- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz
mdav88
üzenetére
Lelit PL91T-m van nekem is. Belőttem 9bar-ra, a vízterítőt kicseréltem elektra-ra, a felsőszűrőt iparira, aztán a terítőt vissza a gyárira, mert változatosan rontottam el minden kávémat. Amikor elkezdtem számomra értékelhető kávékat csinálni, akkor rájöttem mi volt a gond (az egyik): megtömtem nagyon (18,5gr egy IMS12/18-as szűrőbe szinte az összes fajta PY kávéval)
Lementem 16,5 17gr körülire és jobb lett az eredmény, ekkor visszaraktam az elektrát, és azóta is az van fenn, így a 16,5gr (pl PY - CM), vagy 17gr PY Black LXR mégjobb. (Az elektra vékonyabb kb 1mm-el, mint a lelit gyári terítője, és körkörös, bár ezt nem tudom számít-e, gondolom igen, mert miért pont a furat alakzata ne számítana)
(a köv a szűkítő lesz nemsokára)

@Ferdzsoo: nekem a PID most 100 fokra van beállítva (PY Black LXR), mert így van a vízterítőnél 91 fok!) Amikor 90 körüli fokokkat állítottam be, ott nekem is savanyú volt, mert alacsony a hőfok (én akkor olyan 79-80 közt mértem) próbáld feljebb állítani a hőfokot, hátha
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest