- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Szvsz jobban jársz ha otthagyod az autót egy metró közeli parkolóban.
Tudom a jegy 2 x 230 HUF, de még mindig kevesebb mint amit jó eséllyel elfüstölnél, ha autóval mennél. Igaz a metrón esetleg állni kell, meg légkondi sincs, meg cipelni kell a cucot visszafelé... Ettől függetlenül én pl csak akkor megyek be a városba kocsival, ha szükség van az autóra. Legalábbis napközben... -
-
tbs
addikt
Hajajj... Hát szoktam is nézni rendesen az ilyen tévelygő marhákat (már megbocsáss)...
Nem vagy egyedül, de ezért ne ez legyen a mérce...
Tényleg javaslom, hogy elindulás előtt nézd végig az útvonalat, sokat segít. Pl. a köztes célok hamar kiderülnek...És rohadtul mellékesen érdekeljen, hogy mit gagyog az iGo, amit meg mutat, az meg pláne ne érdekeljen vezetés közben...
-
tbs
addikt
100m balra..? Túlmész..? Lehet a sebességes üziket bekapcsolva kéne hagynod...
Komolyan: én pl. minden ismeretlen helyre indulás előtt átnézem, hogy merre is vinne az iGo maca... Utána könnyebb.Vakon elég gáz lehet.
És hidd el, nagyon nem szégyen, ha félreáll valaki, hogy megnézze merre is kell mennie. Inkább álj félre, mint hogy fura manőverekkel és/vagy tötymörgéssel borzold a közlekedés többi résztvevőjének idegeit.
Másik megoldás, hogy a gps-ed nem igazán jól van beállítva, így nem 100m-nél szól valójában, hanem 50-nél. Egyszer én is lepődtem meg ilyenen, aszongya 50m, de már el is suhantam a luk mellett... Szóval az a 100m biztosan 100m..? -
joey7
őstag
-
Irukanji
csendes tag
-
Calogero
addikt
A párom még vezetett a vizsga előtt.
Megbeszélt időpontban nem jelent mega vizsga biztos, majd csak 3 óra múlva.
De addig elvezetgetett.
Egyszer végig mentek a rutin feladatokon.
Valamint néhány extra feladatot csináltatott a lánnyal
- utánfutóval való szalom (előre hátra)
- tolatás egyenesen utánfutóval
- merőleges beállás utánfutóval (előre hátra)
- T megfordulás utánfutóval
Jól is vezet az asszony az biztos....
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Túl éltem!
Hát érdekes volt. Késtem 10 percet mert nagy dugó volt és lassú volt a busz. Utána ki a rutin pályára. Ott ivott egy kávét majd duma az egyik oktatóval. Kb 7-8 perc. Majd mintha vizsgáznák mondjam el mit kell ellenőrizni az autón bla bla... Majd Rutin pálya egy ''kör'' és go haza. Ennyi volt! -
Irukanji
csendes tag
Ez pontosan így van.
Hosszú évek statisztikája szerint az első évben még tudja, hoyg nem tud, ezért óvatos, a 2. évben a leginkább balesetveszélyes a kezdő vezető. Ennek az az oka, hogy már valamelyest érzi a fotgalmat, és ezen felbátorodbva többet hisz magáról, mint amennyi. A 3. évtől kezd el csökkenni a kockázat,és a 7. évtől már nem túl valószínű, hogy valéami nagy gebaszt csinál. ( Termnészetesen ez is, mint minden statisztika a nagy átlagot mtatja. Van olyan kezdő aki úgy vezet mint az álom, és 15 éves jogsival is lehet közveszélyes valaki, aki csak azért él, mert egy sereg őrangyal vigyázza) -
Irukanji
csendes tag
Csak motoros jármű lámpája ad annyira erős fényt, hoyg az a járdaszegély élén látható legyen. DE! az, hogy nincs fény, az nem azt jelenti, hogy nem jön senki, ( 20 éves versenyzsiga teljes sötétségben, vagy néni, mert ő lát a közvilágítás miatt, és eszébe sem jut, hogy őt nem látják).
Ez amolyan hasznos is lehet plusz infó. -
Irukanji
csendes tag
Az én agyam is elborul, csak éppen nem óvodás módjára, azonnal, és agresszíven adom elő a megtorlást. Nem ordibálok, és nem csapkodok. A balesetek nagy többségében a vétkes fél azzal védekezik, hogy: '' az előbb még nem volt ott, meg nem láttam. és nem értem honnan került oda...''
Ha az ember hideg fejjel vezet, a ráutaló jelekből is olvashat. Pl.: Ha nem látok be egy kereszteződésbe de jön a fénycsík a járda szélén, az nem annak a jele, hoyg szellőztetik a merót, hanem elképzelhető, hogy jön valaki. Ha valaki egy picit is odafigyel, hamar rájön, hogy milyen hasznos a ''közlekedési nyomolvasás''. Mindjárt gördülékenyebb lesz a haladás, és emiatt úgy érzed jobban haladsz. -
I_Am
veterán
A nyóckert ironikusan írtam. Végig 3 sávoson mentem a belsőben. Üllöin is (határ út előtt fordultam meg) és a hungárián is a belsöben. Szóval csak ezért írtam a labdára a nyóckert, mert labdázós helynek még a közelében sem voltam.
chokeee: audim van, jöhet az általánosítás, meg a komplexusaim elemzése, akár az avataromat is belekeverhetjük az általánosításba. -
AMD Power
titán
A másik fele pedig. Ment a teherautóval , megkérdezte tőle a tizedes.
-Milyen tábla mellet mentünk el?
-Mondja nem tudom.
-Piszkos volt ugye?
-Igen
Elmentek egy buszmegálló mellett. Kérdezi a tizedes.
-Milyen táblák mellet mentünk el?
-Nem tudom.
-Piszkosak voltak?
-Lehet
Vissza kellett tolatni! Lemosni az összes táblát szegénynek!!! Utána vissza a laktanyába felmosni az egész barakkot. Bejött a tizedes , felrúgta a vizes vödröt és ezt mondta. Ez piszkos , elölről az egészet!! -
tildy
nagyúr
Üllőiről fordultam rá a Könyves Kálmán körútra (vagy hogy hívják a stadionok felé a Népligetnél. Mellettem hugom. Lehetett kb este 6. Egyszercsak egyik ablakmosó félnótás úgy gondolta átszalad az úton, pont előttünk. Csak éppen eltaknyolt. Még szerencse, hogy nem úgy mentem mint I_am, hanem komótosan fordultam ki, de az ablaktisztító rúdját így is csak kb 15 centire tudtam csak kikerülni, baloldalon .
-
tildy
nagyúr
Hm, egyelőre szerencsés vagyok, mivel max a sebességtúllépésbe szólok bele.
Viszont néha nem szeretek navigálni, mert ha mutatom, akkor az nem tetszik neki.
Múltkor volt egy balra kanyarodó főút , meg így y alakban egy másik út ágazott ki belőle. Ha azt mondom neki, hogy menjen egyenesen, akkor lement volna jobbra a másik útra, mivel geometriailag az volt az egyenes, csak nekem a főutat jelentett az egyenesen. Na lyenekből szokott lenni kis vita. -
Irukanji
csendes tag
Tusi!
Ezek szerint csak én látom úgy, hogy I_am ön és közveszélyes volt? Bennem lenne e hiba?
Vagy egyszerűen csak öreg vagyok már, és a jól megmutatonm nekik helyett úgy vagyok vele, hogy a balesetis nővér helyett a fiaimnak akarok esti puszit adni, még akkor is, ha le kell nyelnem a mérgem? -
Dictator^
veterán
amugy az én esetemben, amikor a barátom barátnője rossz jelzést adott és a barát begurult, azt nem tudtam mire vélni, tényleg segitett volna a barátosnő erre kapott egy nagy oltást és egy 10 perces mosolyszünetet. (viszont ha a vezetésbe szólt volna bele akkor én is pipa lettem volna, mint Calogero)
én ezt másképp reagáltam volna le, de hát nem én ültem a volán mögött (csak néző voltam)
Hát a mit szólnékhoz nem tudok válaszolni, egyelőre nincs olyan nő akinek a vezetésébe beleszolnék is ugy reagálná le, hogy kirak a puszta közepénHa lesz ilyen azonnal megirom
-
Dictator^
veterán
egyik barátommal is ez volt, a barátnője pont rosszkor szólt (neki is megvan a jogsija pedig), csak nem figyelte rendesen, ismerősőm meg elindult volna, aztán látta, hogy neki piros van még. igaz oldalról nem jött semmi, aztán utána bevágta a durcit a csajnak..mert hogy ez szerinte életveszélyes volt.
az oké, hogy az, de jelen esetben nem jött semmi, tehát ha áthajtottunk volna is, csak a büntetést szivjuk meg baleset nem lesz...emiatt leugatni a barátnőjét.. hát nem tudom.
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Nem volt káröröm.
A szitu:
Helyszín egy szük utca, előttem egy BMW, mögöttem egy szirénázó mentőautó.
Én balra félig járádra fel, a mentő kinjában jobbra járdára fel, de úgysem fért el.
BMW- csak áll, villogunk rá duduálunk, de kocsiból csak ez hallatszik ki.
brrr brrr brrr melyet dücc dücc dücc hanghatások nyomtak el.
Nha én ekkor sebességbe be, tolás hadművelet elindul
Ahogy a mentőnek lett szabad útja, a csávó kiszállt, és elkezdett pattogni. Mondtam neki hívjon rendőrt, de nem tette, középső uját felmutatva beült és elment. -
Calogero
addikt
Gonosz [ON]
Szegyél össze 4 olyan embert akit nagyon utálsz, és meg is van térhatás.
Ha esetleg nekük mész akkor a kocsidnak nem lesz semmi baja
Gonosz [OFF]
Nálunk is az volt a gond, hogy a párom féltette a dögött.
Az autót fiatalon (1 évesen) de jégvert állapotban (olyan, a kaszni felülete mint a golflabdának, de nem érdekelt soha az autó külseje, az csak egy máz... kényelmes legyen és guruljon) vettem több mint 50%-os árengedménnyel.
Esetleg a családban nincs olyan autó amit lehet tőrni, az sem baj ha nincs forgalomban, csak guruljon és legyen rajta fék. Forgalomtól elzárt helyen gyakorolsz, azért még a rendőr sem szól. -
Calogero
addikt
Tusi sokat kell gyakorolni.
A párom (Febr.27-óta már feleség) is 1 éves jogsival rendelkezik.
Neki is sok gondja volt a parkolással, ráadásul, most jelen pillanatba csak az én autómat tudja használni, amivel kész művészet parkolni, a nagysága miatt, és nem is nagyon fordulékony.
Pár hétvégét rászántuk és gyakoroltunk gyakoroltunk és megint csak gyakorultunk (volt sírás is nem ismertem könyüretet). Most ott tartunk, hogy ahová a Pajero L200 befér simán beteszi.
Az előzés is megy. Kinéz, index, ''s''portgomb bekapcs+padlógáz, és hopp túl is vagyunk rajta.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem nézem én le, jajj félre ne értsd. Egyszerűen megnéztem, mennyi paci lehet benne. Jobb ha az ember tisztában van, mennyi erő van a kocsijában. Mint írtam , nekem még a 85 sem ad megfelelő önbizalmat, bár én nem szoktam sokáig traktor után 20al tötymörögni, amint biztonságosnak látom a helyzetet, usgyi és kilövök. De nem vagyok hajlandó belemenni nem biztonságosnak ítélt helyzetbe.
Na csak annzit akartam mondani, helyesen tesyed te is, hogy óvatosabb vagy inkább.
Egyébként meg az én 85ömre se sok a sulyadoTudod a sok év ....
Tolatva beállás? Próbálgatom , párszor már összejött. De nem a kedvencem. -
Irukanji
csendes tag
Tusi! A tied eléggé gyorsul. Kapcsolj vissza, maradj le egy kicsit, hogy sebességet tudj gyűjteni, index, körülnéz, és hajrá. Mikor mellette vagy, és van elég lendületed, kapcsolj feljebb.Menni fog.
Az első előzésnél az adrenalinszinted az egekben lesz, de hamar rájössz, hogy nem ördöngősség. Javaslom az elején csak olyankor előzz, amikor csak az előzedőre tudsz figyelni. ( ha mondjuk betorkolló út van, és elédkanyarodik valaki az szívása javából. (mert kicsiny hazánkban a körülnézés nem, de a kocsink teljesítményénak durva túlbecslése a divat). Az intenzíven meg sovány vígasz, hogy tied volt az elsőbbség.
Jó rávezető gyakorlat az elején, hogy ezt olyan úton gyakorlod, amikor egy elképzelt autót előzöl meg. Itt viszont létkérdés, hoyg ne legyen betorkollás, mert senki sem számol arra, hogy valaki ok nélkül áthajt a szembejövő oldalra!
Kíváncsian várom a fejleményeket. -
tildy
nagyúr
De , ott tanultam . Csak pont akkor nem értem rá, mikor lehetett volna menni országúti vezetésre. Lehet felhívom majd volt oktatóm, hogy a saját kocsimmal menjünk el valamerre gyakorolni pár dolgot.
Táblás dologra van ötleted?
i_am és ha sebkorlt és alatta ilyen esőfelhős tábla, akkor? Akkor csak akkor érvényes ha csúszós az út, vagy mi a manó.. suxx.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tényleg , ha kinn van egy sebességkorlátozó tábla és alatta egy ilyen hepehupás utat jelző kis kiegészítő, akkor mennyivel emhetek? és ha csak olyan van kinn a seb.korlátozó alatt , ami csúszós utat jelez?
Félek, hogy egyszer véletlen lekapnak a rendőrök, ha szerintem jó útviszonyok közt többel megyek, mint a táblán van.
Ötlet? -
Dictator^
veterán
Köszi, bár sztem a hozzáállás is számit! Én ugy indultam neki, hogy most leteszem (önszántamból saját pénzből). Egy pár ismerősőm, sztem ezért szivta meg. Ők szülök pénzéből, és az ő felajánlásuk miatt kezdték el. Csak őket ennyire nem érdekelte a dolog, emiatt nem is igazán foglalkoztak, se a kresszel (vizsgára készülés), se a vezetéssel (a vezetést meg huzták halasztották)...
Amugy jó mert a jogsi is kb olyan alap dolog lett/lesz mint egy érettségi pl..bár ezt lehet csak én látom igy. -
Dictator^
veterán
2honap és duván 2 hét alatt lett meg a jogsi
21 évesen csináltam.
előtte már vezegettem, persze nem 5000km-et mint C kollega
Első alkalommal kurva fura volt a dieseles Skoda Fabia, első két nap jópárszor belenyult, aztán már faszán ment, 1-2x kellett belenyulnia...ami érezhető is volt...viszont amikor városon kivülre mentünk, mindig ő lépett rá a gázra hogy 90-100ra felgyorsuljunk..azután rájöttem, hogy nem parázik szóval én is mindig kitoltam, ahogy tudtam..de aztán jött egy két oltás amikor ismeretlen helyen mentünk, aztán beláthatatlan kanyarba ott volt a 60-as tábla azt nem figyeltemazóta másképp kezelem a dolgot jobban figyelek ismeretlen helyen.
bár a sebességkorlátot nem igazán tartom be minden helyzetbe.. -
-
Eagl3
veterán
Szerintem nincs olyan ember, aki megszerzi a jogosítványát és jól megtanult vezetni. teljesen más úgy vezetni, h. minden apró kis szabályra odafigyelni, tökéletesen pontosan menni vagy tényleg beilleszkedni a forgalomba. Egyébként az én forgalm vizsgám elég érdekes volt. Egy nappal vizsga előtt eltörtem a térdemet. Ugye akkor 6héz rögzítés + 3hét míg megint tudsz úgy ahogy járni, hajlítani a lábad stb. Szal felépültem felhívtam az oktatóm, h. mennék megint vezetni. 2órát vezettem másnap vizsga. Igaz, h. minden mind1 alapon mentem el vizsgázni, de szerintem ez a hozzáállás nagyban befolyásolta, h. sikeres vizsgát tettem
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
Mióta megvan a jogsim, talán 2x-3x fulladtam le, aztis tolatásnál...
Viszont az oktatómról tényleg csak jót tudok mondani. Saját autóval oktat, volt egy suzukija, Anyám még azon tanult nála pár éve. Vett egy új clio-t én voltam az első aki beült tanulni abba az autóba. Első rutinóra, megfordulás... padka előtt megállok fél méterrel, nehogy meghúzzam a kocsit, zsír új meg minden. Aszongya, mennjél csak, nem oylan magas a padka, meg tudsz fordulni, én mentem, naná, hogy leért az első lökhárítő ejj mondom elnézést, ő csak annyit mondott, Nem kell elnézést kérned, nem a te hibád volt, a suzukinak kicsit feljebb volt a lököse -
tusi74
őstag
Na megérkezett az Autópálya Zrt-től a fellebbezésről a válasz. Természetesen a fellebbezésemet elutasították, mily meglepő.
Viszont, kutya legyek, ha értem az indoklást. Mert elismerik, hogy le volt zárva a lejáró, ahol még egérutat nyerhettem volna, de belekeverik az ellenkező irányt is (vagyis a Budapest felé haladót, mint lejárati lehetőséget, de könyörgöm én nem is arra mentem.Beszkenneltem, hátha valaki okosabb lesz, hogy most akkor hogyan kellett volna lejönnöm. Mert az szép és jó, hogy kitáblázták, de én nem is akartam arramenni, tehát, én honnan tudtam volna, hogy érinteni fog a felújítás.
Beszkennelt változat:
[link] -
Calogero
addikt
Ketten is felvetettétek. Hát én mindig figyelem a táblát.
Pár év múlva leszoksz róla.
A jobb kéz szabály nem olyan vészes, csak az autókat kell figyelni, míg egy táblás kereszteződésnél a táblát is meg az autókat is.
Ténleg vannak ahogy te nevezted ''Gyilkos'' útkereszteződések, de azokat kellő óvatossággal kell megközelíteni.
Én inkább azt vezetném be hogy a gyerekekre is kötelező lenne a póráz. Ma reggel csak 3 gyerek szaladt ki elém, és az a felháborító, hogy ott voltak az anyjuk is mellettük. -
tbs
addikt
Frissjogsi... Azér' nézed.
Tudatosan ügyelek rá, hogy scanneljem a táblákat folyamatosan, de már jó régóta azt veszem észre magamon, hogy az autók mozgása, a nyomok a kereszteződésben és a kereszteződés környezete alapján döntök, hogy miaszösz legyen...
És természetesen roppant zizi vagyok olyankor, amikor az előttem haladó lassít egy olyan jobbra nyíló utca előtt, melynek az elején lévő egyirányú ucca táblát még én is látom ott mögötte... Meg a lassan köröző utcakeresők is szoktak piszkálni: vegyen térképet a marha, ne araszoljon az utcatáblák mellett... És még sokminden más...
Bocs, szerintem a főútvonalak táblázása a kereszteződések előtt a főútvonalakon messze jobb ötlet.
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Bármelyik lakotelepi parkóloban megtanulhatód a parkolást
Nem kell ahoz külön pálya..
Nem fogsz autó törni elhiheted...
Friss jogsisoknak egy apró tanács.
Amikor már ugyérzitek hogy ''Húúú de jó megy a vezetés,milyen rutinos vagyok'' akkor figyeljetek a legjobban oda akkor szokot megtörténi a baj.
Tapasztalat... -
bandiras2
senior tag
Fürge, kellően erős, bár a kuplunggal nagyon nem vagyok kibékülve(pont kellemetlen helyzetben van a fogása, nehéz eltalálni kettesben, emmiatt másodikra felkapcsolásnál mindig durván megrántom
), valamint a motorfék kissé gyenge. Egyébként szeretem! Kellemes ezüstszürkében.
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
Pontosan, ezért mondtam, h. rengeteg barom van az autakon. Tegnap mentem suliba, minden parkoló hely foglalt volt. Mögöttem egy böszme nő, gondolom az anyját vitte haza... előttem forgolódtak, kitolattak, betolattak jöttek szemből, elsőbbségem egyáltalán nemvolt, ha lett volna is elengedek mindenkit, mertolyan szűk volt az út, h. 1 autó alig fért át. Szép nyugodtan félrehúzódok, h. mindenki eltűnjön, erre a barom nő dudál meg mutogat mögöttem. Megvártam amíg én épp átférek, 2-es padló a nőt meg sikeresen beszorítottam 5perce minimum
-
Eagl3
veterán
Nekem 3hetes a jogsim, hálistnnek minden nap van alkalmam vezetni, egy parás ügyem volt, amikor tolattam ki jobbra a parkolóból, a mellettem álló autós szintén tolatott ki ballra és a kisújjam nem fért volna be a két autó közé, úgy álltunk meg. Nah mondom magamban ha most ilyen baromsággal megcsukom az autót, ami nemis az enyém, akkor az nagyon fasza lett volna
a másik sofőr is megijedt, láttam az arcán. Viszont szerintem nem én lettem volna a hibás, mivel én kezdtem el először tolatni és énis álltam meg, ha nemis sokkal, de előbb. Rengeteg barom van az utakon.
-
Gebriel
veterán
Tudom Tusi téged ez nem nyugtat meg meg,de vedd ezt tanuló pénznek.Ha nem vagy lázadós tipus
Nagy lehuzzás szerintem az egyész.
Én mondjuk biztos nem fizeném be,már csak azért is mert ha valahova jegy kell akkor ott legyen kapu is ami figyelmeztett arra hogy Te oda be mentél.
Biroságra kerül az ügy?És?A mostani poitikai helyzetben....minden lehet
A másik az hogy az ünnepek elött vidékröl haza felé tartotam,késön idultam el gondoltam haza huzzok a pályán.
Jegy megvesz,go pálya.
Feljáró rendörök terelik el a forgalmat(baleset történt)
A matricát persze nem vették visza.
Illetve ez az eltévedés kizárása csak a visszaélések miatt van.
Ha kamerázva van az egész akkor láthaták hogy a következön lejöttél. -
sasa311
veterán
az ilyen büntetések tipikusan a nem számít mit csinált csak húzzuk jól le kategóriába tartoznak.
Mi kaptunk már azért büntetést, mert állítólag a füvön parkoltunk az örs vezér téri bkv parkolóban ( van ott egyáltalán fű?) bementünk, hogy muti fotó ide nekem. Azt mondták azt ők nem mutatják meg. Mi meg azt mondtuk, hogy akkor lehet nem küldözgetni felszólítások, és elmentünk. Ez 5 éve történt, azóta semmi fejlemény
-
Panzermeyer
tag
hm hát ez érdekes... én még tavaly nyáron mentem vagy 5km-t az M3-on mert füzesabonynál egyszerüen nem találtam a sima 3-as utat ami nyíregyházára vezet, vagy 30km kerülőt tettem a környéken de mindenki összevissza irányított, na akkor pályára fel
poén lett volna ha megvágnak mert előtte kb 2 órával vettem a kocsit és éppen tartottam hazafelékinek küdik a csekket?
-
Kephamos
addikt
Ha nem látszol a fotón, akkor hivatkozhatsz a mentelmi jogodra, ha rendőségi a papír, mégpedig azt mondod, hogy rokonod vezetett és nem kívánsz tanúskodni ellene. Ha nem az, akkor marad a sírás. Állítólag a szakadt ruha bejön. Osztálytársamnak megfelezték a busbírságát, mert bement szakadt ruhában sírni, hogy nem tudják kifizetni. Elengedték neki, gondolom azért, mert nem látták, hogy 10 millás BMW-vel érkezett a busztársaság épületéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest