- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
ahha akkor jól éreztem, ill jogosan kopogtak az ablakon
dehát ilyen nagy böszme forgalomba ismeretlen helyen
de a lámpa akkor is nagyon félreérthető volt annak aki nem találkozott még ilyennel ...
egyébként USA-ba nagyon tetszett az hogy jobra (kisívbe) mindenhol lehettet kanyarodni ha a forgalom engedi (kivéve ha erre külön piros lámpa nem jelez, de az nagyon ritkán volt ) bár azthiszem erre itt nálunk még nincsen felkészülve az autós társadalom/kultúra. ... -
Antonio
senior tag
a lámpa a táblával együtt az egyenes ill a jobbrakanyarodó sáv közötti szigeten volt
szóval akkor most kellet volna a lámpára várnom vagy nem? (he nem kell akkor minek volt a tábla alatta? (ill. a lámpa alatt közvetlenül szinte egybe a 2)
feltételezem hogy jogosan kopogott be egy emberke, de akkor nem értem a tábla meg a lámpa együttes használatát és ha megint hasonló szituval találkozok akkor megint hülye leszek ...
az lenne jó ha valami helyi ismerős is idenézne. -
Calogero
addikt
Az volt szerettem nagyon.
Minden csúcs szuper volt kivéve hajnali vezetés, meg a kocsi kiszabadítása a homokból.
Lapátoltam az első alkalomkor eleget. 10 km-es volt a táv, amit meg kellett tenni homokban. Hát sikerült elkaparnom párszor. Ha sikerült jöhetett a második szint, ugyanezen a távon csak megállással, majd elindulással nehezítve.
Jah és nem volt kivételezés, ha lány akadt el, akkor neki is ásni kellett.
Jó annyit segítettünk neki hogy ne nyomjuk a súlyt kiszálltunk a kocsiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest