Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SierraFox
tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Számomra (aki szintén lefutotta ezeket a köröket nemrég), az a baj az 57-essel, hogy nem szabvány, és ha egyszer gépet váltasz, akkor nem tudod használni a meglévő szűrőidet és bottomless karodat hozzá. Így az Anna nálam kiesett.
Én pl. azért nem vettem Lelit Gildát se, mert a Rancilio Silvia sokkal olcsóbb volt (egész pontosan 50 ezerrel pid nélkül), és mivel 18 éve gyártják, az összes hibája ismert, minden bokorban kapsz hozzá alkatrészt, és egy csomó infó van róla fent a neten.
A Lelit meg kb. ismeretlen. És ez sokkal jobban zavart mint a belógó felsőszűrő csavar a Silviánál.
-
válasz
Gravity1234
üzenetére
Hogy Nincs Hozzá Jó Minőségű Alternatív Szűrő És Felsőszűrő.
IMS, VST, LM, épp tele van a topik vele, hogy ki vett és mennyire vált be neki a gyárihoz képest. Az 58 mm az ipari szabvány, az 57 mm meg nem, lóf.sz nem kompatibilis vele. Én őszintén szólva azt nem értem, hogy miért kérdés bárkinek, hogy ez miért gond

(nem az a kérdés, hogy a kávé ízéből megállapítom-e azt az 1 mm-t..........)
-
adp
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Én nem próbáltam a Lelitet, nem tudok róla mit mondani. Leírtam mint lehetőség hogy adott, és hogy sokakat megoszt. Egyik oldalhoz sem írtam, hogy jó vagy rossz. Az biztos, és tapasztalat hogy 58-as precízós szűrők, IMS,VST,Reneka óriásit dob a végeredményen. Mindenki eldöntheti mit kezd ezzel az infóval.
Amúgy pont ezen akadtam fent hogy az oldalon hirdetik, hogy raktáron, holott önmagában a gép meg nincs.gpbenedek: A fokozatok a különbségek és a ház. és talán az is inkább a szélsőséges kategóriákban mintsem a presszóban mutatkozik meg. Állítólag a 800-ban több a pangó, az itteni összehasonlítások alapján. Én ennek tudatában nem cserélném le a 702-esem. Inkább az örlemény mennyiséggel játszok
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest