- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #36190 üzenetére
Majdnem hasonló eredménnyel dolgozik pár bringás is. Megállok pirosnál, ő átmegy, aztán hosszú bringaúton meg laza tempóvel elmegyek mellette. Inkább gyúrna kicsit edzettségre, mint kockáztatna, hogy egyszer nem vesz észre valakit a pirosnál.
Ma megnéztem, és mindent teljesen szabályosan csinálva kb 1-2 perccel érek be később. Pedig még lassultam is egy anyuka miatt, de nem türelmetlenkedek, közeleg a tél.
Sianis
-
Sianis
addikt
Városi bringásoktól kérdezem, saját bevallásotok szerint mennyire tartjátok be a KRESZt? Nekem reggel van kettő nem forgalmas zebra ahol mindenki elengedése után esetleg gyalogossal együtt átmegyek. CM elmaradása miatt kirobbant autós vs bringás vita miatt vagyok kíváncsi vajon PH!-n milyen a mentalitás.
-
Sianis
addikt
Kérdem én, az csak a véletlen, hogy egy autós az utam 2km-es szakaszán pont akkor kezd ablakot mosni, ezzel engem jócskán beterítve, amikor éppen engem előz?
Sianis
-
Sianis
addikt
Jövőre én is rágyúrok a Mátra Maratonra, úgy látom vannak itt is kemény hegyi népek.
Sianis
-
Sianis
addikt
Ugye az kamu, hogy 20000 kalóriát tolt el fél nap alatt a csávó? Mondjuk a 6000 méter szintkülönbség sem kevés. Azért kérdem, mert ilyen arcok szokták vezetni a Challengeket.
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
venember83 #35586 üzenetére
Komoly, hogy ez csak fel van matricázva?
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
norbee2244 #35435 üzenetére
Akkor mindenképp benézek hozzájuk, ők lesznek az én embereim.
Köszi.
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
Szakbarbár #35423 üzenetére
A Bringa Mixben láttam, nem tudom, hogy onnan tették-e fel. Mellesleg élőben szép a színe én nem festeném át. Viszont megkérdeztem mennyi lenne egysebességesre átépíteni és azt ajánlották, hogy akkor rakassak össze magamnak 0-ról egyet, mert az is ugyanolyan árban jön ki, viszont akkor azon majdnem minden új.
70-et megér most egy egysebességes vas amit őszit-téli használatban akarok most városban amortizálási tesztnek alávetni?
Másik bolt ahová még be akarok nézni egysebességes ügyben az a Bajnok. Találkozott már valaki velük?
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
venember83 #35356 üzenetére
Az viszont kár.
Mert szeretnék valami korrekt embertől beszerezni egy LX első váltót, szereléssel együtt. Inkább egy PH!-snak adnám az összeget.
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
GeneraL_XTX #35341 üzenetére
Boltban azt mondták, hogy vannak belőle olyanok amik átviszik azt is. Más fórumokon is mondták a keményvonalasok, hogy hiába akármilyen külső, össze lehet találkozni olyannal ami betalál.
Én meg manapság úgy közlekedem, hogy figyelem az utat és ha nem kell akkor nem megyek át gyanús dolgokon. Hamarosan lecseng ennek is a szezonja aztán lehet tolni neki.
Sianis
-
Sianis
addikt
válasz
lorcsi #35324 üzenetére
Királydinnyét nem találtál benne? A szervizben azt mondták, hogy most szezonja van és ilyenkor 3x - 4x annyi defektjavítás van.
Sianis
-
Sianis
addikt
Üdv!
Budapesti bringásokat kérdezném, hogy télen mennyire járható a terep? Tervezem, hogy télen sem szállnék fel a köhögő, prüszkölő emberekkel teli buszra, ha az utak járhatóak. Kerékpárutakat szokták takarítani? Elsősorban a Tatai utca – Vágány utca – Andrássy út viszonylatok érdekelnek.
Sianis
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest