyorsan ledobok róla mindent, mert most 14 kg "
A rendőr nem. Az a KÁPÉEM dolga
A láthatósági mellény, persze tudom, hogy az a saját érdekemben jó ha van, de mennyire kötelező?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Cathfaern #35228 üzenetére
Fehér vagy kadmiumsárga, hogy pontosak legyünk
Valószínűleg német szabályozás lehet, ott ügyelnek ilyen részletességgel a dolgokra. Egyébként az idézet azért is megbukik magyar viszonyok között, mert a KöHÉM rendelet szerint pontosan egy első és egy hátsó lámpád lehet, nem több, nem kevesebb.
Illetve van némi magassággal kapcsolatos szabályozás, de azt nem szoktál figyelembe venni.
35-90 cm-es magasság között kell lennie a lámpáknak, ezt egy kormányra szerelt helyből nem teljesíti, és egy nyeregcsőre szerelt sem biztosan. De az egyszerre bekapcsolható feltételen a maradék is megbukikGyufaaa: ennyire:
54. § (6) A kerékpárral éjszaka és korlátozott látási viszonyok között abban az esetben szabad közlekedni, ha a kerékpáron vagy a kerékpárosona) előre fehér-, hátrafelé piros színű, folyamatos vagy villogó fényt adó lámpát és fényvisszaverőt helyeztek el, és
b) lakott területen kívül kerékpáros fényvisszaverő mellényt (ruházatot) visel.
Én abban az esetben is fel szoktam venni a mellényt, ha városon belül, de késő éjszaka tekerek (és ráhúzom a hasonló színű és fényvisszaverőkkel felszerelt esővédő huzatot a hátizsákra).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Szakbarbár #35227 üzenetére
Ez felteszem valami külföldi szabályzat direkt fordítása
Magyarországon nincs ilyen megkötés, csak annyi, hogy fehér színű lámpa kötelező előre (sötétben és rossz látási viszonyok között). Illetve van némi magassággal kapcsolatos szabályozás, de azt nem szoktál figyelembe venni.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Vettem egy Ledes első lámpát és a használati utasításában találtam egy érdekes mondatot:
"A világítás a dinamós világítás kiegészítésére készült. A LED-es elemlámpa készlet általi kizárólagos világítás csak 11 kg alatti versenykerékpárok számára engedélyezett."
Ez most komoly?
Gondolom a rendőr nem fogja méregetni a biciklimet, vagy ha igen, akkor gyorsan ledobok róla mindent, mert most 14 kg -
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #35224 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz
rétisün #35222 üzenetére
A szerkesztés mikéntje még nem világos, a not pad-es szerkesztés meg pláne.
Erről szerettem volna levágni a Bécs előtti útvonalat, de vagy én vagyok béna, vagy az aláírásomban szereplő dolog miatt nem működik a szerkesztés a sportypalban.
Csak ennyit szeretnék megtartani
(#35223) sghc_toma
Köszi!
-
sghc_toma
senior tag
válasz
belaazallat #35221 üzenetére
GPSBabel elvileg tud konvertalni .gdb-t.. itt elerheto online, ha nem akarod feltelepiteni: http://www.gpsvisualizer.com/gpsbabel/
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #35221 üzenetére
a sportypalban lehet szerkeszteni az utvonalakat. de .gpx fájlt akár notepaddal is lehet szerkeszteni.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Egy technikai kérdésem lenne:
Egy ismeretlen típusú gps-es kütyüből ".gdb" kiterjesztésű logot szeretnék sportypal számára értelmezhető adatta konvertálni. Valaki tudna ebben segíteni?
illetve, van egy sportypal által rögzített útvonalam, amit szerkeszteni szeretnél, az elejéből le szeretnék vágni egy részt, már ha lehetséges. erre tud valaki megoldást?
Köszi!
(#35220) Frenky89
Rendesen bele van tekerve? Váz nincs elrepedve?
-
Frenky89
addikt
válasz
belaazallat #35219 üzenetére
Álló helyzetben a pedálnál fogva el tudom forgatni az egész hajtóművet kb. a négyszögtengely közepe körül, a bicikli hossztengelyére merőlegesen 3-4mm-t.
-
fpeter07
veterán
Jó volt a tegnapi vuelta csata. Arra a bizonyos három kemény napra leszek kíváncsi, mert ilyen kis hegyeken (
) könnyen fellángolhatnak az esélyesek lábai.
-
Frenky89
addikt
Vajon mitől kotyogósodhatott ki egy vadi új Shimano BB-UN26-os monoblokk nagyon durván (3-4mm játék van a hajtókarban mindkét oldalon) 4 hónap alatt?
-
deicide
veterán
válasz
norbee2244 #35215 üzenetére
Egyszer-kétszer bennem is megfordult, hogy elég volt, visszafordulok, de be akartam menni Fehérvárra mindenképp, ez tartott a célon, meg a tudat, hogy egyszer hátszél lesz
-
XSiGma
aktív tag
Szerintetek egy kissé elgörbült külső lánctányért hogyan lehet visszahajlítani?
-
deicide
veterán
Uhh, gyötrelem és eufória 1 túrán. Verebnél feltámadt a szél, persze rögtön 50-60km/h-val kezdett fújni, ez 20km gyötrelem volt Csákvárig. Onnan a függőlegestől 10 fokkal jobbra döntve haladtam tovább egyenesen, akkora volt az oldalszél
Végül a körforgalom után Zámoly felé fordulva jött a katarzis, a hátszél, süket csendben sík úton 40km/h, lejtőkön 45-50km/h körül. Fehérvártól már annyira nem volt vidám, mert kicsit szembe fújt, de azt már túl lehetett élni :-)
-
zoltanz
nagyúr
Úgyse hinnétek el mennyit tekertem ma, és milyen tempóba.
Koksz nélkűl persze -
szki
őstag
válasz
venember83 #35202 üzenetére
Én kértem a Gyurkát, hogy applikáljon sisakot a havi bicajos kihívás figurájára.(#35199) deicide: Ezt még a reggeli félmaratoni futás után bevállaltad?
-
csabi94
őstag
válasz
-
deicide
veterán
válasz
Ajjaj, akkor már töltöm is...
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest