Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Graef már a postán van, vagy még nem rendelted meg? Lehet megvárnám amíg odaér, a propelleres darálóval nehéz lesz..
tegnap megvettem a jófogásos Mazzer SJ-t, ezzel szerintem kiiratkoztam a kezdő topikból - nem azért, mert annyira értek hozzá, de ezekkel a gépekkel már csak én lehetek amatőr

de érdemes volt végigjárni az utat (belépő DeLonghi, Graef, Gaggia Classic, Mazzer ebben a sorrendben); ha elsőre megveszem a full szettet valószínűleg kevésbé értettem volna meg a témát.
plusz úgy döntöttem, hogy jövőre egyszerre max 1-2 féle speciality és 1 féle klasszik kávé lesz, lehet megtartom a graef-et a classicra
most mindig 3-4-5 féle speciality kávét tartok, a folyamatos váltogatás-kóstolgatás csomó pazarlással jár, amit szeretnék elkerülni (és igen, ebben már a SJ singleDose jellege is segíteni fog, de a sok állítgatást is szeretném elkerülni). -
RetepNyaraB
veterán
Innentől fontos az előkészítés. Nem mindegy az őrlés szemcsemérete (próbálgatás indul), jöhet a rögtelenítés és tamperelés művészete (gyakorlás sok) :)
Célunk ugye az első csepptől számított 25-35mp-en belül lefolyt ital (klasszik presszó esetén inkább a rövidebb), 1->2 arányban. Mindez spriccelésmentesen és egyenletesen terülve, hamár pucér kar. ☝️
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

most mindig 3-4-5 féle speciality kávét tartok, a folyamatos váltogatás-kóstolgatás csomó pazarlással jár, amit szeretnék elkerülni (és igen, ebben már a SJ singleDose jellege is segíteni fog, de a sok állítgatást is szeretném elkerülni).
Mr.Csizmás