Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Rakok fel fényképet, ha így szóban nem érthető, de a gépemnél elég furmányosan jön ki a víz a fejből. A felsőszűrő nem szorosan ül fenn a fejen, és a csavarja úgy van kialakítva, hogy a tengelyében lévő zsákfuratába oldalról négy furat csatlakozik. Ezek éppen a fej felülete alá vannak pozícionálva. Így a víz nem lefele spriccel, hanem kereszt irányban (négyfelé) oldalra. Ez a laza felsőszűrő oldalán törik meg, és oszlik szét valamennyire, amíg átjön a szitán. Hogy ez jó megoldás-e, vagy nem, nem tudom, ahogy jeleztem és eddig tapasztaltam, szerintem nem annyira. Például feltűnő, hogy nálam a nyitott karnál eddig mindig egy adott helyen, (történetesen a karral szemközti oldalon) valahogy kevésbé záródott a kávésugár. Azért mindig egy helyen, mert ez a keresztirányú spriccelés is mindig ugyanarra mutat, mert a csavar így ütközik. Tehát kialakul valamiféle nem egészséges áramlás, ami ezt eredményezi. Ez például a filterrel megszűnt.
Ami a víoszlop felépülését illeti, ez a gépemen szivattyútól függetlenül nagyon kíméletesen történhet, mert tudok a nyomással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest