Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
BBéci
üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy vagy eleresztve csomagtartó-kapacitással? Azért kérdem, mert a 10x6 két literes Norda, az kb egy csomagtartónyi cucc. Vagyis 120kg. Esetleg arra tudnál vállalkozni, hogy mindenkiét átvedd, és utána Tőled elhoznánk, hogy ne Zsoltit terheljük vele? Ha igen, akkor én is rendelnék így vizet, hogy Tőled elhozzuk, ha Zsolti meghozza Olaszországból. Az a helyzet, hogy én nem tudom megígérni, hogy akár éjjel 2-kor Bp. határában legyek ott ahol Zsolti mondja, nekem erre rá kell készülnöm, fuvart szereznem, hogy elhozzuk stb. (Én sajnos nem vezethetek.) Ha nem megy, akkor kénytelen leszek átállni a pancsolásra, vagy ki kell építenem egy vízszűrő, vízlágyító rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs