Hirdetés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
norbee2244
senior tag
válasz
mZoleee #43168 üzenetére
Mik a fejlemények erre felé? Rég voltam köztetek. Halad a téli felkészülésem bár a sok hó miatt csak 2000 km jött össze viszont a bringámat sikerült lecserélnem és bőven fejlődnöm is. Simonnal gőzerővel készülünk. Hétvégén pedig Bringa expo lesz Budapesten amin úgyszint mind a ketten jelen leszünk a Velo nyereményjátékának köszönhetően ingyenes vendég belépőkkel.
-
norbee2244
senior tag
Nah srácok vissza tértem egy kisebb szünet után. Elég sok minden történt így nem sok időm jutott rátok(szerencsére,mi?
)
Egy kis önreklámot ha megengedtek: [link] Hátha valaki épp ilyen dolgokat keres..szezon végi selejtezés volt.
-
norbee2244
senior tag
Srácok!
Valakinek nincs eladóban 2x10 Campa fékváltókara? Valahogy úgy érzem szivat a sors. Mult héten mentem egyért az mint kiderült csak 2x8-as a mostani pedig kivolt kopva belülről.
-
norbee2244
senior tag
Srácok elakadtam és nem is találok rá arra ami nekem kéne.
Vettem egy rock shox recon 335 villát ami "is" és nekem pedig "pm" a fékem. Melyik adapter lenne nekem jó? Beugranék vele fehérvárra,hogy vegyek egy adaptert,de halvány lila fingom sincs milyet és egyáltalán az egyik 2e forint a másik meg 5e forint ami azért nem annyira mindegy. Még mielőtt hülyeséget írnék esetleg: dettora ugyanez a villa
-
norbee2244
senior tag
válasz
belaazallat #37452 üzenetére
Ha nincs tetőcsomagtartó akkor igen.
-
norbee2244
senior tag
válasz
hoffman_ #37441 üzenetére
Nekem egyetlen cfx-em volt rövid ideig végül azért adtam el,mert akárhol olvastam utánna azt mondták,hogy gyenge és elakarják adni. Görbül hajlik satöbbi satöbbi. Ami ennyi körül megéri az mavic open-ek használtan illetve vuelta 3(vagy 4). Utóbbiból egyet láttam tönkre hajtódni 20-25e km után egy kő által előbbivel pedig mentem és egész kellemes érzés tud lenni meg jó szetteket lehet belőle építeni bár abszolút nem dizájnos.
-
norbee2244
senior tag
-
norbee2244
senior tag
válasz
hoffman_ #37431 üzenetére
Igen feketében nehézkes a nézelődés..nekem fixinél volt a pista egész jól bírja vuelta fehér felnikre fűzve 12e forintból kijött a szett ami egész jónak mondható. SS-re nagyon sok minden megfelel tehát ő is.
lorcsi: Speci rib cage-hoz hasonlít csak abban van egy plussz gumi. Igényel egy kis megszokást mondhatni ragaszkodó típus
-
norbee2244
senior tag
válasz
csabi94 #37422 üzenetére
Ebből hova szeretnél leszálkásodni? Van egy bizonyos súly határ amin ha átesel egyszerűen nem lesz elég tartalékod és elfogy az erő..felborul az egyensúly. Sokszor én is játszottam ezzel a fogyás hízás témával jó vége nem igazán lett a dolognak. Naggyából mikor beesek 5-6% testzsír alá ( 178cmnél ez 67kg-t jelentett 2 éve) onnantól bukott a mutatvány,mert rövid távon hatalmasakat tudok menni viszont miután a test átkapcsol aerob módra anaerobról onnantól veszett fejsze. Csak ésszel
Szerk.: Elnézést a dupla hsz-ért. Abszolút nem szokásom,de már kicsúsztam a szerkesztési időből.
Doki-HUN1978: Nem kérdezem hanem elhesegetem a feleket..engem nem a vita érdekel hanem ha van valami akkor tudjak válaszolni segíteni illetve néha néha kérdezgetni meg persze jókat beszélgetni..
-
norbee2244
senior tag
Igen meg másrészről meg lett mondva,hogy ne kondizzak,mert úgy fogok kinézni mint egy vadbarom <- előbb-utóbb én is kezdem beismerni,de most télen kifejezetten másként fogok edzeni mint tavaly. Mindig tanul valamit az ember amit tud használni elvégre ez a fejlődés.
Ott is van csülök rendesen és a szálkásítás nagyrészt a táplálkozáson múlik,de gondolom ezt nem kell mondanom.
Skacok: 500 hszt kihagytam ahogy vissza jöttem valami eszeveszett flame party közepén éreztem..megéri ez? Vannak vélemények mindkét részről,de valahol tudni kell a határt,hogy kinek mit szabad mondani.
-
norbee2244
senior tag
válasz
csabi94 #37409 üzenetére
Szálkásítás? 18-
-
norbee2244
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #36651 üzenetére
Mint anno Könyves Kálmán idején
-
norbee2244
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #36627 üzenetére
Csak centrifugálni nem szabad meg elhagyni nem úgy ahogy én csináltam
-
norbee2244
senior tag
válasz
deicide #36593 üzenetére
Multkor 69-el jöttem ott le az még tűrhető bár áttétel miatt feljebb már nem lett volna tekerhető
. Vizes úton cinkebb a dolog bár gumi függő havon meg lehetetlen..egyszer pont felétek esett le elém a hó alig tudtam haza jönni 1x be is zúgtam az útra.
Doki-HUN1978: Meg megtartja,de az használatra való
-
norbee2244
senior tag
válasz
Misály #36525 üzenetére
Olvasd el még egyszer kérlek amit írtam: ha nem tudja belőni a megfelelő stucni szöget a delikvens akkor ezzel kilehet kísérletezni,hogy mi a legjobb a levegővétel és aerodinamika szempontjából tehát nem kell 3-4 stucnit venni hanem ezzel kikísérletezni majd venni egy normálisat.
belaazallat: +1 .. használatra van tervezve elvégre
-
norbee2244
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #36523 üzenetére
Pedig sok ilyen van..főleg az szokta használni aki nem tudja eltalálni a szöget és kísérletezik vele(ugribugri kizárva
)
-
norbee2244
senior tag
válasz
deicide #36503 üzenetére
Minket még tavaly előtt Velence-Pusztaszabolcs közt kapott el egy. Hatalmas szél eső és nem láttunk semmit rögtön ment a bokorba fekvés meg levettük a cipőt és gyalogoltunk 5-10 percig aztán amikor elment haza tekertünk. Kegyetlen volt..azt hittem tropára vág a villám meg még most a nyáron volt egy ilyen akkor Pákozd-Dinnyés közt kapott el minket nagyon villámlósan ott asszony volt halálra rémülve így még sosem láttam.
Jut eszembe: Hétvégi hírlapos tekerésen voltál? Későn jutottál eszembe mi voltunk 6-7-en.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Kakumix #36499 üzenetére
Kerékpáron is lehet egész jól fegyelmezni sokan csinálják csak nem itthon. 8-9 még bírható,de amikor a kutya csak 20 körül kezd el érdemben fáradni akkor azért megnézném ki futtatja 3-4km-eket. Panelban is lehet természetesen,de nálunk is itthon van sokat játszunk vele rohangál és mégsem fárad ki tehát ha kiviszem úgy húz mint a vadállat rohanna össze vissza és nekem ne mondja senki,hogy megfuttatja,mert akkor lehet megmutatni,hogy annyira tud futni
Illetve kutyától is függ nagyon és nem csak fajtától ! Van amelyiknek hatalmas igénye van van amelyik beéri azzal ha kimegy és körbe szaglászik. Néha sajnos tényleg bicóval szokták vinni a kutyát ( van amelyik nem lehet elengedni ,mert nem annyira nevelt viszont melletted elmegy simán) .
Toomy : +1 Járdán én is elképzelhetetlennek tartom,de parkban ahol nagyon nagy a tér szélesek az utak vagy kint erdős részen ott egész kellemes lehet (pld Beethoven park Martonvásár)
deicide: Azt mondták az okosok,hogy 8-9 közt kapunk belőle tehát jó tekerést neked !
-
-
norbee2244
senior tag
válasz
ludsimon #36434 üzenetére
Ezt majd egy picit fogalmazd át,mert a 3. és a 4. bejegyzés nem az igazi .
Szerk.: A sprint edzés az fél-1 percig tartó komoly tempó edzés. A terepes téma pedig attól függ,hogy milyen tempóban és mit edzel hegyen tény és való,hogy egy km alatti 5-7%-oson megvan a 30 körüli tempó sőt akár 40-el is meglehet ugorni,de azért hosszabban az már problémás ha csak nem protour kerettag a résztvevő. Majd jövőre elviszlek picit mezőnybe versenyezni,hogy szokd a légkört !
-
norbee2244
senior tag
-
norbee2244
senior tag
válasz
hoby36 #36273 üzenetére
Merész kiugrás multkor bratyómnál produkált hasonló 70 körüli kiugrást.
Benzinnel most nekem az szokott beválni petróleum nem tudom mennyire hasonlít anyagilag.
Studiossrác : Lényegében versenykerékpár belsőt kérj 28-as külsőhöz (átlagban a verseny külsők 18-23-ig felelnek meg),de amúgy ugyan az a 700cc is és a 622 is egyik a régi másik az új számozás.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Monya78 #36271 üzenetére
Új áron emlékeim szerint 130-150 környékén kerültek ki a polcra,mert akkor nagyon megvoltam értük indulva,de nem jött össze tehát szerintem 60 környékén tutira el kell vinniük..olyan rossz gépeket adnak annyiért,hogy az hihetetlen sokszor legszívesebben küldenék egy mailt a hírdetőnek,hogy elnézett pár tizest. Ha lesz ismerős aki ilyet keres megkereslek.
ludsimon: Jaj srác nem látod benne a logikát: felrakod tartóval kormányra elindulsz leesik és veheted a következőt
-
norbee2244
senior tag
válasz
venember83 #36207 üzenetére
+1 bár időmből se telik mostanában,hogy ide érjek inkább edzek.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Sianis #36179 üzenetére
Attól függ mennyire és hova sietek és milyen idő van. Ha át is megyek a piroson azt nagyon nagy sietségemben teszem és csak ott ahol belátható az egész kereszteződés és ismerem az útvonalat úgy,hogy a lámpák mikor lesznek pirosak,de ez évente nagyon kevés alkalom(idén 3 piroson mentem át össz kettőn azért,mert versenyre siettem egyen pedig,mert barátnőmet hoztam haza este sötétedéskor). Egyebek szintén betartom a kresszt kevésszer edzek olyan útszakaszon ahonnan kivagyok tiltva viszont sosem az út legbelső felén megyek hanem kiljebb,hogy tudjak menekülni.
Simon: Amikor utunkra engedtél vissza fele a Margit hídon jöttünk lazán aztán mikor már össze kapartuk magunkat kimentünk az útra mondhatom egy dudaszó nem volt pedig úgy mentünk le a Déli-Pu-ig váltogattuk a sávokat kéz kirakással hátra nézve és senkinek nem okoztunk problémát .
Tesco-zsömi: " Magyarul gondolkodik.
Ennyi... "
Akkora +1 ,hogy leszakad a plafon . Nem vagyunk egy hűdenagy kerékpáros ország,de attól még herótom van attól ha beáll mellém a banda egy astrával aminek meg egyezik az értéke a bicómmal és ott veri magát meg tologatni próbál.
-
norbee2244
senior tag
válasz
-HajTömeg- #36150 üzenetére
Azért Hervisben is lehet ám kapni Fuji-t meg Ktm-et ami már nem a hipermarket kategória bár persze ott is van rosszabb úgy mint ahogy szaküzletben is ( pl Székesfehérvár - Vitál - Neuzer álomkapcsolat azóta a fél környék Neuzer csodával járkál ami egyenlő egy Auchan bike-val kb)
-
norbee2244
senior tag
válasz
---Lasali--- #36118 üzenetére
Cst országuti gumijai eszeveszett strapabíróak tehát ha a city verziókat is így csinálják meg akkor hasonlóra lehet számítani.
-
norbee2244
senior tag
válasz
-HajTömeg- #36107 üzenetére
Veloman engem valahogy a blackburn-re emlékeztet amit nem igazán dicsértek agyon. Vdo Cateye Sigma amik közül szerintem érdemes válogatni.
-
norbee2244
senior tag
-
norbee2244
senior tag
Nekem szimplán 2 mágnes tartja bent a fékpofákat elég nagy sikerrel azok alatt volt apró szennyeződés réteg azt kitörölgettem azóta tökéletes(bár az előző tulaj ferdén koptatta be a fékpofát ennek köszönhetően tehát szívtam vele rendesen,de így ahogy belőttem használható lett.
Cathfaern: Az spd-t is beszilikonoztam nekem azzal is elég kellemes volt viszont a look-om kegyetlen mód visít akármit is csinálok már vele ( régi darab szegény)
-
-
norbee2244
senior tag
válasz
brekkhun #36001 üzenetére
35 környékén egész kellemes lehet.
xmad: A fék konzol nincs rendesen rögzítve vagy ferdén illetve érdemes szétszedni a féket is,mert ahol nyomja a betétet a tárcsának ott szokott kosz lenni az miatt is nyomhat ferdén.
tomyka74: Mindenki doppingol csak valaki bevallja valaki nem valaki meg lebukik
-
norbee2244
senior tag
válasz
Szakbarbár #35988 üzenetére
Igen közben eszembe jutott,hogy keresték is. Nyitva áll egész évben. Esztergom felé felbontották a síneket teljes mértékben és igen két vágányosítanak márciusig majd onnan kezdik az egészet Pilisvörösvár-Budapest vonalon tehát ez tiszta szívás.
Szerk.: Jobbulást az ismerősödnek. Üzenem neki,hogy besz@ratós - kerékpárkínzó volt a pálya.
-
norbee2244
senior tag
Nah tehát akkor piliskupa részletezve:
6 órakor kelés 50 percel rá elindultunk egy régebbi vonat késésének köszönhetően már 9 órára Pilisvörösváron voltunk utánna 1 órával már átértünk kerékpárral Esztergomba rajtszám felvétel egyebek és a várakozás a 12:11-es rajtidőre.
A versenyről: Esztergom elején egy 8-10% közti emelkedővel kezdődött amit naggyából 10-11km sík szakasz követett szembeszélben itt sikerült egész kellemes tempót tartanom magamhoz képest pár arcot lehagytam az ffi5 győztese ennek a végén előzött le rendesen. A hegy aljához érkezve még elég kellemes állapotban voltam nem igazán elsavasodva . Felirányítottak egy erdészeti útra amivel nem lett volna probléma előtte egy kiscsaj jött elém ki satufék majd a hegy alján egy erdészeti kolléga akart leterelni ott is satufék fentebb már elég eseménytelenül telt a történet bár a kátyus utakat egész kellemesen felfestették viszont egy hatalmas vízelvezető rácsot kihagytak ami 4cm-es vacrudakból majd 4cm üres térből ált. Az utolsó 5-6km fele kezdtem érezni,hogy savasodok elég durván itt egy kicsit vissza vettem pulzus/tempóból majd az utolsó 500 méteren szó szerint majdnem be****** ,de végülis beértünk. A haza út következett ami úgy ahogy tűrhető volt.
Eredmények: 72 14 230 Kubicza Norbert Férfi 5 0:57:18 0:13:01 27.23
Jövőre reményeim szerint sikerül lemenni hasonló körülmények közt 53-54 percig .Szerk.: Érzésem szerint lehetett volna jobb is,de a melegítésnek nem ideálisnak nevezhető úton és tempóban jöttünk batyuval a hátunkon,de sírásra nincs ok.
-
norbee2244
senior tag
válasz
bubi92 #35956 üzenetére
Stabilnak stabilak bár ez felfúrás kérdése. Ha elég magas vagy lehet csinálni ötletesen egy régi kos kormányból is ami a vázat öleli át azt átfúrva 2 helyen betiplizve,de ha a gyári megoldásokat szereted akkor párezer forinttól 20-30e-ig lehet kapni Decathlon www.ebike.hu és egyebek
-
norbee2244
senior tag
válasz
Cathfaern #35945 üzenetére
Nem tudom igazából , valószínűleg igazad van viszont egyáltalán nem támogatom ezt az egészet és a versenyzők is feleslegesnek tartják..tudod ez kb olyan mint mikor valamit szépítgetsz csicsázgatsz mindent megveszel hozzá és a végén rájössz,hogy ugyan azt csinálod vele mint eddig és semmi értelme nem volt bele ölni a pénzt. Elektronikus rendszer amúgy nem drága igazából 70-100e különbség van egy sima szetthez képest,de valahogy mégsem látok annyit az embereknél. Most is a pilisin egyetlen DA időfutam szettet láttam pedig aztán voltak vasak. Jövök még nektek egy beszámolóval csak még relaxálok..
-
norbee2244
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #35941 üzenetére
2 millió környékén lesz valószínűleg..Colnagoról beszélünk.
ludsimon: +1 bár alá írom,hogy 150 km után valószínűleg egyszerűbb lehetne váltani vele,de amúgy nem..amit én próbáltam ott nem volt valami számottevő különbség a befektetett energiával kapcsolatban.
-
norbee2244
senior tag
válasz
deicide #35931 üzenetére
Felénk erősen párás meleg idő volt annak ellenére,hogy nem sütött a nap bár igazából az volt a megterhelő,hogy (autónk nincs) Pilisvörösvárig tömegkölekedtünk(70km) majd onnan letekertünk Esztergomig ( 30km 29-es átlaggal) majd onnan a verseny és a célból bementünk Budapestig ami még 40km környékén lehetett . Sokszor valamilyen szinten irigylem azokat akik csak beülnek reggel az autóba hátul a görgővel szerszámmal pumpával leutaznak ott bemelegítenek elindulnak majd a cél után vissza ülnek a kocsiban és ott megisszák a shake-t és mennek haza. Jóval egyszerűbb lenne.
-
norbee2244
senior tag
válasz
deicide #35918 üzenetére
Együtt érzek én is detto ilyen vagyok sőt ha többet alszom olyan mértékben csökken a teljesítményem,hogy még magamon is röhögök. Gratulálok a körödhöz. Elég fura időjárás volt tegnap a széllel és az alattomos párás meleggel vegyítve szerintem jó pár embert kikészített.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Szakbarbár #35875 üzenetére
Bakker pedig annyira éreztem,hogy te vagy,de aztán elindultunk inkább. Beérkezett végül az ismerősöd? Milyen időt jött? Azt hiszem ő elindult,de nem tudom hol előztem már meg. Az alsó sík szakaszon ténylegesen volt egy gyenge szembe szél,de ott nagy részen 37-40 közti tempót haladtam azzal nem is volt nagy baj inkább felfelé az erdészeti út volt picit rosszabb bár jó érzés volt,mert végülis a sík tempómon való fejlesztés volt a fő célom amit így most letudtam nyugtázni.
Simon: Köszönöm a célban kapott vizet. Sokat dobott a hangulatomon.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Szakbarbár #35825 üzenetére
Egy Tihanyi eredményét találtam ott elég jónak tűnt . A részvétel a lényeg
. A te géped is szép amúgy imádom a naked mocikat ( ha jól mondom) viszont merszem nem lenne rá felülni az biztos..ha látsz majd nyugodtan gyere oda Simon is ott lesz elvileg. Mini Ph tali
-
norbee2244
senior tag
válasz
Szakbarbár #35823 üzenetére
12:11kor indulok ha oda érek ha nem akkor az az utáni fél órában. Én egy szürke-fekete cube alatta magasperemes karbon kerekek. Ne aggódj én sem vagyok valami toppon,de lesz ami lesz igazából a síkon lévő tempóm amit komolyan fejleszteni kell a hegymenettel átlagban nem szokott problémám lenni. Defektmentes holnapot ! Erős a munkatársad?
Vasinger!: Olyat ami kellemesen megmarad a lábadon nem nyom nem szorít,de érzed,hogy stabil.
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #35816 üzenetére
Inkább erre kell költeni mint a gépre
Simon: A megbeszéltek szerint..majd megtaláljuk egymást
Erről a masináról dobjatok már egy linket..hol a legolcsóbb?
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #35797 üzenetére
Hajrá-hajrá tessék mindent bele ölni.
-
norbee2244
senior tag
Szerintetek mi a reál ára? Annyi félét hallottam már eddig,hogy az hihetetlen most már jó lenne ha valaki tudna rá valami pontosat bökni illetve aki rendelkezik profi ebay-es tapasztalattal(feltöltés-eladás-lebonyolítás) akkor lehet oda kéne felraknom.
-
norbee2244
senior tag
válasz
ludsimon #35783 üzenetére
Nekem pont a 9ért (eredeti ár 17) vett northwave gatyóm kopott ki a leghamarabb tehát nem igazán tudok párhuzamot vonni a minőség nő az árnövekedésével tézisben sajnos. Részben azon is múlik mit fogsz ki..az aldis 3-4 ezer forintos rövidek pl egész jók hosszút pedig bratyóm nyúzza sokat az is elég kellemes.
Ha kerékszett kell outiba akkor most telefonálj ( nem saját,de megéri )
-
norbee2244
senior tag
válasz
salieri. #35768 üzenetére
Én nagyon dicsértem őket anno náluk vettem az első bringám és hozzájuk jártam 2008-2009 aztán utánna pár évig nem mentem és tavaly már eléggé máshol jártak agyban más lett a bolt más . A hozzá állás ugyan úgy dicséretes tehát pl most ősz végén megyek hozzájuk campa szettért,de 10x átnézem helyben az biztos.
Simon: Nem azt mondani,hogy ígéretesnek tűnik hanem cókmók összepakol és jönni velem. Értettem? Igen igazad van,de egyrészről akkor dolgoztam és örültem,hogy feltudtam menni ha meg 1 hét múlva viszel vissza valamit akkor az nem az igazi( hozzám is már akartak vissza hozni olyan telefont amit 1 hónapja adtam el elég érdekes volt elhiheted) .
-
norbee2244
senior tag
válasz
salieri. #35764 üzenetére
Személyesen vettem náluk használt kereket úgy megvolt ütve oldalról,hogy az kegyetlen. Egyetlen baj volt,hogy siettettek nagyon és időm sem volt itthonról meg ha vissza viszem ugyan nem hiszik el. Másrészről nagyon sok dolog iszonyat drága náluk pl outiknak a 80%-a ,de a maradékot kilehet fogni. Láttam multkor náluk egy jót pld.
Szerk.: Persze tudom ez a saját saram,de előtte ott hangoztatta,hogy fú így meg úgy tökéletes és egyebek én meg gondoltam,hogy ha kirak valamit a polcra akkor valószínű nem rak ki ilyet.
Amúgy lassan az egész használt piacról ez a véleményem pedig nem keveset adok veszek. Ott próbál átverni mindenki ahol csak lehet.
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #35757 üzenetére
Jó cumo én vagy 1-esre vagy 3-4re utazok.
Simon: Segg kérdése..nekem már oly mindegy konkrétan a drágább gatyóim voltak kényelmetlenek tehát most már csak használt értelmesnek kinéző gatyát veszek szinte. Viszont megoldódott a gatya kopás problémám hátha valaki ilyennel küzd: a nadrág hátsó része kezd kikopni az üleptől kb 15cm-re. Amióta lecseréltem kisebbre a vázam semmi problemo nincs és a nyakam mögötti rész sem fáj annyira illetve kevésszer. 183 centi Simon és m-l a mérete emlékeim szerint.
Hujuj megy ám az ismerkedés
Tizedes: Én mindig ilyen sapoban járok szinte csak nekem még a htc-columbia-s időkből maradt egy szép sárga lélek. Kényelmes nagyon meg olyan kis országutis ( bratyóm szerint kőműves sapka )
Simonszerk: van egy nw gatyám abba 5-öt és kegyetlen kényelmetlen volt,de nekem a heréim szoktak bent maradási küzdelmeket folytatni tehát sokszor becsúszik alulra nah az az ami igazán fájni tud. Aldi-s gatyókat zúztam egy darabig azok rendre 5-6e-t kibírtak aztán hátul kopás jelent meg utánna átlátszóak voltak tehát téli gatyóként használtam csak,de el sosem szakadt. Most is egy northwave csapatgatyát nyúzok 5-6 ezre talán,de bajom nincs vele. Miután haza estünk akkor sem nagyon éreztem,hogy valami történt volna ott lent..
-
norbee2244
senior tag
válasz
Tizedes1 #35750 üzenetére
Maxiékat hagyd ki. Egy átvágós bagázs akik a bringára se néznek úgy adják el csak behozzák külföldről és csókolom.
Az ultegrás sem lehet amúgy rossz vétel hiába szóljátok le egyszerűen NEM KERÜLT RÁ MATRICA ,de én az author-nak gyártott váznak nézem a 2004-2008 közti időkből amik viszont egész kellemes vázak,de ettől függetlenül még mindig a siga,mert csomó dolgot kipipálsz vele ( újat vettél nem költesz rá egy évig vagy kettőig stb stb)
albert8: Kinek mit takar a takarítás. Mtb-nél természetesen durvább,mert ott teleszkópot kell pucolni és egyebek,de szerintem egy 3-4 óra alatt az egészet nagyon alaposan lelehet pucolni még ha elsőnek csinálod is.
-
norbee2244
senior tag
válasz
Szakbarbár #35738 üzenetére
Én kint leszek,de valami rossz előérzetem van tehát jól fog elsülni .. valahogy ezek a dolgok nálam mindig fordítva működnek kivételesen a kerekeim miatt aggódom,mert egy az,hogy tojás van benne kettő a nyolcast sem tudom már belőle kiszedni és persze az útvonal is más lett. Lesz ami lesz meg ami a csövön kifér reményeim szerint. Oda próbálok koncentrálni ,mert erőnléttel nincs baj az egész fejben jön össze / megy el .
-
norbee2244
senior tag
válasz
albert8 #35734 üzenetére
Szerintem nincs akkora oldaltartása a lánckeréknek ( értsd nem arra van tervezve) hogy hátul 9-10 fokozaton(tehát félig meddig keresztbe) megtartsa a láncot és erőt legyen képes továbbítani hanem 1 sebességen hátul elboldoguljon(dh-n átlagban csak egy sebesség van) . Mellé ment és xc helyett cc akart lenni tehát crosscountry -> konkrétan ezzel azt akartam sugallni,hogy inkább az mtb hajtások körében nézelődj mint ami most is volt ( tehát amik váltásra vannak tervezve) . Ha 1 tányérost szeretnél azért most még bőven 50e forint felett kell kiadnod,mert ez a legújabb trend . Remélem segítettem és érthető voltam.
-
norbee2244
senior tag
válasz
albert8 #35731 üzenetére
Többin szerintem eldobná a láncot,de majd javítanak ha nem így van. A direkt montis váltós kerékpárokra más fajta első hajtás megy. Amit linkelsz az is dh bár az már jó lehet. Ha direkt xc-s és egyéb dolgokat keresel azzal jobban jársz ( súlyban) mint ha dh-sok közt nézelődsz bár ezek biztosan merevebbek meg jobban bírják a terhelést. A régi felé kacsingatás nem egy rossz megközelítés. Ha a régit eladnád egy priváttal megszánhatsz.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest