- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
cégnél volt szerencsém inni egy kávét egy Jura X90ből. először ristretto gombot nyomtam, őröl, tömörit, kattog, kijött 1 csepp zacclé.
na mondom, ennél azért hosszabbra kérném, espresso gomb. újra lezajlik a folyamat, de most kijött a megfelelő mennyiségü nedü. tetején fehér foszladozó ál-crema, 2 sec után el is tünt, a sötét csészében átláttam az "espresson" olyan hig volt. egy korty után ment a csapba. mindezt gondolom egy E61es gép áráért, viszont van rajta LCD kijelző, meg 2 babtartály

összehasonlitva a PODos gépem, amit eddig az "éppen iható" kategóriába soroltam, klasszisokkal jobb espressot készit! felértékeltem a podost ma magamban

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nano Air Raptor
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- HAMA Smartwatch 7010,6010,7000
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na mondom, ennél azért hosszabbra kérném, espresso gomb. újra lezajlik a folyamat, de most kijött a megfelelő mennyiségü nedü. tetején fehér foszladozó ál-crema, 2 sec után el is tünt, a sötét csészében átláttam az "espresson" olyan hig volt. egy korty után ment a csapba. mindezt gondolom egy E61es gép áráért, viszont van rajta LCD kijelző, meg 2 babtartály