- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
concret_hp #9701 üzenetére
Egyik sem. Ahol tábla engedi.
-
MmDorian
őstag
válasz
concret_hp #7865 üzenetére
az semmire nem elég. haver, nem hülye, viszotn nem vezetett még, 2 órája van pályán, el tud indulni meg tud állni, és tudja csavarni a kormányt, és ez nem egyedi eset, biztos vagyok benne, hogy senkinek nem megy elsőre.
mondom mégegyszer nem arról besézlek, aki vezet x éve ittott jogsi nélkül, hanem arról aki még nem látott autót.
sőt, az a 9 óra, ami 10, igazából 8. egy a vizsga, egy a műszak.
-
R
senior tag
válasz
concret_hp #7866 üzenetére
láttál már pl. női sofőrt?
-
proof88
addikt
válasz
concret_hp #5548 üzenetére
Na igen, amikor már nagyon hideg volt és oktatásra jártam, kipróbáltam milyen lightos cipő helyett bakancsban... hát az volt az utolsó, hogy bakancsban kipróbáltam a vezetést, sajnos cipóben is néha úgy éreztem, hogy beakad a lábam valahova.. 48-as lábam van, bár asszem a bakancs 48-as volt, viszont a cipő 48 és feles.
Mondjuk lehet, hogy most már nem lennének ilyen gondjaim, nem tudom... a cipőfűzőket is mindig betuszkoltam a cipőbe, ne lógjon ki a masni sehol... majd letisztítom a talpát a cipőnek és megnézem, milyen benne vezetni G25-tel, mert azt már megszoktam mezítláb is.
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #5196 üzenetére
Vizsganapokon azon a tanpályán sem volt gyakorlás, ahol én tanultam. Viszont volt vagy 10 vizsgázó a pályán. Egymást nem zavarták nagyon, mert mindenki mást csinált, de azért mégis volt forgalom.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
concret_hp #4659 üzenetére
hát igen neked is szántam
-
proof88
addikt
válasz
concret_hp #4640 üzenetére
mondjuk 2szer is sikerült 5ből 2be visszapakolni a gépet
Én is csináltam ilyet, viszont nem tudom, hogy!
Amikor oktatóval mentünk, felmentünk a Megyeri hídra röviddel a megépülése után, ott ugye van rajta autóút. És ötösbe kellett rakni az autót, az ment is, viszont utána sikerült 4-es helyett 2-esbe raknom ... és nem értem mit rontottam el rajta. Persze az oktató magyarázta, hogy hát hogy csináljam előtte, és úgy akartam, de tényleg nem értem a dolgot, hiszen csak középre rakom oszt le. Azóta nem csináltam ilyet, mert még nem volt alkalmam vezetni 5-ösig.De hogy hol fogom ezt gyakorolni ... ilyen sebességnél, főleg forgalomban nem akarok hülyülni vele. Mondjuk ezt állva is lehet gyakorolni, csak nem engedem fel a kuplungot ...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
concret_hp #4640 üzenetére
5ből 2be
na annak volt egy hangja,de addig nincs gond,amíg nem hátramenetbe teszed -
eastsider
nagyúr
válasz
concret_hp #4364 üzenetére
az gáz, h ilyeneket nekem nem mondott el egyik oktatóm sem?
-
trassher
addikt
válasz
concret_hp #4296 üzenetére
Csak azért ilyen kínszenvedés mert tudod hogy mehetnél de már csak egy papír hiányzik.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
concret_hp #4296 üzenetére
Amikor egesz nap rajtad van a szekleturitesi inger, nem napkozben, hanem a WC elott 2 meterrel ersz el odaig, hogy te ott es azonnal becsinalsz
Nah igy van ez a jogsival is -
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #4293 üzenetére
Okmányirodát elhagyva a negyedik munkanapon hozta a postás a jogsimat, nem sokat tököltek
-
concret_hp
addikt
válasz
egyébkétn nem értem ha az ember igen sok évet kibírt jogsi nélkül akkor az a 2 hét mitől olyan kínszenvedés?
-
eastsider
nagyúr
válasz
én már nagyon mennék
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #4201 üzenetére
nah átmentem, parkolást kicsit javítani kellett, többi sima ügy volt. viszont szerencsére észrevettem, hogy amit először találtam helyet, ott mindkét autó rálógott a vonalra, úgyhogy inkább 1el odébb álltam
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #4099 üzenetére
Háát , én erősen vitatkoznék ezzel.
A következőre biztos sikerül. -
uborka3
tag
válasz
concret_hp #4097 üzenetére
Nem igazán értem miért nem javithatod, ha férsz el , visszatolod. Vagy annyira szük volt?
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #4095 üzenetére
És nem tudtad javitani?
Nem ott fordultatok, ahol gyakoroltátok? -
uborka3
tag
válasz
concret_hp #4093 üzenetére
Mi az hogy nem sikerült a megfordulás?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
concret_hp #4084 üzenetére
Jaja, megtaláltam a gugliban, bár elég nehezen.
És tényleg nincs túl sok eset, a legtöbb ugyanaz. -
AMD Power
titán
válasz
concret_hp #4084 üzenetére
Biztos nem. Én 3 hónap után is úgy mentem mintha előtte egy nappal szálltam volna ki a kocsiból.
-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp #4026 üzenetére
Miért mostanában lehet válogatni? Amikor én csináltam még nem lehetett, jól meg is szívtam én is.
-
Mrs. Lovett
tag
válasz
concret_hp #4026 üzenetére
Nem, mivel ő a tulaj, nála fizettem, egyértelműnek tartotta, meg sem kérdezte.
Egyébként ha én választottam volna se tudtam volna, hogy ilyen. Bármilyen oktatót választok, olyan mint a zsákbamacska. -
Mrs. Lovett
tag
válasz
concret_hp #4024 üzenetére
Na igen! de elég felháborító, hogy lehet így viselkedni, pont egy oktatónak?
A szexuális beállítotságára senki sem kiváncsi, az hogy a másik ismerősőmmel meg folyamat bazz...+-ol! Mondjuk előttem eléggé tűrtőzteti magát, de talán csak azért mert az átlaghoz képest normálisan viselkedem, oktatáson is kihúztam magam, érthetően és megválogatva a szavaimat beszéltem, normálisan öltözködöm. Talán csak ezért, de ha ott ül mellettem az autóban vajon mit fog művelni. Ráadásul én egy türelmes,óvatos, 5ször elmagyarázós oktatóra számítottam, ehelyett kapok egy ilyen idegbeteget aki öreg már mint egy kecske és ráadásul folyamat a nyakáig huzogatja a nadrágját mint egy óvodás. -
uborka3
tag
válasz
concret_hp #4015 üzenetére
Igazad van, a 2. csop. kerül ennyibe, az 1. csop. az drágább!
120-130 E. az egy reális ár!
Miért ne felelnél meg a vizsgán, odafigyelsz és menni fog az! -
lorcsi
veterán
válasz
concret_hp #4002 üzenetére
persze, akkor úgy állasz ahogy akarsz
csak mondtam, hogy szerintem az nehezebb
én sosem szoktam háttal szivatni magam, annyira nem megy jól ...sajnos -
lorcsi
veterán
válasz
concret_hp #4000 üzenetére
nem ugyanarról
amit írsz az sem túl nehéz
én azt mondom mikor nem orral előre állsz be, hanem seggével hátrafele -
lorcsi
veterán
válasz
concret_hp #3998 üzenetére
nem az a nehéz, hanem háttal beállni...főleg ha a kocsi segge felfele áll, mint pl. a polo classic-nál
-
R
senior tag
válasz
concret_hp #3989 üzenetére
"ja egyébként az x ezer km-t mégis hoygan ellenőrzik?"
dilettánsok.. -
eastsider
nagyúr
válasz
concret_hp #3977 üzenetére
Én sem voltma a topon kialvatlanul
telizöld, megyek balra, közbe jönnek szembe, gondolotam az úgyis megy külcsőbe én meg megyek belcsőbe. na afrancokat, az is bement egyből, pedig enm nagyon kéne....
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3945 üzenetére
b@ssz@meg, ma 5 azaz öt alkalommal kanyarodtam irányjelzés nélkül 1 óra alatt
tanulság: kialvatlanul nem vezetünk -
Calogero
addikt
válasz
concret_hp #3959 üzenetére
Szerintem azért nem olyan szigorúak, nagyobb hiba kell oda (bár nem tudom mit értesz kisebb hibának... valakinek a gyorshajtás is kisebb hibának számít)
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3954 üzenetére
Akkor máshogy mondom: az elsőbbségadás elmulasztása egyenlő a bukással. Nincs pardon. Ha nem állsz meg stop táblánál ahol kell, az a fenti eset és bukást jelent.
Ha 2 éven belül vontatni akarsz valamit vagy valakit, akkor ha elkapnak az szabálysértés. Tippelem feketpont és némi pénzbünti.
-
Ampampam
csendes tag
válasz
concret_hp #3954 üzenetére
Akkor kis szabálysértés.
De nem hiszem, hogy valaki megszólna érte... -
jerry311
nagyúr
válasz
Stop táblánál kötelező megállni a felfestett vonalnál, annak hiányában a táblával egy vonalban.
Ezért stop tábla, háromszögnél elég olyan sebességre lassítani, hogy elsőbbséget tudj adni, ha szükséges.Kezdő jogsival, 2 éven belül nem vontathatsz semmit. Se utánfutót, se a haver lerobbant autóját.
-
Calogero
addikt
válasz
Az első két évben számít kezdő vezetői engedélynek.
Ez idő alatt nem vontathatsz, illetve ha nem töltötted be a 18-at, akkor nem vezethetsz külföldön.
-
Ampampam
csendes tag
válasz
Először is ha nem állsz meg a stop táblánál, csak gurulsz, mint az elsőbbségadáskötelezőnél, akkor az azonnali bukó.(ha jól tudom
)
Ezen felül arra kell nagyon figyelni, hogy kerüld a sárga lámpákat!
Érezni kell, hogy még meg tudsz-e állni, vagy még átsuhanhatsz.
Másik, hogy nagyon komoly indok nélkül nem állhatsz meg egy kereszteződés közepén!
Figyelni kell a vasúti átkelők előtt a veszélyt jelző táblákat, mert a 3 csíkostól már 30km/h-val kell menned.
Kb. ezek."mi az hogy kezdő vezetői engedély?":A kezdő vezetői engedély nem jogosít fel B kategória esetén arra, hogy a jogosítvány megszerzését követő két éven belül utánfutóval szerelt járműt vezethess. A1-es kategóriánál(ez a motor 125 ccm-ig) pedig nem vihetsz magaddal személyt(utast magad mögött).
Ha van még kérdés, akkor írjatok!
Próbálok válaszolni, és nem nagy hülyeségeket mondani.ui.: Ha valamit rosszul mondtam, akkor valaki cáfoljon meg!
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3919 üzenetére
14 kerben van sok. Jobbra balra autók, középen meg szűk 3 m hely.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3900 üzenetére
nah ma csak 1 órát voltam, meg holnap is, kis önbizalomszerzési célzattal, mert 2. óra vége felé szoktam néha hülyeséget csinálni. nagyon pöpecül ment elégedett vagyok magammal
volt kézifékes indulás hátra
ami elsőre érdekesen hallattszik, de semmi extra nincs benne
1 hülye gyalogos volt csak, aki még meg se álltam a stoptábla+vonal kombónál már integetett hogy menjek. oktató meg utána mondta, hogy nem kellett volna visszainteni neki, hogy húzzon már át az úton, hanem ha megálltam és ő nem indul el akkor abban a pillanatban indulni+ 1szer egy elég forgalmas kereszteződésben ahol nincs lámpa viszont keresztbe mindi gjönnek elsőbbséggel, most épp nem jött senki és kb. 5-6mp volt mire leesett, hogy most nem kell várni
kb. ennyi hiba volt a mai órán
még van 6 óra, sztem elég lesz -
eastsider
nagyúr
válasz
concret_hp #3892 üzenetére
Nekem 12 volt asszem, most jön majd az éjszakai
aztmondja az oktatóm, h már bátor vagyok, szóval simán merek sávot váltani meg minden, csak a parkolás nem megy
meg én nagyon majrés vagyok a vezetési vizsgáknál nmetom milesz
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3896 üzenetére
Bus Driver.
Mondjuk a gyorshajtásért az sem szól, de van pontlevonás ha átmész piroson, nem használsz irányjelzőt (sávváltásnál is!), túl erősen fékezel... -
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3894 üzenetére
Ezt bármelyik városi autós játékban megteheted...
NFSUG2, NFS Carbon, TDU...
De leginkább Bus Driver.
Kormány + pedál erőteljesen ajánlott. -
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3892 üzenetére
hajráf!
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3881 üzenetére
sejtem hogy senkit nem érdekel, de 9. városi óra után úgy érzem elindulások nagyjából ok, 1ívű megfordulás nagyjából ok, parkolás kicsit necces (még csak 3* parkoltunk összesen, abból 1szer kicsit balfasz voltam 1szer meg jobban), sávváltást kezdem magamtól észrevenni, irányjelzést nagyon ritkán felejtme el, körforgalom no problémó. elégedett vagyok magammal
-
nemma
addikt
válasz
concret_hp #3881 üzenetére
Jaja, úgyhogy csak nyugi, ráérsz akkor alázni a többit, ha már megvan a jogsi!
uborka3: Tudtommal Kalandornak minden megvolt elsőre, úgyhogy ez nem "saját" tapasztalat volt
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #3845 üzenetére
Huhh... Én pl. Siófokon tanultam vezetni, nyári csúcsforgalomban ~91-ben, de az bakfitty volt az akkori Bp.-hez képest is... Budapesten ~5-6 év vezetgetés után alakult ki bennem egy magabiztos helyismeret... A város bizonyos részein...
Siófokon meg másodjára már az utcaneveket is megtanultam...
"Vezetésnehézségi" szempontból van Bp., pár igazi nagyvárosunk (Miskolc, Deb., P. Szf.), meg a többiek. A különbség nagyságrendi.
Eger kacskaringós utcácskái felüdülésnek számítanak Buda néhány részéhez képest.
-
válasz
concret_hp #3845 üzenetére
Tudod, felénk vannak olyan vizsgabiztosok, amik arra mennek, hogy jól lehúzzák a népet. Nnah ilyen volt ő is. Ha nem adsz nincs sok esélyed...
Persze nem ilyen az összes, nekem háromból csak ez az egy volt.
Pl: olyan körforgalom, ami valójában nem is kör, a közepén egy park van, többsávos, és mindkét oldalán parkolnak autók
Mondjuk az összes közül a villamos a leggázabb, meg a besorolások billamossínre...
Kalandor: gratula
-
válasz
concret_hp #3843 üzenetére
1. A kenőpénzt adta vissza ;)
2. Nem állunk a dugóban, mivel nem a belvárosban vannak az útvonalak"így nem kell pótóra meg pótvizsga" -> ez meg Bp-n főleg azért kell, mert vannak olyan közlekedési helyszínek, helyzetek, amik mondjuk máshol nem nagyon az országban.
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #3818 üzenetére
Semmi, rosszul olvastam.
Grat.. -
uborka3
tag
válasz
concret_hp #3816 üzenetére
Nincs végigcsinálva a feledatsor!
-
fero02
nagyúr
válasz
concret_hp #3813 üzenetére
Nem erre gondoltam....
-
zsid
senior tag
válasz
concret_hp #3813 üzenetére
Legutóbbi rutinvizsgámon egy megfordulást húztam ki (tolatás jobbra hátra, majd elindulás balra előre), az oktató meg a vizsgabiztos kiszállt, aztán csináljam.. majd kintről nézik.Én se voltma annyira nagyon lamer
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #3810 üzenetére
-
eastsider
nagyúr
válasz
concret_hp #3793 üzenetére
én rutinnál úgy voltam, h már kívülről vágtam mindent, így 1 órában megvolt 2,5-ször az összes feladat
csak én vizsgán izgulok....nmebaj ezen már túl vagyok, már "csak" a forgalom van hátra, vagyis annak a fele...
de az oktató,m aztmondta, h csak az izgulással lehet gond vizsgán, mert elég jól megy
Trassher: grat
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #3797 üzenetére
HA a kötelezők jól mennek, sok gondod nem lehet!
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #3795 üzenetére
Csak kérdtem! Az alapóra nem túl sok. Sok sikert!
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #3793 üzenetére
És úgy érzed menni fog?!
-
eastsider
nagyúr
válasz
concret_hp #3778 üzenetére
mi kettesével nyomtuk mindig, meg a forgalmat is, ma egy huzamba lenyomtama 2 órát, ha vna párom akkor váltogatjuk egymást óránként
-
uborka3
tag
válasz
concret_hp #3778 üzenetére
Nem jó az, egy órába nem fér bele minden!
2 órákat vegyél. -
Fipea
csendes tag
válasz
concret_hp #3774 üzenetére
és szerinted végigolvastamvolna az egészet? gondoltam h volt már téma de így egyszerűbb. azért thx a választ.
-
fero02
nagyúr
válasz
concret_hp #3764 üzenetére
Csak nehogy ki kelljen majd szállnod megnézni, h milyen messze van még a bólya.
-
nemma
addikt
válasz
concret_hp #3757 üzenetére
Ez azért szvsz így durván hangzik.
A legtöbb ember, ha meglát egy leszakadt fejet, vagy egy lábat, amit átszúrt egy vasrúd, valószínűleg leblokkol és fingja nem lesz, hogy mit csináljon, talán a mentők száma eszébe jut. Ez az EÜ vizsga nem más, mint pénzlehúzás, ami azért kell, mert a Vöröskereszt szarban van.
Persze kicsit túloztam -
válasz
concret_hp #3693 üzenetére
Mod:
Upsz, azthittem forgalmiról van szó, jah hogy elsősegély
Szóval: nálunk (Dél-Pest) 30% megy át elsőre forgalmin, rutinnál ez olyan 90%, kresz passz. nekem meglett elsőre, rutin is, de a forgalmiból most megyek harmadszor.
Vicces történetek egyébként, majd talán egyszer elmesélem, ha már meglesz a jogsim
Elsősegély még hátravan, de nem szeretnék oktatásra menni.Szerintetek az online tananyag elég?
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3730 üzenetére
Az a baaaaaj, hogy az autósiskolában mondták, ami azért pontos információ kellene legyen...
(Mondjuk mindegy is, B. kat. 5 hp lett, C pedig 0.)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
concret_hp #3717 üzenetére
B. kat jogsit szeretnék.
Közlekedési alapismereteken kivül van még, amit kell gyakorolnom a programban?
Mert úgy van, hogy vannak mappák, amikben rengeteg fájl van és vannak mellettük a mappákkal megegyező nevű fájlok, amiket lehet importálni a programba.
Én importáltam a B kat-os fájlt, de egyedül a közlekedési alapismeretek jelentek meg a választható témakörök között. Ez van a vizsgán is? -
Khelben
nagyúr
válasz
concret_hp #3707 üzenetére
neked sikerült a 70 lovassal is?
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3702 üzenetére
Majdnem...
Két esetben buktatnak:
- eléred a 10 hibapontot,
- hibázol 2 db 3 pontos kérdést. -
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3699 üzenetére
2x3 hiba (2 ábrás feladat) az már bukó. Vagy már ez is változott?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3699 üzenetére
eheh hibátlan lett
és kb. 15 perc alatt toltam leha minden jól megy szerdán rutinvizsga
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3698 üzenetére
mai vizsgagyakorlások eredménye: 1 hiba , 3* 2hiba , 2* 3 hiba , 1* 6 vagy 7 hiba. remélem holnap se lesz ennél több
-
concret_hp
addikt
válasz
nah simán meglett, a páromat mondjuk simán megrántottam volna, de neki is meglett. tényleg nagyon sötétnek kell lenni a buktához
holnap kreszvizsga -
D4rkm4n
őstag
válasz
Nálunk mindig a Gyöngyösi főorvos volt a vizsgabiztos és ő is iszonyú szigorú ember hírében állt. Ennek ellenére csak a nagyon sötét embereket buktatta meg.
A probléma ott kezdődik, hogy előbb vagy utóbb úgyis átengednek mindenkit. Ugyanakkor az is megkérdőjelezhető, hogy egy esetleges balesetnél ki állna neki nyomókötést felhelyezni egy ütőeres vérzésben szenvedőnek...
-
törölt tag
válasz
concret_hp #3686 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3685 üzenetére
na valami azért csak akad
-
CyB0RG
csendes tag
válasz
concret_hp #3654 üzenetére
Érdekes, nekem anno a B-nél és most az A-nál is a műszaki volt a legvégén, amolyan pihentetésképpen. No meg talán az a legkevésbé fontos is egy friss jogsisnál. (Főleg a lányoknál
)
-
CyB0RG
csendes tag
válasz
concret_hp #3650 üzenetére
Ne viccelj... Az a legjobb az egészben. Végre műszaki dolgok, nem csak "unalmas" táblák.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3644 üzenetére
gyű hogy a kreszen a műszaki rész milyen hót' unalmas volt
-
mayerlaci
senior tag
válasz
concret_hp #3465 üzenetére
a tünik az tényleg csak tünik mert ami az egyik helyen olcsobb az a másiknál drágább + forditva.112 k teljesen jo
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #3465 üzenetére
Pl ott hogy nem mész át elsőre. Mert mondjuk úgy oktatnak, hogy ne 30 hanem 30 + 20pót óra alatt tanulj meg.
-
fero02
nagyúr
válasz
concret_hp #3463 üzenetére
Igen - igen.
-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp #2877 üzenetére
Hááát, nekem több, mint 10 éve van jogsim, tavaly kellett megújítanom. Nehogy azt hidd, hogy emlékszem valamire az eü oktatásból! Pedig végignyomtam a tanfolyamot gimiben rendesen. De már az oktatáson is elmondták, hogy ha lehetséges, inkább hívjunk rohadt gyorsan rendes segítséget. Nagyon-nagyon kicsi a valószínűsége, hogy pont tudsz segíteni valakinek. Szerintem kb. annyi, mint annak, hogy kinyírod a sérültet a bénázással.
-
I_Am
veterán
válasz
concret_hp #2872 üzenetére
Én a vöröskereszt központban voltam vizsgázni, éppen véradás is volt. Aki adott vért azonnal megkapta az eü-t. Erről ennyit. Amugy azt is elmondják a mentősök, hogy hiába tudod a stabilt ne próbáld meg, mert az esetek 85%-ában ártasz vele. Ha meg menteni kell valakit, akkor nem az eü vizsgára fogsz emlékezni, hanem ösztönösen csinálod.
Ne légy mérges és undok, hanem gondolkozz el, hogy mennyi maradt meg az eü-ből számodra. Tudnád-e azonnal a stabil oldalfektetést és a lélegeztetést rutinból. Hogy egy nyomókötést artériás és vénás vérzésre hogyan raksz fel és hol keresed a nyomási pontokat adott testrészen.
-
jerry311
nagyúr
válasz
concret_hp #2872 üzenetére
Nem tudtam volna ennyire finoman és kulturáltan fogalmazni, így hát nem is reagáltam arra a postra eddig...
-
AMD Power
titán
válasz
concret_hp #2534 üzenetére
1,5 hónap kb.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #2293 üzenetére
min 90k, ha nem Pesten, és hát sztem a 2 hónap kevés.
-
qdak
addikt
válasz
concret_hp #2293 üzenetére
min 120K, 2hónap
-
Irukanji
csendes tag
válasz
concret_hp #6 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a tanulmányi szerződésedben ne legyen fizetési kikötés, arra az esetre, ha átigazolnál másik iskolába. Az átigazolást a régi suli nem tagadhatja meg.
-
Kephamos
addikt
válasz
concret_hp #11 üzenetére
Meg kell nézni, hogy mi van a szerződésben, most, hogy mondod, nem is biztos, hogy benne van ez a szerződésemben, hanem egy másik helyen írták, de csak azért nem mentem oda, mert ott nem ott van az oktató, akit ajánlottak.
-
RAM
őstag
válasz
concret_hp #6 üzenetére
persze hogy van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest