- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
mayerlaci #4309 üzenetére
Nagyon komolyan gondolkodsz a dologrol! Nekem tetszett... a hsz-ed.
En viszont azon csodalkozom/ 30 eve vezetek/hogy csak ennyi baleset van!
Engem az pl.,ami kiakaszt,hogy a faszi,a robogon,macsosan,becsatolatlan bukosisakkal rodeozik!
Ez kb. olyan,mint lyukas kotonnal kozosulni... -
-
-
Gambit
őstag
válasz
mayerlaci #3388 üzenetére
Na, szóval az az igazság, hogy nem lehet.
Nekem ellopták az irataimat, és amíg meg nem kaptam az új jogsimat, addig én is kaptam egy ilyen papírt, amivel "elvileg" lehet menni. Hát persze meg is állított a rendőr, és közölte, hogy ezzel egyáltalán nem lehet menni, hiába van rajta, hogy mióta van már jogsim. Mondjuk éppen rendes volt, mert nem csinált semmit, elég gáz volt, hogy elcsórták a papírjaimat.
De a lényeg, hogy érvényes jogsi nélkül nem lehet forgalomban vezetni. Semmilyen egyéb papír nem jó.
-
fero02
nagyúr
válasz
mayerlaci #3380 üzenetére
Hivatalosan nem mehetsz vele, de pl ha kisvárosban élsz, ahol esetleg ismered a jardokat, akkor lavírozhatsz vele kertek alatt, de ha nem muszály sztem ne kockáztass. Elég egyszer kifogni egy kötsögebb rendőrt és nyúlhatsz a zsebedbe.
-=Libria=-: hát na. Bíztál benne, most rájöttél, h mégsem jó. Lépj, ne habozz. Nincs még késő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest