Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
Cathfaern #36899 üzenetére
Köszönöm szépen. A hozzászólások alapján akkor az Argo talán kevésbé alkalmas országútra. Hasonló árban esetleg tudnál ajánlani nyerget, ami kényelmes hosszútávon aszfaltra? Plusz nézegettem olcsóbb rugós nyeregcsöveket (2-3k), ezek számítanak valamit a komfortérzetben, vagy inkább hagyjam a fenébe és jó a gyári cső?
Bicajos nadrágot egyébként azért nem tudok hordani, mert nekem a bicikli inkább egy praktikus eszköz, mint hobbi, így általában olyan helyekre megyek vele, ahol furcsa lenne bicajos naciban betoppanni.A környező településekre állandóan biciklivel járok, ritkább az, amikor csak úgy felpattanok és megyek. Viszont a gyári "Matrix" ülésem minden esetben kényelmetlennek bizonyul, 5km-es táv után nem érzem a seggemet, meg semmit, ami még ott van...
-
lsebestyen
addikt
Tök jó h ezen a héten lehet bicót utaztatni ingyé' és most vagyok beteg
-
Skizz
addikt
Hahó
A Selle Monte Grappa Argo nyeregről mik a tapasztalatok? Nagyon bejön, főleg 5 rongyért. Nagy, puha dögnek tűnik, meg a testbike véleményei is meggyőztek eddig. Főleg országútra használnám, de amilyen szarok itt néhol az utak, a cél az, hogy minél kényelmesebb és puhább legyen hosszútávon is, jó időben gyakran bicajozom 1-2 órákat szünet nélkül és a mostani gyári Matrix nyereg úgy töri a seggemet, hogy vonyítani tudnék.
-
korikki
csendes tag
válasz
sanzi89 #36893 üzenetére
szerintem ezek megvettek pár vázat és felpakolták a sajat raktaron levö alaktrészeikkel.
Vagy nem tudom, de pl. itt ezen a masik oldalon a 105-el szerelt [link] is drágább, mint az elözön az ultegra SL-es. Amugy rohadt drágák, pedig ez a második legolcsóbb Wilier modell, ennel csak a la triestina olcsobb, de az is 1300 eurotol kezdödik :S. -
Muton
addikt
lassan ki lehet írni topik címnek, hogy "Kerékpárosok - ludsimon blogja"
-
korikki
csendes tag
válasz
---Lasali--- #36887 üzenetére
köszi a tippet! Eszembe sem jutott, pedig egyszerü és nagyszerü
.
Javítottam is már öket, thx mégegyszer! -
ludsimon
veterán
válasz
---Lasali--- #36888 üzenetére
Igen, igen, igen, igen!
Memével beszéltem már, holnap elgurulok vele Vácra és szétkapjuk megnézzük mi a helyzet.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
ludsimon #36872 üzenetére
Magának a rotornak iszonyat ára lesz szerintem (Ilyesmiről van szó: [link] Két csapágy elvileg megúszható max 5 ezerből, de nem mondom 100% ra, nem csináltam még ilyet.
), inkább csapágyat kéne benne cserélni. De lehet akár az is hogy elgörbült a tengely, meg kéne nézni azt pontosan mi a helyzet vele.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
korikki #36881 üzenetére
4:3 arányban jeleníti meg a képeket, régen jó volt, nem igazán értem én se miért csinálja most így.
Én ezt úgy oldottam meg hogy fogtam egy 4:3 arányú fekete hátteret, a kép legnagyobb felbontásához igazított függőleges vagy vízszintes felbontással, ahogy áll a kép, és arra rá illesztettem, szóval felül vagy alul vásznas lesz a kép, és akkor tartja az arányt.[link]
-
korikki
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #36883 üzenetére
Szerintem is az, de inkább szánalmas, hogy egy képfeltöltö script 2012-ben nem tudja rendesen lekezelni a fájlokat, a másik meg hogy a röbbszörös fájl feltöltésre is vannak ma´r megoldások és itt egyesével kell szórakozni. Egy 20 soros php kódot kellene kb. kicserélni és nem csinálna ilyen béna torzításokat. Most meg fotozhatok újakat estére
.
-
korikki
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy bicajt eladásra a bikeapróra: [link]és fotó problémáim adódtak a rendszerrel.
A legtöbb fotóm állóformátumú és a képfeltöltö scrpit nem úgy kezeli azokat sajnos, ahogy azt illene
, tehát a kérdésem, hogy a hirdetési rendszerben be tudom valahol állítani, hogy ne torzítsa be az álló képeket, vagy csak fekvöket tud kezeleni?
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #36873 üzenetére
Meglátogatom legközelebb.
Egyébként milyen magasan van???
Legmagasabb pontja?
Nem néz ki nagyon durvának, olyan 500m lehet.
Valóban 30%os??
De kár nem tegnap előtt kérdeztem, akkor meglett volna a teszt.
Brutál lehet!
Milyen hosszú? -
sghc_toma
senior tag
válasz
belaazallat #36877 üzenetére
Ketvolgyon ovatosan, van egy hatalmas fekete kutya, ami neha szabadon boklasz, es nem egyszer kergetett mar meg minket
-
belaazallat
addikt
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
ludsimon #36871 üzenetére
A keresett célpontod ez a hely a Sárhegy
Gyöngyös mellett van. A képen látható torony mögött megy fel oda egy aszfaltút. Ha leszállsz eldőlsz
-
ludsimon
veterán
Srácok lenne egy műszaki problémám!
Valaki tud segíteni?70 km/h-nál eltaláltam egy 'kis' gödröt és azóta 'berág' a racsni 40 km/h felett. Meg mikor leszálltam akkor magától pörgött a hajtómű.
Lehet külön cserélni iparis agynál külön a racsni részt, vagy lehet valamit csinálni vele??
Félek, hogy teljesen berág és akkor fixi lesz belőle, amit nem szeretnék!Kazettás agy.
Úgy tudom kazettás agynál maga az agy a racsni és nem a fogaskoszorú. De cáfoljatok rá, mert nagyon rég volt már, hogy összeraktam.
-
ludsimon
veterán
Arra lennék kíváncsi, Magyarországon van olyan aszfaltozott út, hogy 29%-os, mint Vuelta-n az az első kategóriás hegy??
Milyen állat lehet már, 15% is kb már olyan, hogy ha megállsz hátraesel, akkor a 30%-os milyen lehet.
(#36852) deicide:
Nem olyan biztos. [link]
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #36840 üzenetére
Aqua-planning mítosz romboló. De hogy még a súrlódási együttható is elég volt egy fejreálláshoz, az azért meglep.
-
Joe_Black7
tag
válasz
deicide #36862 üzenetére
Pedig a két telefon akkuja közti különbség se indokolna ekkora eltérést. De akkor lehet, hogy kénytelen leszek beszerezni egy pótakkut a hosszabb utakra.
Az út minősége meg tényleg iszonyat szélsőséges határok között mozog, a déli parton Szántód előtt van néhány tükörsima aszfaltozott rész, de van gyökerek által szanaszét barmolt járda is, nem is kevés.
Én a főúton nem igazán szeretek menni, de néha tényleg nem lehet elkerülni. Szerencsére ilyenkor azért nincs már akkora forgalom, mint nyáron, az a pár autó meg ki tudott kerülni -
csabi94
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #36864 üzenetére
Értem, így már annyira nem érdekel. Köszi a választ!
-
rétisün
veterán
válasz
belaazallat #36866 üzenetére
"egy 15%-ost egy 17-es követett"
merre van ez? ha nincs túl messze, lehet meglátogatom
-
ludsimon
veterán
Jaa és láttam az új CLA Mercit, épp motorosokkal versenyzett felfelé a Kékestetőre.
P- valami rendszáma volt és nem vettem fel videóra.
Lehet ugyan ez a Merci volt. Lennék tesztelő man. Vajon ki és hogy kerül ebbe a 'beosztásba'?
-
csabi94
őstag
Ezt próbálta már valaki?[link]
Bemegyek a boltba, és elkérem egy körre a bicót?
Kicsit bonyolult lenne eljutni ezért Pestre, de szívesen kipróbálnám. -
deicide
veterán
válasz
Joe_Black7 #36859 üzenetére
Low power módban ritkábban rögzít gondolom, elvileg olyan nagy eltérés nem kellene, hogy legyen, hacsak nem kapcsolgatja ki-be a GPS-t a mintavételek között...
Szép bringa, mondjuk a kerékpárúton sok helyen sajnálnám, még a sajátommal is sok helyen fékezek, olyan kritikán aluli az út minősége. De a főútvonalról ma kétszer is le akartak dudálni
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #36858 üzenetére
Nem-nem!
Nem volt kint az a tábla sem!
De már megoldódott, legközelebb tudom merre lehet kikerülni.
Ha autóút lett volna, akkor kint lett volna a tábla, nem?
[link]
-
Joe_Black7
tag
válasz
deicide #36851 üzenetére
Ahogy nézem ez a low power mode csak a pro változatban van. De az ennyit számítana (mert itt azért nem 1-2 óráról beszélünk, hanem majdnem 100% eltérésről)? Éppenséggel ennyit még megérne a dolog, ahogy néztem nem olyan horror áron adják.
De mindenképp érdekelne majd a kolléga tesztjének végeredménye is, hogy melyik a legtakarékosabb gps-tracker alkalmazás.Nem montival mentem, hanem egy ilyen cross-trecking bicajjal. Bár a bicajút minőségét figyelembe véve egy monti se lett volna hülyeség
-
deicide
veterán
válasz
belaazallat #36854 üzenetére
60km-en egy Kékestetőnyi szint
regger: a runkeeper nekem is kevesebbet evett, de 200km felett rettenetesen belassult a program a sok rögzített ponttól, ezért tértem át endo-ra, az 1 órával rövidebb ideig bírja, de nincs belassulás egyáltalán.
-
törölt tag
válasz
Joe_Black7 #36811 üzenetére
Nézegettem melyik programot használjam trackingre, végül 4 maradt fent a rostán, gondoltam tovább szűröm fogyasztás alapján. A héten csináltam egy tesztet, egy CPU monitor progival megnéztem különböző sport tracker progik fogyasztását. 30 km-es túrán egyszerre indítottam el az Endomondo, Sports Tracker, RunKeeper, SportyPal programokat. Végül magasan nyert a Sport Tracker-RunKeeper páros, kb a harmadát-negyedét fogyasztották a másik kettőnek, legalábbis cpu aktivitás alapján. Jövő héten megismétlem, mert 1 teszt nem teszt
-
ludsimon
veterán
Csak, hogy tudjatok róla!
Autómentes akármi nap alkalmából 16.-ától 22.-éig full ingyen vihetet távolságtól függetlenül a kerékpárt a vonaton!
Kaller bekaphatja, mert odafele nem mondta és kifizettem, viszont Aszódnál a pénztáros visszahívott, hogy 16.-a van és ingyen van a jegy.
Teli volt koleszessel a vonat egyébként.
-
deicide
veterán
válasz
Low power mode be van kapcsolva? Nekem a Galaxy S II 11-12 órát bír, plusz van nálam napelemes töltő is. Szép karika, mountival mentél?
-
Syd69
aktív tag
válasz
Ennyit bír
-
ludsimon
veterán
Ja még azt akartam mondani, Hatvantól ki az az őrült, aki fogta és VÉGIG Mátraakármiig kitette a tiltószarság táblát, ja és egy csomó szakaszon ilyen 110-es tábla.
Kb a 30. tábla számolás után abbahagytam.
Állatok. Menjen autópályára aki száguldani akar.Azt gondoltam nem is létezik 110-es tábla főútvonalra.
Aztán hazafelé 21-esen ismét ugyan ezzel a jelenséggel találkoztam, elszemeteltek egy csomó ilyen hülye táblát.
-
szki
őstag
válasz
Tizedes1 #36834 üzenetére
Tavaly novemberben vásároltam egy csomó cuccot az Aldiban, Lidl-ben. 2/3-ad, és fele áron mérték akkor már. Tehát az is lehet, hogy a nagyobb áruházakba összehordják a megmaradt portékákat pár hét múlva, és ott árulják még kedvezőbben.
Továbbra is javasolom a használtruhásokat is felkeresni. Múlt héten kiváló minőségű kantáros téli nacit vettem 400 Ft-ért, és bicajos cipőt meg egy ezresért. Meg még pár nyári cuccot pár száz forintokért. Nem volt pofám alkudniPár hónapja 2 tökéletes állapotú Skinfit mezt vettem 500 Ft-ért, amit 40eFt-ért vehettem volna meg újonnan...
-
ludsimon
veterán
válasz
Cathfaern #36830 üzenetére
Én a felsőt a derekamra kötöttem, fent a csúcson a minimum hőmérséklet: 14,0 C fok!
Durva volt, lefelé 70 km/h-nál semmi menetszelet nem éreztem!
Fénykép facen lesz.Videó meg majd valamikor. 1748m lett a végeredmény, amire megmondom őszintén nem számítottam, az a Galyatető előtti mászás! Pfú én azt gondoltam csak gurulni kell Kékestetőről lefelé...
Meme, megy privát üzenet!
-
Peet210
őstag
Megnéztem én is az Aldit ma. A nadrág elég jónak nézet ki,mivel már van kantáros téli nadrágom így azt most nem vettem, de ha most nem lenne beruháztam volna rá. A felső se lehet rossz, de azt most kihagytam, valahogy annyira nem jött be. Viszont a kesztyű annyiért jó vétel így azt nem is hagytam ott. Most már van 2 pár a télre
.
-
deicide
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #36832 üzenetére
Thx
ma úgy jól el is fáradtam a végére, kelleni fog a holnapi pihenő.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Tizedes1 #36834 üzenetére
Igen, ezeknak az akcióknak az a lényege, hogy ismerd meg a boltot. Nem feltétlen, hogy most vegyél valamit, csak esetleg nézz be, nézz körül. Én pl. életemben most voltam először Aldiban. Éppen ezért csak átlagméretet és kis darabszámot rendelnek, hogy biztos ne maradjon rajtuk semmi.
-
Tizedes1
aktív tag
Én is elmentem bevásárolni reggel a fehérvári ALDI-ba.
7:10-kor már ott is voltam....
DE!
az még hagyján, hogy alig van méret és nem is jön belőle később sem,de
az 52-es és az 54s kabát mérete majdnem megegyezik
Összemértem őket:
az ujja az 54esnek 1 centivel hosszabb, a vállszélesség és a kabát hossza ugyanaz.
a fekete és a piros ugyanolyan, a kéknek viszont van a bal felső részénél egy kisebb zseb!
Így vettem egy kék kabátot és egy 52-s nadrágot, mert 54est vett a mellettem válogató(előbb érkező és egyetlen egy!!!! 54es nadrágot vásárló langaléta apuka a maga majd 2 méterével )A boltban magamhoz próbáltam, de itthon kiderült , hogy nem jó
;(
Így vihettem vissza.....Ha valahol még akad 54s fekete, postával együtt 6000-t adok érte
Majd lesz megint akció, addig meg kihúzzuk valahogySzámomra érthetetlen, hogy ha van haszon , mert ugye van, minden egyes terméken, akkor miért nem rendelnek belőle többet? Gondolják, hogy ha már ott vagyok, veszek 3 kiló kenyeret a fél disznó mellé
Majdnem vettem egy XL-es kesztyűt, de az egyik bicajos lebeszélt róla, mondván, hogy a
tenyere csúszik. -
Cathfaern
nagyúr
Nah megvolt az Aldi-s ruha tesztelése... kicsit túl jóra is sikerült
Túlbecsültem a hőmérsékletet, alulra rendben volt a hosszú nadrág (bár ez azt is jelenti, hogy minuszokban ez önmagában kevés lesz), felülre a rövidujjú mez + softshell nagyon sok volt viszont
Mondjuk tesztnek jó volt, döbbenetes, hogy softshellben semmit se lehet érezni a menetszélből, mintha nem is lenne. Télen aláöltözve elég alacsony fokig is jó lesz, abban biztos vagyok
Amúgy a nadrág kényelmes, semelyik részen nem szorított, vagy nyomott. Párnázott rész is teljesen oks, mondjuk lehet nagyobb távokon 50+ km már nem lenne olyan kényelmes, mint amim most van Mavic nadrág, de nyilván a kettő nagyon nem egy árkategória (és nem kényelmesebb annyival a Mavic, mint amennyivel drágább). De ilyen utakra tökéletes (és télre egyelőre nem is tervezek hosszabbakat). Egyedül az furcsa, hogy az eddigi kantáros volt, ott ugyebár hát közepéig felér a nadrág anyag része, ezért jobban melegíti a derekat, az nem volt rossz dolog.
De összeségében nagyon megérte minden ruhadarab, ennyiért szinte ajándék, aki még vacilál és talál a helyi Aldiban, az szerintem nyugodtan vegye meg -
rétisün
veterán
csabi, deicide jól nyomjátok
ne is kényelmesedjetek el úgy, mint én
-
deicide
veterán
válasz
csabi94 #36825 üzenetére
Köszönöm, jólesik.
Tény, hogy úgy érzem most, hogy kitalálok valami utat, felülök a bringára és megcsinálom, mert tudom, hogy bírni fogom erővel és állóképességgel. De azért fogyni még kell, mert még mindig 108kg-t cipelek a bringán (mondjuk 127-ről indultam). Bár a másik oldalról nézve, a lábam jobban erősödik
-
csabi94
őstag
Ma volt hajtás rendesen.
Olyan voltam ma a szervezetemmel, mint amikor a kocsit kikormolják.TRACK: [link]
-
ludsimon
veterán
Help!
Ha kónuszon van hátul, illetve bárhol, kivéve 1-esben miért kezd visítani mikor megállok a tekeressel 40+ km h felett??
Iparis agy van hátul.
Lehet javítani, vagy egy szimpla csavart kell meghúzni?1600m szint, 140 km nél járok, Ászodon várom már a vonatot.
Majd írok. -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Megvolt a mai napon a III. Karva - Lábatlan maraton és biciklis verseny is. A szervezők kicsit alulbecsülték a tömeget, kb 250 kerékpáros és 50 futó tette meg a távot, ez az előző évi résztvevőknek az ötszöröse. A sok résztvevő miatt a kerékpárosokat két részletben rajtoltatták, mert a tervezett időpontra nem tudták átszállítani csónakkal az indulási helyre az összes résztvevőt. Az idő végig tökéletes volt, sütött a nap, és a táv első felén enyhe hátszél volt. Aztán amikor fordultunk Esztergomban, onnantól szemből fújt.
Az első helyezettek (holtverseny volt) férfiaknál 1 óra 16 perc, nőknél 1 óra 20 perc volt. -
LordAxwell
senior tag
-
szki
őstag
válasz
Szép teljesítmény! Gratula!
Endo nálam kibír 7-8 órát, azaz egy 200 km-es tekerést, ha tempósan nyomatom
De a Balaton kör nem fér bele, mert az lassan tekerhető út. Mobilnet, és wifi kikapcsolása segíthet a lassabb lemerülésben. PRO verzióban van energiatakarékos üzemmód, amit néha használtam. De legutóbb akkor is ugyanúgy merült a teló, mert bugos verzió volt. Hordok magamnál pótakkut hosszú túráknál (ZTE Blade). -
csabi94
őstag
Én is vettem egy gatyát, 50-es méret, őszre és kora tavaszra jó lesz, esetleg ha télen montizok néha, akkor is használni fogom.
-
_seth_
veterán
válasz
ludsimon #36808 üzenetére
Debrecenben láttam erre egy nagyon szép példát. Fiatal plázapicsa rózsaszín cruiserrel sétáltatta a kutyát, a kutyának a pórázát a kormányra tekerte rá a gondos gazdi. A kutya egy apró kis rotteweiler volt, nem ám kölyök hanem olyan 50 kilós nagy kan
Szépen haladtak a kerékpárúton amíg a kutyának is ehhez volt kedve, lassított volna a kutya vagy épp meg is állt volna valamit szimatolni de 2x még rántott rajta a csaj és ment a kutya is tovább majd valami fehér lábtörlő jellegű kutyát meglátva a roti fogta magát és megállt... a csaj lendületben maradt... egy darabig
Lehet többé nem kerékpárral megy kutyasétáltatásra...
Ui.: a ruházat akkor bejött neked is
Jó tekergést benne majd a hidegben is
-
Joe_Black7
tag
Pénteken sikerült megvalósítani az idei bicajszezon eredményességének próbáját, az egynapos Balaton-kerülést. A track nem teljes, a vége 207 km lett, 9:17 perc nettó idővel, ami az északi partot szinte végig kísérő szembeszél tükrében annyira nem is rossz talán.
