Hirdetés

Keresés

Hirdetés

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    válasz Sumptuous #1388 üzenetére

    A papír inkább nyomásfokozóként működik és lassítja a lefolyást, bizonyos mértékig pedig megszűri az apróbb szemcséktől a kávét. Nem szemmel látható szemcsékre gondolok, hanem amitől megmattul a kávé. Lassú átfolyásnál filteres főzésnél egészen áttetsző, tiszta a főzet. Szűrőkorongként is gátolja a keserű ízek megjelenéséért felelős apróbb mikroszkopikus szemcséket, az igazán aprókat ugyan nem, tehát mindenképpen opálos lesz a végeredmény, de koránt sem annyira mint filter nélkül.
    Viszont ha átszúrja a főző, akkor nincs értelme belerakni.
    A pod ilyen szempontból is jó tényleg, sokkal könnyebben kontrollálható, viszont engem már a pod is korlátoz, jobban szeretem a babból frissen őrölhető kávét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák