- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
válasz
EQMontoya #2179 üzenetére
az máskérdés hogy minden szar megvan márcsak ez a szétbaszott eü kellett volna.meg az is h áll a faszom 4 hete h vezethessek sőt már 5 hete megvan minden fos.azért mert annak a román gecinek rossz naopja volt vagy nemtudom kerül nekem megin 4000pénzbe.ja és előttem olyan balfaszok menmtek át hogy járni se tudott a falusi faszfej rendesen
éljen -
jerry311
nagyúr
válasz
EQMontoya #2004 üzenetére
Valóban, szándékosan helytelenül fogalmaztam. A busznak, ott és akkor nincs eslőbbsége, de mégis van. Ez egy ilyen felemás helyzet. Ha a helyi járat, lakott területen belül jelzi indulási szándékát az autóbuszöbölből és kiengedéséhez nem kell hirtelen fékezni, akkor KRESz szerint ki kell engedni, tehát elsőbbsége van. Viszont ha már túl közel vagy hozzá és/vagy nagyot kellene fékezni, akkor nincs eslőbbsége.
A vizsgáztató úgy ítélte meg, hogy te ott és akkor hirtelen lassítás nélkül kiengedhetted volna a buszt, de nem tetted, ergo elmulasztottál elsőbbséget adni, ami egyenlő a bukással. -
jerry311
nagyúr
válasz
EQMontoya #1982 üzenetére
KRESz szerint, lakott területen belül ki kell engedni. Itt a történet vége. Nyilván ha mindenki úgy vezetne, ahogy tanítják és KRESz-ben szabályozzák, sokkal kultúráltabb lenne az 'élet' az utakon. Most, hogy tanulom a 'C'-t, vezetési kultúrát is tanítanak, elég erőteljesen...
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #1742 üzenetére
1. Én meg vezettem már éjjel, és ment előttem kivilágítatlan biciklis. Szerencséje volt, hogy lakott területen, se prizma, se villogó, se smemi nem volt rajta. A legbrutálisabb azonban a szomabt este, mikor diszkóba menő fiatalok gyalogolnak át a szomszéd faluba.... Na azt vedd észre főúton, ha jön valaki szembe.
2. : na mi az beszólogatunk, beszólogatunk? Miért gondolod azt, hogy ne engedtek volna el kirándulni? Az iskolabusz meg kb arról szlt nekünk, hogy álltunk, mivel a 6.30as busz a kórház felé ment, így teli volt idős emberrel....
Egyébként a buszos dolgo perpill nem érint, de nem tudom miért nem lázadozol akkro a gépkocsiba kötelező gyereküléstől? Ja, hogy az más?
Céges buszon minden ülésen van biztonsági öv, általában használom is.
Boxiné: huhh, akkor megnyugodtam. Már kezdtem mást hinni.
Egyébként nem feltétlen kéne ez a mellény téma, ha pl. olyan kabátokat, vagy olyan cipőket stb, lehetne csak eladni, amin van fényvisszaverő csík. Tényleg jó ötlet amúgy a mellény, és nem is drága. Aki éjszaka bicajozik, az meg legalább ezt a kis szívességet tegye meg. (A kis piros villogó is sokszor csak közelről látszik... )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest