- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
válasz
nexus6
üzenetére
Két hete kukáztam jófogásról nevetséges áron (7500) egy nagyon jó állapotú, fém, karcmentes Magic L'espresso Senator-t (Francis Francis X1 1st gen belső [link] ). Ez használható podhoz és őrölt kávéhoz is. Van hozzá pod-os és nyomásfokozós kar, de utóbbit nem próbáltam. Ki van alakítva a fej mindkettőhöz: [link]
A pod az korrekt, sikerült beállítani a vízterítését, de az őrölt kávé funkciót inkább ki se próbálom, nem tudom elképzelni, hogy működőképes. Barátnőm vereti vele, ha nem vagyok itthon, vagy amikor nincs időm pepecselni akkor én is szeretem használni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest