Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
válasz
bagaba1
üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm a korábbi tippeket. Múlt héten végül rendeltem q nyitot karba egy IMS 12-14g kosarat, illetve AVX féle közép-sötét Brazil Santos kávét. A Dedica hőmérsékletét maxra állítottam, illetve finomhangoltam a darálót. Így már fényévekkel jobb lett az eredmény, habár továbbra is keserűnek találom ezt a kávét és kevésnek a cremat. 12g őrlemény ideálisnak tűnik a kosárban, nem tapad fel a szűrőre. 25-30g káve jön le belőle ~30sec alatt, de térfogatra nagyon kevés.
Mit gondoltok, min lehetne még optimálni, mivel tudnák előrébb lépni?
Esetleg az örlő nagyon egyenetlen minőséget készít, és az okozza a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- Seiko óra - SKA783P1
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás