- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Elmész dokihoz (nekem speciel pont a házi orvosom csinálja a nem hivatásosak eü-jét), megvizsgál (ha megvizsgál, engem csak akkor látott amikor fizettem a 6550 ft-ot), utána a kapott papírral elbattyogsz az okmányirodába és mondod, h le fog járni a jogsid. Kapsz egy csekket (4k), befizeted, visszamész, lefényképeznek, formanyomtatványt kitöltik, átnézed, aláírod és vársz 1-2 hetet mire megjön.
-
trassher
addikt
2 napon mennem kell suli időben vezetni délelőtt mivel ha akkor nem megyek nincs meg az óraszámom---> úgy érzem kell még annyi. Ha 2 hét múlva nem tudok menni vizsgázni akkor meg várhatok 3 hetet mert már így is egy kieső ember helyére tudott beírni az oktatóm. Azt meg nem mondom hogy 3 hét kihagyás milyen jót tenne a vizsga előtt. Faterral meg nem mehetek csak úgy városba mert rendőrpajtások már így is csipáznak.
zsid: mindenhol adnak igazolást az iskolák de csak a vizsga napjára. Arra nem tudnak adni hogy te most SOS mentél vezetni suli helyett. Szülői igazolást ilyenre nem pazarlunk, fater megy és hoz dokitól igazolást hogy fáj a hajam és ha szél éri kihullik
-
Kobe
veterán
sajna akárhogy döntök, mindeképp drága mulatság. Annyi plusz órát kell vennem hogy biztosra menjek -20-30 legalább sztem. Egyenlőre oktatóváltást fontolgatom - bevallom istenesen, ha normális oktatóm lenne és emgmutatta volna ezt az útvonalat, nem futok bele, reflexszerűen jól jövök ki belőle, és megvan. De sajnos meglkepetés volt hogy több mint 50 óra után van olyan kis jellegzetes városi útvonal rész ami nekem tök új volt.
legalábbis nem mondta egyszer sem hogy "figyelj bzm, ha erre jövünk erre nagyon fiogyelj oda"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest