- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nekem annyiból, hogy az autóssuliban le kellett perkálni az 5000 Ft-ot, ki kellett tölteni egy papírt, hogy állandóan szedett gyógyszerek, krónikus betegségek, szemüveg, és a következő KRESZ órára meg volt a papírom. Nekem is az van, hogy csak szemüveggel vezethetek. Mondta a KRESZ oktató, hogy inkább úgy írassam, hogy kontaktlencse, vagy szemüveg, mert akkor ha nincs szemüveg rajtam, nem büntet meg a rendőr. De nekem nincs az a pént, hogy kontaktlencsét tegyek a szemembe, így nem írattam, csak a szemüveget. Na nálam így ment. És megvan 10 évre.
-
D4rkm4n
őstag
Nekem annyiból állt az egész, hogy meghallgatta a szívverésem és a légzésem, megkérdezte, hogy állandóan hordom-e a szemüveget, aztán lecsengettem az 5k-t és már mehettem is kezemben a papírral.
Így természetesen csak korlátozással (szemüveg vagy kontaktlencse) vezethetek. -
Dictator^
veterán
miért b@sznának meg érte?
orvosi alkalmasságin kiderül, hogy kell e szemüveg, ha kell asszem kapsz egy ilyen [link] kodot a jogsira, ami kötelezi pl a szemüveget, ha nem hordot mikor kötelező lenne akkor talán meg b@szhatnak..
de azért várd meg más véleményét is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest