- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
tudom! ha most nem lenne karácsony lehet már itt lenne 27ére mondjuk..az a poén, hogy XVIIkerbe voltam, ott azonnal megcsinálták, de még pár nappal előtte bejelentkeztem, egy másik okmányirodába, azok pedig JAnuár 2-re hivtak be!!! és onnan még mindig 1 hét mig kiküldik, szóval jól jártam... -
Dictator^
veterán
nyugodj meg!
itt van nálam a papir, valószinüleg holnap megyek okmányirodába keresztúrra, (mivel én nem ott vizsgáztam ahol te, nekem cegléden állitották ki a papirt), ha mákom van keresztúron huzok egy számot és még aznap beférek, ha nem akkor oda is időt kell kérnem, másik okmányirodába kaptam időpontot január 2.ára... de hát az messze van..szóval holnap meglátjuk mi lesz! -
Dictator^
veterán
huh, szerencsések egyike vagy, bár ki hogy nézni, a legtöbb emberrel le se vezettetik a 30órát... a maradék pénzt meg benyulják általába... 10óra rutin, 20óra forgalmi asszem igy oszlik el a 30óra...ezek után talán még vezethetsz +pénzért de ha minden igaz 30 után már vizsgáhatsz...
ha ugy nézem sztem én még a rutin 10órát se fogom megcsinálni, elég jól ment kedden, sztem 6-8óra lesz csak meg..persze kifizettem neki a 30e ft-ot.. de nem lesz rá ideje... -
nemcso
őstag
Mivel (nősülés előtt) Fehérváron laktam, nekem a fehérvári forgalom volt az ''otthonom'', meg a környező főutak és az M7-es. Vezetni mindíg reggel és kora délután vezettem, szóval kijutott a csúcsokból az utakon. De így utólag nem is volt baj, legalább szoktam a forgalmat. Persze Bp.-hez képest ez is csak sétagalopp...
-
Rommel6600
őstag
én 2700/óráért vezetek, de nem tudom a többi árat, mert ismerőshöz mentem, így a többi suli szóba sem jött.
De vmi ATI nevűnél vezet egy osztálytársam 2000/óráért, kicsit le voltam döbbenve amikor megmondta az óradíjat
nembaj. azzal vigasztalódom hogy: az ismerős oktató az csak ismerős oktató
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged