- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veg1ta
tag
válasz
DagadtNinja #4266 üzenetére
Az lehet... de az emberek inkább a problémáikat beszélik itt meg. Pontosan ezért lehet kevesebbet olvasni arról, hogy ez, meg az milyen jól működik...
-
Veg1ta
tag
válasz
apeelme #4247 üzenetére
Most próbáltam egy nexus7 töltőjével.... tölt.
Jelenleg a fent említett hama fejet egy másik kábellel próbálom... és tölt...Számomra elég érdekes ez így... adatkábelnek jó, töltésre most már nem...
Igazából úgy tudtam használni, hogy próbáltam kikapcsolni, újraindítani, akksit kivenni.... és akkor töltötte nagy nehezen. De ez így azért nem normális...
-
Veg1ta
tag
Sziasztok.
Mostanában nem olvasgattam a fórumot, mert én meg vagyok elégedve a g3n-emmel... gyári, angol rom....
a töltővel/töltéssel kapcsolatban kérdeznék. Az eu-s átalakító kb. az első 220-ból történő kihúzásnál 3db-ra tört... nem is érdekes. Vettem az usb-s kábelhez egy HAMA fejet. (800 mah-os). De sztem nem ez a probléma forrása...
Arra vagyok kíváncsi, hogy tapasztalt-e már a lentebb leírtakhoz hasonlót?? A kábel nincs megtörve, vigyáztam rá... (illetve adatkábelnek ezt használom, vagyis működik) szóval felrakom tölteni, világít a led pirosan, a kijezőn mozog is töltés... elalszom, reggel pedig még mindig ugyanazt a százalékot jelzi... ugyanúgy piros led... Lehetséges lenne az, hogy a kábel adatkábelként tökéletesen funkcionál, viszont nem tölt semmit??? -
Veg1ta
tag
válasz
szumoo@gmail #2989 üzenetére
Az id3fixer a nagyját megoldotta... Action - Összeomlás és Depresszió - Egy Életen Át egyben van már csak a Fejbőr - Kronológia albumról nem tudtam belevarázsolni a többi közé az Ébredj c. számot...
Szóval köszönöm a segítségeket!
-
Veg1ta
tag
válasz
apeelme #2983 üzenetére
Kipróbálom én is ezt az Id3fixer-t... Még egy kérdés a zenékkel kapcsolatosan... mondjuk ez a zavaró tényező már előző telefonokon is fennállt... szóval felmásolok egy albumot és van, hogy 2 ill. néha 3 albumként jeleníti meg. Ott pedig mondjuk csak 1 vagy 2 szám található, de zavaró, mert így nem lehet az albumot egyben lejátszani. Erre valami okosság?
-
Veg1ta
tag
válasz
Sanyesz. #2959 üzenetére
Pontosan nem tudom, mert nem néztem meg a linket... gondoltam majd ha kezemben lesz a készülék.
Nappal elég jó képeket csinál, a félhomályos (szobában) ill. sötétben készültek pedig elég gyengék... erre vmi jó beállítás tipp? illetve google play-ről vmi fotó applikáció segíthet? -
Veg1ta
tag
Be tudná vki linkelni a fotózás beállításairól szóló írást? Most lenne időm állítgatni, viszont már meg az írást nem találom...
-
Veg1ta
tag
Update: akkor lehet a távbeállítás segített... de hiába írta, hogy oké. vagy 20 perc kellett neki...
Amúgy mindekinek köszönöm a segítséget!
-
Veg1ta
tag
Megcsinálom wifi-vel a leírtak szerint a gps-es leírást. Meg is találja őket, de mobilnet továbbra sincs... pedig ki lehet választani a vodafone01-et (eddig is ki lehetett)... ez így nem lesz jó havi 2500-ért...
Vmi ötlet?
-
Veg1ta
tag
Akinek van G3-hoz szilikon tokja, ami fekete és szívesen megválna tőle némi pénzmagért, keressen meg privátban! Postán is jöhet!
-
Veg1ta
tag
Sziasztok!
Ha minden igaz estére én is G3 tulaj leszek. Régebb olvastam valahol, hogy vodás hálózatban állítani kell vmit, hogy működjön a mobilnet. Vagy rosszul emlékszem, és csak beleteszem a sim-et és működni is fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest