- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kobe
veterán
nem hiszem hogy ennyire tragikus lenne a helyzet, bár tény hogy oktatómat már hónapok óta nem hallottam arról harsogni hogy valaki levizsgázott nála. Szerintem csak annyi a helyzet, hogy kevésbé ismert figura, régebbi motorosokat jobban kedvelhetik benn, ő emg meló mellett nem szentel elég figyelmet a diákra....
Mondjuk azt el kell ismernem, hogy nem egy könnyű terep Pécs, multkor az ujságban volt hogy kiugróan amgas a bukások száma.
-
Egy utolsó válasz, egyre primitívebb riposztjaidra és részemről annyi....
Az általad belinkelt kérdés már eleve nem olyan dokumentumról szólt amivel kapcsolatban ez a vita kialakult.
A válasszal kapcsolatosan körmönfontan elrejtettem a hozzászólás második részében egy mondatrészt ami biztos elkerülte figyelmedet, vagy végig sem olvastad, vagy..... szóval leírom miket is tartalmaz a dokumentum aztán következik, hogy "Hogy ez jogosítványnak számít e azt tényleg nem tudom" amivel elismerem, hogy igazatok van (mint előbbi hsz. ben is) szóval csak vergődj!
Megígérem, hogy ha neked kell valamit címeznem itt a fórumon akkor azt érthetően szigorú sorrendben, egyszerű, érthető szavakkal, kis nyilakkal és magyarázó jegyzetekkel teszem csak. Hogy eljusson hozzád is.Amúgy mindenkinek azt ajánlom, hogy csak hivatalos vezetői engedéllyel közlekedjen!
-
Nézd én is leszarom, ha ettől jobban érzed magad, de azért egy apró dologra felhívnám szives figyelmedet.
Az általad linkelt helyen arra a kérdésre kapott nemleges választ az illető, hogy "Vizsgalappal, vagy a tőlünk kapott vizsgaigazolással lehet-e vezetni? "
Nos amiről én beszélek az nem vizsgalap és nem is vizsgaigazolás. (azt tudom, hogy azokkal nem lehet vezetni) Amit én említettem az a jogosítványra kerülő összes adatot+fénykép tartalmazza, hivatalos okmányirodai pecséttel, minden befizetés után, csak nem műanyag lapon, hanem egy A4-es papíron, a végleges jogosítvány elkészültéig. Hogy ez jogosítványnak számít e azt tényleg nem tudom, bár kíváncsian várom valaki beírását akit ezzel a dokumentummal megbüntettek.
-
Én is rendőrtöl kérdeztem+ telefonon hivatalosan is. Az uncsitesóm és én is, kb. két hétig közlekedtünk vele és az un.tesó rendőrrel is találkozott, és no gond! Ja és nem valami eldugott faluban nyomtuk hanem rokon Pécsett én Szombathelyen.
Amúgy gondold végig: ha nem lehet vele közlekedni (az okmányirodától kapott, fénymásolatos fényképet is tartalmazó papírról beszélek) AKKOR VAJON MIÉRT ADJÁK, hogy nézegesd??????
-
-
Kobe
veterán
az 1 dolog h emgsértek kreszt.....csak van olyan hogy tolerancia....1x azért nem sikerült mert befékeztem pirosnál (nem engedtek be sávba, még zárovonal előtt épp átnegedtek, h beférjek ls ne záróvonalon buktázzak el, nagyobb lendülettel mentem) és biztos szerint nem kellett volna ekkkorát, mehettem volna tovébb - sztem is ez lett volna az optimális, ha nem áll előttem köv pirosnál tömött kocsisor, és nem akarok belerohanni...
az utolsó viszont azért lett hiba - mert bár oktatóm is mondta a biztosnak h de hát forgata fejét jobbra balra - mert az öreg nyanya lelépett elém és megzavarodtam - értelemszerűen a kresz maradéktalan betartása és a gázolás elkerülése közül utobbit fogom választani. De ezzel még a tapasztalt vezetők is így vannak. Ha a biztosban van minimális jóhiszeműség - ez kb a vizsgautvonal 85%nál, visszafele történt, addig szószerint hibátlanul mentem - és látja hogy külső hatás zavart meg és próbáltam elgjobb tuásom szerint korrigálni, akkor kis elnézéssel rábólint. Legalábbis sztem korrekt elvárás lett volna, főleg hogy oylanokat hallok hogy autóbuszt nem enged ki, átengedik, beparkolni nem tud rendesen, átengedik....
-
niti
aktív tag
Nimrod valamit biztos valamit összekevert, vagy csak feléjük hívják így
Elvileg úgy van, ahogy te írod, de végülis nem ez a lényeg, érthető így is.
Mikor jön a folytatás?
Szerk: közben megérkezettSzerk 2: gratulálok!
Gyakorolj sokat, szerintem nem lehetsz annyira béna, legalábbis abból kiindulva, hogy az én oktatóm milyen bolhaméretű problémákat fújt elefántra, és vette el ezzel az összes önbizalmam... nem a legfontosabb dolgokra koncentrálnak szerintem oktatás közben, pont a lényeggel nem foglalkoznak, mert " nem azon az íven kellett volna kanyarodni", meg "nem 25-nél váltunjk vissza kettesbe, hanem 20-nál"...
Persze lehet, hogy rosszul ítélem meg, de ha nem pofáznak bele folytonmindnebe, gyorsan bele lehet jönni. Mondom ezt úgy, hogy nekem sincs a kezemben még a jogsi, pénteken intéztem az okmányirodát. De én tényleg úgy érzem, nem akkora ördöngősség ez, csak túlmisztifikálják, és ameddig az ilyen hülyeségekre figyelsz, hogy ezek megfeleljenek, nem marad időd a lényegre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest