- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L.T.
tag
válasz
DigitXT #4981 üzenetére
A téma lezárva csak azért mondtam mert szerintem túlbeszéltük a témát és az eredmény ugyanaz lett.
Külföldi jogszabályt nem találtam csak az EU-s irányelvet amit minden tagállam használ a kiviteleivel együtt.
Az überprecízségről" meg csak annyit, hogy annyi sok urban legend kering mindenféle témában, ezért érdemes pontosan idézni valamilyen jogszabályt, mert az adja meg az egyértelmű választ (persze nem mindig)... -
L.T.
tag
válasz
DigitXT #4976 üzenetére
mondjuk ez a linked egy kicsit félrevezetően fogalmaz, mert az nem igaz, hogy "csak belföldön történő járművezetésre jogosít", hiszen pl. ha kimész az USÁ-ba, stb.
35/2000. (XI. 30.) BM rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról:3. § (3) A „B” kategóriára érvényesített vezetői engedély a járművezető 18. életévének betöltéséig és a nemzeti kategóriára érvényesített vezetői engedély csak belföldön történő járművezetésre jogosít.
Ez ma is hatályos jogszabály. -
lajo
senior tag
válasz
DigitXT #4971 üzenetére
Értem én mire gondolsz, jogos is, a nem sokkal pedig egyetértünk.
Az USÁs dolog túlzás volt nyilvánvalóan, és a saját véleményem a dologgal kapcsolatban, felette a tapasztalataim. De mindegy is.
A tanulság nem jut eszembe.Talán az, hogy várjatok (nem tudom sokakat érint-e a probléma).
-
petrelli86
aktív tag
válasz
DigitXT #4890 üzenetére
bocs, hogy csak most válaszolok
kb. 50méterre voltam a céltól (szolnoki kpm), az utolsó pirosnál sikerült ráállnom a zebrára..
hiába tolattam vissza, éreztem a bűnömkegyetlenül meghúztak..
de most olyan szinten sz@rok a holnapi vizsgámtól, hogyha rágondolok is a torkomban érzem a szivem dörömbölését, nemtok magammal mit kezdeni..
nincs vmi feszkó feloldó módszeretek?: -
zsid
senior tag
válasz
DigitXT #4910 üzenetére
Mellesleg amíg nincs gáz kint a kutya se kéri a jogsit... Ez kb olyan,mint C től felfelé a nemzetközi vezetői engedély. Külföldön nincs ilyen,csak a magyar határőr kérte és büntetett,ha nem volt(meg a szlovákok gyűjtöttek igy pénzt Bánrévén,mikor megtudták,hogy nekünk ilyen is kell).
-
The Silenc3r
csendes tag
válasz
DigitXT #4459 üzenetére
Úgyvan hogy ha most leteszem A1 re.. 17 vagyok deh 16 a korhatár akkor 2 év mulva mehetek a korlátlanra, szoval 19 évesen, ami 2 évvel elobb etehetm mint az akinek nincs A vagy A korlátozottja... amugy meg 21 év kell az A korlátlanra, deh ott kresz is kell. szoval életkortol fugg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest