- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Ilyen van pl az Üllői-Könyves K. sarkán (ha minden igaz az a neve
) és ott egy külön sávban folytatódik egy ideig, és onnan kell beljebb sorolni.. Meg a Könyves és másik út sarkán.. (annak nem tudom a nevét
)
Egyenesen nem lehet menni, ha piros, mert van keresztforgalom, de jobbra lehet, mert oda besorolsz majdSzvsz
-
KrAt
veterán
Én úgy értelmezem (lehet, balfaszságot mondok) hogy a lámpa neked jobbra vagy feletted kell, h legyen, és ha nemvolt, akkor nincs lámpád..
Találkoztam már olyannal, ahol ugyanígy van, és van lámpa (tőlem jobbra, függetlenül működik a másik lámpától) és olyannal is, ahol nincs lámpa -
Rommel6600
őstag
Nem kötözködésképp (mert ugye jogos
) nics annak a táblának neve? vagy ha már neve nics, hát egye fene, de alakja, színe, tipusa sincs???
én az eddig leírtak alapján a kikerülési irány jobbra vagy balra táblára tudok gondolni, erősits megfqshMQSaVe3OM:http://www.softwareonline.hu/i/survivorset/ruleoftheroad/00194.bmp" alt="[kép]" title="[kép]" />
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest