Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
igen tole vettem
viszont nem gondoltam ezzel is foglalkozik.
Koszi -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Tudom volt rola szo, de nem talalom
Foglalkozik itt valaki siktarcsas orlok kes allitasaval? Igen egyszerunek hangzik, ket feluletet kell csak parhuzamositani
tized mikronra. (nem az a csavarhuzo/vizmertek sztori)
Azt csicsergik a madarak hogy ez egy igen draga mutatvany ha valaki hozzaerto csinalja.
Fio Evo64 v2 rol van szo.
Esetleg az is erdekel hogy volt e olyan vallalkozo szellem aki maga csinalta. Es hogy...valamint nem kellett utnana kidobnia a kest egy het utan
koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Egy pottyet rendhagyo kerdesem/keresem lenne: van itt valakinek Silvia (akarmelyik verzio) amit Lali tuningolt? A szukito es a tagulasi tartaly lenne a kerdes. Arrol keresek kepet...
Az enyemmel valami nincs igazan rendben
(A tagulasit talan a kvkorzon talaltam de a szukitorol nem. )
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Holy crap!
Olcso lesz (lett) a kave
. -
Z0mbi
senior tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
7 kv -t ittam
felesegem szinten. Ma tuti nem alszunk! Viszont a 7 bol 5 megerte!
AVX es orloket megfogdostam en is. Massziv konstrukciok. Azzal nem lesz baj. (ennek ellenere a legutobbi hosszuhetvegere is beraktam a kocsiba a f64 et es a Silviat
)A flair hype-train re majdnem felszaltam de aztan egy viszonylag jo masolatot megkostoltam (verseny van es egy la marzocco brew profiljat kell vegignyomni a Flair en) es bleh... nekem nem volt eleg suru, a krema 5-10mp ig volt a tetejen. Persze ettol meg nem allitom egy proba utan hogy nem jo. Eddig nem gyozott meg.
Viszont vegre WCR -t vegre megkostolhattam az melegen ajanlott. Es hat a CM tovabbra is visz nalam (nalunk) mindent
Mindennek a tetejebe egy Tadam os tamperrel is bovult a csalad...felesegem nem tudtam rola lebeszelni. Valamint tul sokat beszeltunk ott egy sraccal, igy az is tuti hogy egyszer ha a silvia megunodik akkor R58 jon a helyebe
Jo volt a talalka! Ajanlatos. -
Z0mbi
senior tag
Hoppa...kiakartam deriteni miota van Silvia... es erre akadtam
Silvia Pro
Elvileg db lesz de az hogy egy manometer meg mindig nem lesz benne
-
Z0mbi
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
mozsarban tord szet picit, ne merd meg, es onts ra melegvizet...majd kostold meg

Viccet felreteve-puding probaja az eves! -
Z0mbi
senior tag
Joreggelt,
Esetleg nincs vkinek termofiltere silvia hoz? (BP vagy kornyeken)
Nem igazan akarok epiteni egyet. Nem is akarok vele tokolni sokat csak kivancsi vagyok a kifolyo vs pid homersekletre (bojlerben). De ha valaki megmondja az is jo nekem. (ha linearisan valtozik ha nem - egy viszonyitas jo lenne)Danke
-
Z0mbi
senior tag
válasz
vicces1
üzenetére
Tiszta sor. Mivel enyhe OCD m van ezert nekem kellenek ezek a dolgok amik felett ugy erzem kontollom van
es minel kevesebb legyen a valtozo.
En kettesevel veszem a kv t azert hogy mire belovom azutan ne kelljen mar allitgatni sokat. Persze nem mintha mar egy negyedkilos veget nem kellene igazitani mivel annyit veszit az olajokbol/nedvessegebol hogy az orlot utana kell allitani.Azert merek idot es grammot hogy minel kevesebb valtozom legyen.
Sajnos nem tartott soka mig rajottem hogy az otthon hobbikent presszo fozes konzisztensen jo minosegben az kvazi a lehetetlen hatarat surolja. De torekedni lehet efele. 10 bol 6 kb olyanra sikerul amit barkinek odamernek adni. a maradek 4 megy a lefolyoba
A merlegre egyebkent egy manualis stopper lesz a kv pulton (a pulttot amit kimondottan a gepeknek keszitettem
merthogy hobbiasztaloskodas is jatszik) -
Z0mbi
senior tag
-
Z0mbi
senior tag
Nem tudom masok mire hasznaljak. En erre hasznalnam:
csak pressot fozunk. Merlegem szeretnem a talcara rakni ket pici cseszevel.
Automatikusan 0 zon es az elso csepp utan kezdjen merno grammot es idot
Van aki tovabb megy es ezeket elmenti a merleg es recepteket gyart/jegyez meg. En ezzel nem akarok foglalkozni.
sima 5000ft os merleg erre alkalmatlan. De arra is hogy barmely sarkara/pontjara raksz sulyt ugyan azt mutassa.
0.1-0.2g egy presson mas izt ad. Ennyi. -
Z0mbi
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
attol fugg mire gondolsz... ha eloaztatsz akkor van ertelme inditani pumpaval. De ha nem akkor bizony elso csepptol inditod a stoppert!
-
Z0mbi
senior tag
Heyho,
Sajnos nekiszaladtam egy pofonnak mikor leesett hogy a Acaia Perl es Lunar nem csak csili villi funkciokban ter el hanem ami a legfontosabb lenne nekem az a funkcionalitas : az egyik gep talcajara keszult a masik meg boszme es filterezos sztorikhoz.
Epp hogy lenyeltem a pirulat hogy 55 ropit ki kell kohogjek azert hogy az elso csepptol merje az idot a merlek - jott a pofon

A kerdesem nem az Acaia rol szol hanem arrol hogy milyen B terv letezik ami elindit egy timer-t az elso cseppnel es kb 10x10cm (magassagra se art ha 2 cm nel nem vastagabb) A vizzallosag annyira nem hoz lazba, a brew ratio loggolasa es hasonlo extrak sem.
az 50k az meg rendben is lenne ha mukodik es jo.Ha minden kotel szakad akkor epitek egy optoerzekelos triggert ami majd indit egy szamlalot...kb 800ft os alkatreszbol es hozzakotok egy megbizhato kis merleget

Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Steve Buscemi hasomlasa (ahogy mas utalt mar ra
) megmondta a tutit viz ugyben: magad kell csinalni az asvanyvizet 
12:52 annak aki nem akarja a tobbi tortenetet vegighallganti -
Z0mbi
senior tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
na majd egyszer.... addig marad a szegeny ember atveri magat hogy eloaztat... (manualis pumpa indit, var, megallit megint elinndit...aztan hogy mi a nyomas pf...
)
Epp egy AVX es Burundi kv val kinlodok...lassan fel zacsi elment de meg ihatot nem sikerult varzsoljak belole (ajandekba kaptam)
Az a durva hogy ilyen kv m meg nem volt ami a 20g os kosaramat epp hogy haromnegyedig tolti 20g al... nagyon beteg...
Ebbol is latszik nekem meg nem a nyomasprofilozas a szuk keresztmetszet :p -
Z0mbi
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Aha! 😄 kiraly!
Nekem a silviam volt nala. Manometer nem ment bele ill a bojler korul a cso (Fragola mondta inkabb GC nel van jelentosege) De az hogy nyomsat tudsz szabalyozni az brutaljo. Egyszer utanajarok hogy lehet RS nel megoldabi nyomas profilozast. Bar rezgopumpa eseten... haat. -
Z0mbi
senior tag
Joreggelt es BUEK!
gondoltam idebofogom Lali GC modjat hatha valaki nem facebookol:
Tessek
Azert ez komoly.
-
Z0mbi
senior tag
elvileg a tamperelesnek a celja hogy a 'legreseket' eltavolitsa az orlemenybol es konzisztensebbe tegye a pogacsa ellenallo kepesseget a vizhez... (jesszus hogy hangzik ez)
A disztributor ugyan ezt csinalja csak maskent?!
A vicc az hogy az orlot semmit nem allitottam es kvazi ugyan azt kapom kis melysegallitassal mint ha csak tampereltem volna. Azota megneztem par videot es mashol is azt mondjak hogy helyettesitheti. Gondoltam itt akad olyan aki igy tesz... vagy igy tett de nem jott be
-
Z0mbi
senior tag
Tyuhij. Megjott a motta 58.5 os disztributorom... megerte 3 hetet varni irorszagbol szallitassal
Kerdes: elkezdtem kiserletezni azzal hogy csak ezt hasznalom es nem tamperelek. Ez ordogtol valo?Mi a tapasztalat? Van aki mindkettot hasznal es van olyan aki ccsak disztributort? (elony/hatrany?) Ugyebar a lefolyas ideje abszolut nem fugg a tomorites erossegetol igy ugy gondolom ezzel nem talaltam fel a spanyolviaszt..megint

-
Z0mbi
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Koszi meg lehet igenybe veszem

-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Nem birom tovabb Acaia Pearl nelkul. Rendelt valaki a kolozsvari szekhelyu Bar Shaker bol?
Kell roluk valamit tudni? Ha nem megy ez majd hozatok massal nemetektol. Itthon a 70-80 rongyos arat picit tulzasnak tartom (szemben a 160-169 EUR os arral szemben)
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Hey hey
Tudom en hogy lehet vasarolni 0 retention orlot, ami nem 0.
ezert en ezzel orlo vasarlasakor nem foglalkoztam es megvettem a Fio F64 evot. Szepen hozza is amit kell. KB 3-4g marad benne a 19-20 bol... 
rajottem ha a tetejere kezzel utok a levego kiszoritja belole a maradekot. Tehat egybol jott az ottlet hogy hat jo legyen egy pumpa hozza a tetejen
En ezt legyartom magam (felsomaroval csinalok patent feltetet ami illeszkedik (kemenyfabol) es rarakok egy pumpat)
CSinalt mar vki ilyet? van tipp hogy mit erdemes es mit nem hasznalni ilyenkor?
(babtartaly soha nem volt az orlon, nalam nem is lesz
)
Koszi
z -
Z0mbi
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
ha nem talalok hamarosan akkor rendelek egy avx est....
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
megorulok hogy nincs sehol itthon 58.5 os Motta disztributor... valakinek van esetleg ottlete?
Belae mukodik vajon? (az AVX es? ...bar Motta jobb lenne) -
Z0mbi
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Najo igaz... ha nekem egy jelenetet kene tole idezzek akkor az pont Adam Sandler es
Billy Madison
😀Ha arra gondolok hogy J Hoffmann bol indultunk es kavezasbol...szepen eljutottunk ide 🤣
-
Z0mbi
senior tag
meggoogliztam mar ezt a niche t mert latom a James Hoffmann is azt hasznalja...csak nem gagyi ...well... nem lesz ilyenem
Nem olcso. es ha mar itt tartunk van arrol valakinek infoja a sik keses vs kupos ... melyik miben jobb? (nem akarom az en internetrol osszeszedett hulyesegeimet sorolni inkabb tapasztalatra lennek kivancsi) -
Z0mbi
senior tag
hej
Milyen merleg letezik ami nem Acaia araban megy es kepes pontosan merni ill, elso csepptol indit stoppert?
van valakinek valami olcsobb es jol mukodo merleggel? Nekem joideje a 5000ft os van az Expolygonbol + stopper. (mindezek felett ugye nem art ha minel nagyobb a felulete
(van hogy az egesz portafiltert raraknam de tudom mar bilibe er a kezem)
Koszi elore is
Z -
Z0mbi
senior tag
Hi,
Es akkor most mi a mondas: az Oscart veri a Norda? Mert en nem is tudom milyen megfontolasbol de a Norda allando kajtatasat abbahagytam (4 ev utan meguntam hogy mindig akkor nincs itthon amikor szukseg lenne ra) es vettem egy Oscar90 et...
Vissza kene szokjak?
koszi
z -
Z0mbi
senior tag
[link] megy a tampereles vkinek
NSFW! -
Z0mbi
senior tag
No, so far: tegnap beroffentetem a szettet.
Rancilio Silvia: annak nagyon kell egy vizhozam csokentes (szukitovel) mert brutal zubog belole
PID minden nelkul azert sikerult ihato jo kv t produkalni. Imadom a portafilterjet hogy lelehet rakni asztalra es sikban megall. (nem lkell allvany a tampereleshez dupla kifolyoval)
Eureka Zenith: mivel 20 orles van benne (mire belottem a finomsagot/mertem a grammot/meg mittomenmi) igy sokat meg nem tudok mondani. Nem boszme hangos, szemcsemeret konzisztens. Az anyaghasznalat jo kiveve a gombokon a festes. Az eleg osszecsapottnak tunik (1vs2 shot gomb)
Stabil a szerkezet, konnyen tisztithato. Majd lesz ocsobb kvm megnezem hogy 10 orlesben hogy szor az orlemeny tomege.
Sajnos autotampert vettem felesegem miatt. Azt gyorsan elkell felejtenem
Na huzok dolgozni -
Z0mbi
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Szamokban: azt mondanam szinte azonos mindketto.
long story short: ha az is 200 lett volna azt vettem volna.
Fix budget van igy abbol a maxot kell kihozzam. Ugy dontottem hogy hiaba nem teljesen az otthoni meret az amit nezek, a 65mm siktarcsas kes kell. (vgay attol nagyobb) A youtube videokon szinte ugyan azt mondjak mindkettorol. az egyigy tud fancy dolgokat mint hogy megmondja mennyi az ido, a paratartalom vagy allithato a csove, es vilagit (de minek) de osszessegeben ugyan olyan eros motor van mindkettoben, kes ugyan az a meret, pango orlemeny mindkettoben ott lesz, konzisztenciara ugyan azt produkalja (vegtelen allitas), talan a eureka konnyebben allithato. (az also kest emeli es nem a tetejet, igy szetszedesnel nem kell ujra beallitani) Valamint anyaghasznalatra egyiknel se panaszkodnak. Ha nem Bela es Lali teszteli akkor odaadom egy osszehasonlitasra ha nalam lesz nagyon szivessen
.
Sajnos olyan videot meg nem talaltam. (ezen a szegmensen eleg sokan marakodnak gyartokat tekintve) Keves ember veszi ugyanis otthonra a ek43 at
(vagy akar a k30 at). -
-
Z0mbi
senior tag
válasz
üzenetére
eleg sok barati osszejovetel, ami azt eredmenyezte hogy en 1-1.5 orat baristaskodtam ilyen alkalmakkor. Ahelyett hogy vettem volna ilyen esetre kapszulasat eladtam mindent. es vettem egy kapszulasat. Majd megittam az elso kapszulasat es kicsordult a konnyem
ugyhogy most CTRL+Z -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Ugy orulok hogy ujra itt..
(long story short: eladtam minden cuccom mert elegem lett masnap megbantam -> most meg megveszek megint mindent
= buktam egy rakat penzt de tapasztalat az ilyen)
Most egy Rancilio lett a nyertes es ezzel kapcsolatban lenne kerdesem:
Ki pid-el mostanaban? Fragola? jo lenne valaki BP rol-kornyekerol (Lalihu messze van ehez)
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Azt hittem konyebb a csesze vadaszat...de nem.
Viszonylag egyszeru presso cseszet keresek:
-feher
-porcelan
-fules
-40-50ml
-100g+ (minel vastagabb a fala annal jobb - Frei be amibe adjak azt a lottyot ami van nekik az jo lenne)
-nelegyen kutyus rajta/egy rakat felirat ... minel egyszerubb annal jobb
Ottlet?
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Ide is.. Ha valaki szeretne egy CG8030 at itt talal

-
Z0mbi
senior tag
BUEK urak!
Szomoru hirem van. Eladom a konyhapult fel negyzetmeteret. Es mielott berakom a hirdetesbe megkerdem hogy ne legyek nagyon elhajtva a francba hogy mennyit kerhetek ezert? Probalkozzak e egyutt vagy kulon aruljam?
Kis hatter info:
Abi tol vettem a gepet amit Temesvari ur PIDelt meg anno. Multhonapban nagyszerviz volt a Momenti nel (tomitesek csereje tortent ill gozkar tomitesek csereje) Az orlo 2 eves, en vasaroltam. Mivel minden heti 4 kv ra volt hasznalva igy bitang jo allapotban vannak a cuccok. A gepben csak Norda/Vera viz ment ezt meg is jegyeztek a Momentinel - ilyen allapotu Steel uno meg nem jart naluk ami hasznalt volt
Tokkal vonoval 350 a cucc ujonan (a gep 150 el volt szamolva) Kerdes hogy 150 et er e vagy esetleg tobbet/kevesebbet?
Ja es ha siet az illeto ket zacsi PallYotz is jar hozza
(csak az jart benne)roviden a lista
Ascaso Steel uno professional + PID mitomen mennyi most
Catler CG 8030 - orlo - 85000ft (ez most a SAGE BCG820 net felel meg)
Clean Grind Őrlőtisztító - 3700ft (ket adag hianyzik belole)
Felso feb tisztito kefe - 1300ft
Vakszuro - 1000ft
18.5g kosar - 3000ft
7,5g kosar - 1500ft
Joe Frex - knock box - 7500ft
Latte art eszkoz - 3200ft
Tamper 58mm - 5000ft
Cafelat tamper allvany - 13500ft
+Felso szuro -
Z0mbi
senior tag
Csij! Gurulok a dugoban a Jaszberenyin es mit latok....Bor es viz Kft. Gondoltam magamban nem ezeknek van Norda joaron? Bemegyek 30 uveg 4xxx ft
Juhej mennyi finom kv fog ebbol keszulni.
Aki Nordat akar ott vegye. Maganszemely is besetal, fizet (csak kp) 5 zsugortol kedvezmenyes aron veheti van 2L es 1.5 is. -
Z0mbi
senior tag
Sajna kavegepsztorim nem csinal semmit mashogy solenoid vizkotlenites utan sem... gozgar nuku.
Emlekeim szerint SiD baratunk PID elte Abi nak a gepet
viszont SiD julius ota nem jart itt
Temesvari Szabolcsra keresve nem talalok nagyon elerhetoseget...valakinek talan van? Neki odaadnam hogy nezze meg/javits . meg...
Koszi -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Egy hete nem megy a gozkarom.
Ha elinditom a pumpat a fejen es berakol egy vak kosarat akkor a vizet nyomja a gozkarom. Viszont ha gozt kapcsolok es elinditom a pumpajat akkor erolkodik es nem tortenik semmi
se viz se goz.
(Majd kiengedem a fejen a nyomast)
Mivelminden kv zashoz hasznalom a gozkart igy eleg mellbevago nekem.
Hova vigyem a keszuleket? Lehetoleg pesten?
Ascaso Steel Uno v3 rol van szo.
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
válasz
avirid
üzenetére
Ha fotozol akkor ugy mondanam hogy PID nelkul ugy fozol kavet mintha allvany nelkul fotoznal iso100 al vak sotetben fingot... valaki kitartja 2-3x is a 100 bol... de valaki nem.

Kell a PID.
Egyebkent a kifolyasodat neztem nem indul tul egyeletesen. En vettem lidl kv t es 1kg val gyakoroltam a tamperelest... egy egesz napot azon gyakoroltam. Persze utana jott mas kv, kozben allvanyt csereltem kezdtem elorol. De aztan par honap alatt mar egesz konzisztensen tudtam produkalni. A ket oldalon szinte egyszerre indul/all el az extractalas
a PID nem draga. Beszereltetni viszont inkabb. Es azt tenyleg szakertore kell bizni. Sok sikert! -
-
Z0mbi
senior tag
válasz
weinmaker
üzenetére
Igen koszi
Jozsi. Egyszer rosszul irtam a telomba azota ugyvan ott
De mar Jozsi.
Egyebkent hozzateszem hogy az 5mp-20-23mp hez mindig hozzaallitom a daralom. A tampereles nyugodt szivvel mondthatom majdnem mindig 15-20kg koze esik (gyakoroltam sokat)
A hofok a fejen - azzal meg szoktam varialni de ahoz kellene lassam a cremat. (mert ezen nem hogy leopard mintat latnek de nagy fekete mosogatole az egesz
) -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Olyan reg irtam ide hogy szinte eg a pofam
dehat valoszinu azert mert kv fronton minden klaffol az eletemben... kiveve egy dolgot.
Crema.
Eljott a karacsony es hiaba mondtam mindenkinek hogy ne vegyenek vettek. Az esetek 99% ban Paljoc kv jat iszom, elso masodperctol habos extract jon. A babon latszik hogy olajos, stb stb.
NEhez elhinnem igy inkabb kerdezem hogy tenyleg mindegy mit veszek es mennyiert? Minden kv szar es csak Pali tud jo kavet csinalni?
Sogorom 15k/kg os kvt vett es szaraz mint a puskapor. 100% arabica zacsko alapjan friss, megis ha a fejem tetejere allok is csak nem jon 1mg crema sem. Ez jellemzo az osszes tobbire amit valaha vettem kiveve egyetlen alkalmat mikor omnia-t vettem es az is elso pillanattol jott a crema.
Mit cseszek el?koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
válasz
mrrr74
üzenetére
Szia
gondoltkodtam azon is hogy nem kellett volna a nespressot eladni...de a pod lehet jobb lenne mert legalabb azt is kiprobalnam. Ugye itt mar amugy sem a minosegrol lesz szo
(jo tudom biztos van olyan ami jo...de kozelebe nem lesz annak amit en laboratoriumi korulmenyek kozott csinalok 20kg val tomoritve, 5mp kezdes 21mp lefojas 30ml...
namindegy. Mas meg rajtam rohog biztos hogy csak fokonkent tudom a PID et allitatni...meg nem magam porkolok (hanem Paljoc
) -
-
Z0mbi
senior tag
Hajdiho!
Van itt valakinek tapasztalata indukcios Brikkaval? Milyet erdemes venni?
Felesegem nem tudom ravenni hogy csinalja a geppel a kv t. Jon valaki hozzank en nem vagyok otthon akkor nincs kv. (3in1 -t NEM vgayok hajlando venni)Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
Nespresso rol valtottam uj GC re. Ott sima gozkarra akartam valtani, majd lattam hogy az ujra nem lehet raapplikalni. Ekkor kezdtem nezni rezbojleres torteneteket. Es ezt dobta a gep. Nekifutasra 50k ert akartam gepet
majd a penzugyminiszter a csaladban kibukott...es en vettem ezt
daralora mar nem maradt.
Most viszont van daralora is...mar csak kv ra kell penz
-
Z0mbi
senior tag
FYI Catler CG8030 megrendelve
izgulas van. foleg hario kezi utan. (amit egyebkent szeretek csak amikor vendegsereg van akkor 3x-4x 21g ledaralas kezzel pottyet idoigenyes. (nomeg izom) -
Z0mbi
senior tag
Felesegem ma komuveseknek kv-t csinalt. Eloszor mert nyulni a gephez. Elso kerdese miert van ezen 4 gomb

miert van rajta ket hofok es mit csinaljon ha mar az egyik tulment 88 on.... extraktalaskor kerdezi mikor all meg... mondom basszus kapcsold le a pumpat. Kikapcsolta a gepet. Azert ugy is lefott. Es augusztusban meg en is csak egygombos gepbol ittam ma meg mar faj masnal inni (nem jarok hardcore kv s emberekhez ) -
Z0mbi
senior tag
elso gyerek ugyhogy gondolhatod. Ugy erzem mindenre felvagyunk keszulve. Hiba nem eshet a gepezetbe.
Aztan mivel szoftver iparban dolgozom igy tudom hogy mindenbe eshet hiba.
Tehat meglepetes azert nem fog erni. De bravos 5:1 -t nem fogok inni akkor sem ha leszakad az eg
Inkabb nem iszom kv-t egyaltalan. 
-
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Daralos topichoz:
Catler cg8030 rol van velemeny? Kavekorzon olvastam Pallyotz ertekeleset, azalapjan meggyozott. A review-k alapjan meggyozott, de gondoltam itt is megkerdem mielott 80k-t elsozok egy ilyenre.Most hairo skerton-t hasznalok
szeretem, csak jo lenne egy gep is mar. (Ascaso steel uno v3 a gepem amivel minden reggelem karacsony...lehetne 2 bojleros de az majd valamikor maskor 
Koszi
Z -
Z0mbi
senior tag
Ontopic:
WBC 2016 official gep
Ehez kellene nekem reneka felso szuro...segitsetek

(egyebkent kabe olyan lenne ez nekem mint a holgy laFerrari ja a vaci uton par hete...
) -
Z0mbi
senior tag
K6 ot lattam szobajott es felvetodott egy kerdes az adagolorol.
Mire valo? Egy huzas = 1g vagy mi?
Mert ennek nincs letjogosultsaga nalam ha en mindig egy adagot rakok az orlobe..
-
Z0mbi
senior tag
Orulok hogy a kavedaralos tema elokerult mert karacsony kozeledtevel le kellene adjam a kivansag listam

Meg hairo kezi van es jo lenne egy gep.
Sajnos azt latom hogy olyan nincs amit en szeretnek...
Szempontok:
*Arban 30-50k
*Minel kevesebb helyet foglaljon.
*jo lenne ha halk is lenne
*es talan a legfontosabb hogy ne legyen taroloja. En minden alkalommal csak egy adagot daralnek es van hogy reggel ezt este mast iszom. Tehat a beleloditok 250g ot es iszom ugyan azt egy honapig nem mukodik.Van ottletetek?
Ha mas nem iberital lesz leszerelt taroloval...
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
en per shot ra szamoltam
de kilora megdurvabb.... na lassuk mit linkeltel 
na meglestem hat igen. ez valoban elgondolkodtato. El is adom a regi masinam lesz belole 2kg zsir kave
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
viszont nem gondoltam ezzel is foglalkozik.
tized mikronra. (nem az a csavarhuzo/vizmertek sztori)
felesegem szinten. Ma tuti nem alszunk! Viszont a 7 bol 5 megerte!

hazugsagban eletem/elek!
)