- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yep, +1
Ezen felül meg a lelit bianca, ha nem a saját pénze ellensége. Persze ott meg a minőségellenőrzéssel van gond gyakran, de azért ár\értékben nagyon jó.De én szokásosan a manuál dugattyú+nanofoamer (pro..?) mellett szavazok harmad pénzből. Így is, úgy is bele kell tanulni.
-
Azt elmondhatom, h szerintem egy szinttel (najó, féllel) a kapucziner alatt vannak de még bőven a jó kategória. Picit mintha nehezebb lenne ezekből jót "varázsolni", de nem lehetetlen
Még az előző rendelésből a silk van terítéken, amit írnak azt hozza:
Najó, áfonyát még nem éreztem rajta - de ez lehet az én hibám persze
-
Gőzkar az sima ügy amúgy is. Mármint szerintem ott a legkevesebb furcsa változó. Vagy csak nekem áll kézre. De hát jelenleg nincs gőzkar otthon
Na a nanofoamer is elég trükkös, azt sem értem tisztán. Sima aldis zabtejjel (semmi méregdrága barista bohóckodás) remek krémet lehet gyártani, tejjel meg vagy sikerül, vagy nem. Biztos bennem van a hiba. -
-
-
bagaba1
tag
Akkor jövőhéten ha megérkezik a nyitott kar, ezalapján folytatom.
Egyébként szétkaptam az Aldi-s Ambiano darálót és meglepően tapasztaltam hogy gyárilag van lehetőség a kalibrálásra. Nem túl pontos, de kicsit utánállítottam és így 3-4 fokozat körül mintha elkezdenének már összeérni a kerekek. Talán így majd sikerül kellően finomra is őrölni.
-
-
+1 a felújított Jura gépre, nekünk ~2,5-3 éve van egy S70, azóta is hibátlan, és finom kávét főz.
(Azt azért túlzásnak érzem, hogy "valami" jön belőle, teljesen jó amit ezek tudnak. Biztos jobb a külön daráló, karos gép kimérve, beállítva, de nem is annyi idő elkészíteni.
)
-
hyperspace
őstag
-
Sajnos el kell árulnom neked egy hatalmas titkot. Talán a többieknek sem fog idegenül hatni.
A kapszulás előtt is volt egy univerzális rendszer. A papíros Easy Serving Espresso POD. ESE Pod. [link]
Ebből volt az egy adagos és volt a karos gépekhez a nagy.
Hogy akkor miért kellett a kapszulás franc?
Pofonegyszerű!
Ezek már nem kompatibilisek egymással, így a gyártók szépen kötik a felhasználást a saját márkádhoz.
A papírosak nitrogénben pihennek, azok sem oxidálódnak - míg valaki erre gondolna. Ha már frissesség.
Szóval az egész egy hatalmas vásárlási átvágás. - A papíros az szabvány, bármelyik gépbe jó bármelyik pod.- Nehogymár a "másik gyártó" olcsóbb kávéját vedd! -
Sumptuous
senior tag
Félve linkeltem origós cikket, az tény. De forrás nélkül sem akartam posztolni.
Kényelmesnek, kényelmes.. de a presszótól tényleg messze áll. De (a "cikk" ""írón"" kívűl) nem is várja ezt el senki egy ilyen olcsó/egyszerű szerkezettől. Bár én bevallom, szeretem amit-ahogyan lehet vele készíteni. Nem mindenkinek kell minden nap presszó minőségű kávé. Vagyis inkább máshogy fogalmazok; Nem mindenki engedheti meg magának. (Nem is feltétlen anyagilag, inkább időre gondolok. Bár az meg most pont nem aktuális érv.
)
@konzumpro: Nincs otthon fílterpapír, de nem is érzem szükségességét, ugyanis amit így főztem lötty, teljesen zacc-mentes. Egy apró kósza kávéörlemény darab sincs a csészében. Meg is lepődtem, mert mint látható a képen elég nagy lyukakat vág az alufóliára, nem igazán értem, hogyan szűr. Kerestem képet a belsejéről, hogy mifféle szűrőt szereltek oda, de nem találok. Szabad szemmel meg nem nagyon lehet oda benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest