Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Ezt en meg mindig nem ertem mi a gond az 57-es merettel.
Anno 1 eve amikor agyaltunk ezen sokad magammal itt a forumon, mindenki azt mondta hogy az 57-58 az eg vilagon semmit nem jelent a kave szempontjabol, szoval akkor ez miert megoszto?Mas: olvastam tobben is jottek a forumra az elmult par napban uj gepvasarlas es tanacskers ugyben (bevallom nem olvastam most vagy 2-3 hete. szoval volt mit bepotolni
a lenyeg, hiaba van ott a bevezetoben, kerdezz felelekben par hasznos tanacs ha meg 2016 November vegen is azt tanacsoljuk az embereknek hogy GB classicot, meg Babyt vegyenek, amikor mar az en esetemben, 1 evvel ezelott amikor lefutottam ezeket a koroket kiderult es tobbszor is megirtam ide a forumra is mint info, hogy mar nem gyartjak/forgalmazzak oket, kivonultak az orszagbol es akik anno meg kereskedtek vele mar nem teszik. 1 eve ujonnan 1 baby kiallitoi darab volt egy kaveszakuzletben, semmi mas. Hetekig futottam a koroket en is, mert mindenhol csipobol ezek az infok jottek nekem is, de jopar telefon utan kiderult amit irtam. Erdemes lenne frissiteni, hogy bar ezek ajanlott gepek voltak valaha, ma mar csak hasznaltan lelhetok fel aki meg ujra vagyik pl miert nincs a Lelit odairva? Es legyszi hagyjuk mar az avx vs vilag temat!
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a lenyeg, hiaba van ott a bevezetoben, kerdezz felelekben par hasznos tanacs ha meg 2016 November vegen is azt tanacsoljuk az embereknek hogy GB classicot, meg Babyt vegyenek, amikor mar az en esetemben, 1 evvel ezelott amikor lefutottam ezeket a koroket kiderult es tobbszor is megirtam ide a forumra is mint info, hogy mar nem gyartjak/forgalmazzak oket, kivonultak az orszagbol es akik anno meg kereskedtek vele mar nem teszik. 1 eve ujonnan 1 baby kiallitoi darab volt egy kaveszakuzletben, semmi mas. Hetekig futottam a koroket en is, mert mindenhol csipobol ezek az infok jottek nekem is, de jopar telefon utan kiderult amit irtam. Erdemes lenne frissiteni, hogy bar ezek ajanlott gepek voltak valaha, ma mar csak hasznaltan lelhetok fel aki meg ujra vagyik pl miert nincs a Lelit odairva? Es legyszi hagyjuk mar az avx vs vilag temat!