Viszont azt megkérdezném a nagyobb túrázóktól, hogy náluk hogy bír ki az endemondo egész napokat? Reggel vettem le a töltőről a telefont (SE Arc S), de kb. 6 óra alatt 17%-ra merült. Én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy ez tényleg csak ennyit bír?
-
fpeter07
veterán
válasz
SOAD19 #36771 üzenetére
És mivan, ha a szél löki odébb? Vagy véletlenül valaki meglöki egy picit?
Más: Vettem aldis kesztyűt, van benne anyag rendesen, remélem télen nem lesz gond vele. Lehet egy vékony kesztyű még kelleni fog alá, de az eddigiekhez képest úgy hiszem előrelépés.
szerk: A nadrág hasonló a régebbi modellekhez, viszont igen felemelték az árát. Ha valaki egymagában akarja viselni, garantáltan be fog fagyni a feneke.
-
ludsimon
veterán
Most láttam egy biciklivel sétáltato embert, kb 13 kmh val, szegény kutya majd kiköpte a tüdejét.
Most már látom miért irtátok h nem mindegyik kutya szereti a sebességet.
-
ludsimon
veterán
Lekéstem a vonatot.
Vagy inkább mondjam úgy, hogy 55 percel előbb érkeztem? -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
ludsimon #36802 üzenetére
6 a felső és 5 az alsó...
Egy felsőt én is vettem, de nagyon picit vékonyabb mint amit tavaly vásároltam. A tavalyiban volt egy vékony, puha thermo réteg belül, ebben meg az nincs, de remélem ez is meleg lesz.
A kesztyűt néztem, az viszont vastagabb mint a tavalyi kollekció és már az is elég jól szigetelt.
-
ludsimon
veterán
válasz
norbee2244 #36803 üzenetére
Értem.
KÖSZÖNÖM h megnyugtattál!
Csabinak is facebookon!Nagyon jó egyébként, a betét is pont jó helyen van, azt néztem meg legelőször mikor kipróbáltam, mert a potenciális hiba az szokott lenni, mivel az XL-es totál rossz helyen volt és el is kopott hamar, míg a 2 éve vásárolt M-es méretű rövid meg teljesen jó rám és még mindig azt használom.
-
ludsimon
veterán
FIGYELEM!
Aki most szeretne télre beszerezni jó minőségű kerékpáros szélálló szettet az induljon el a legközelebbi ALDI-ba, mert minden méretből talán 3-4 db van összesen!!!!!!!!!!!!!!
5000Ft a felső, 6000Ft az alsó, 2000Ft a kesztyű.
Felpróbáltam és kb. 2 perc alatt beleizzadtam.
Eszméletlen jó minőségű, fogtam már 20 ezres alsót is, de megmondom őszintén nem tapasztaltam különbséget! Nagyon jó vétel!48-as méretet vettem mindenből.
Kicsit szokatlanul szűk az alsó, de a felső is 48-as és az teljesen jó rám, semmi baja, szerintem csak szoknom kell, hogy ennyire testre simul az alsó része is. Nagyon szokatlan, főleg a térden, hogy úgy húzza vagy nem is tudom. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Peet210 #36800 üzenetére
A nap felmelegítette volna a kátrányt, az meg csak visszafogta volna a bringát
Ezt meg nézzétek ám! :
Elit női csapatidőfutam 34.2 km Szeptember 16. vasárnap
Elit férfi csapatidőfutam 53.2 km Szeptember 16. vasárnap
Junior férfi időfutam 26.6 km Szeptember 17. hétfő
U23 férfi időfutam 36 km Szeptember 17. hétfő
Junior női időfutam 15.6 km Szeptember 18. kedd
Elit női időfutam 24.1 km Szeptember 18. kedd
Elit férfi időfutam 45.7 km Szeptember 19. szerda
Junior női mezőnyverseny 80.5 km September 21. péntek
U23 férfi mezőnyverseny 177.1 km September 22. szombat
Elit női mezőnyverseny 128.8 km September 22. szombat
Junior férfi mezőnyverseny 128.8 km September 23. vasárnap
Elit férfi mezőnyverseny 261 km September 23. vasárnap
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest