Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz pető bá' #129452 üzenetére

Én filterre nagyon tudom ajánlani a Timemore Basic PRO mérleget, aminek van öntési sebesség kijelzője (jól meg kell nézni melyik melyik, elég hülyén vannak elnevezve a Timemore mérlegek, van ami kb. ugyanígy néz ki, de annak nincs öntési sebesség kijelzője). Nem, nem ettől lesz finom a filter kávé, viszont az öntési, és így a végeredmény konzisztenciában sokat tud segíteni. Legalábbis én megéreztem a hatását 3 évnyi napi filterezés után is. Idő számlálója elmegy 20 percig, szóval hosszabb áztatásokra is jó.

Egyetlen kritikám vele szemben, hogy a gombjaira kb. 1 sec késleltetéssel reagál. Azonnal beveszi őket (hangvisszajelzés is azonnali), de a kijelzőn ennyivel később jelenik meg a változás. De a súly / öntési sebesség "azonnali" (gyorsabb, mint a Beurer KS36), ott nem lassú, szóval nem tudom a gombokra miért így reagál. Ez igényelhet némi megszokást, engem mondjuk nem zavart az elején se.

Nem mondom, hogy ha már van az embernek egy ok mérlege, akkor megéri lecserélni erre, de ha valamiért úgyis csere, akkor jó választás lehet. Az ára meg kb. 1 kg-nyi filter kávé.

Új hozzászólás Aktív témák