Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Jiayu tulajnak és nem tulajnak!
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #1998 üzenetére
Nem 5 hónap? Este van lehet már nem tudok számolni.
Nálam az EtoTalk MOD Rom egy szimpla Stock ICS, amire feltették a Morelocal2-őt meg még egy-két apkot, amik már nincsenek fent (kigyilkoltam őket). Az igazi stock ICS-re még nem térek át, el vagyok én ezzel is. Lehet rosszul teszem, de már olyan jól belaktam, hogy nem szeretnék foglalkozni vele. Azaz lusta fax vagyok. -
Dominó85
addikt
Mi a baj az ICS-vel? Szerintem egy teljesen stabil rendszer. Nálam eddig egyszer sem volt fagyás és a microSD karim sincsen teleszemetelve 5 hónap után sem. Pedig több száz apk megfordult már rajta, csak okosan kell uninstallálni.
Én a JB-t max a javított kamera apk miatt várom, de amíg a visszajelzések alapján azzal (még ha nem is számottevően de) csökken az üzemidő, addig marad a stock ICS. Nem mindig jobb az újabb (lásd Zte Blade 2.2 Froyo vs 2.3.6 Ginger).
-
ÁrPi2
senior tag
-
Dominó85
addikt
válasz
betyarr #1989 üzenetére
Nálam négy eset áll fenn:
Hardcore - 1. nap végén tölteni kell
- 2 óra wifis netezés
- 3 óra gamezolás
- 2-3 óra zenehallgatás
- 3 óra filmezés
- 20-40 fotó készítése + 10-15 perc videózásSemicore - 1,5 nap (1 éjszaka, de 2. nap délután éhes)
- 2-3 óra wifizés
- 1 óra gamez
- max 2 óra duma a szülőkkel
- 2-3 óra zenehallgatás
- 1,5 óra filmezés
- 5-20 fotó készítése + max 1 rövidebb videóLowcore - 2-2,5 nap (2 éjszaka, 3. nap késő délelőtt töltés)
- 2-3 óra wifin
- 2-3 óra zenehallgatás
- 30 perc pofázás
- 0 fotózás, videózásDeep Sleep - 4-6 nap
- hagyom a francba és csak akkor használom, ha hívnakÉn 1db SIM-mel használom és csak 2G-m van a 3G le van tiltva. A kijelzőt én 30-70% arányban a közepes és legkisebb fényerőn használom, az automata szabályozás kikapcsolva.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
apeelme #1984 üzenetére
Szerintem kérdezz rá minideal-on, hogy nem-é ebben a (dominó által beírt) kommunikációs csipben van ott a differencia:
G3 - MT6620-as chippel van szerelve
G3N - MT6628(Q) chippel van ellátva. -
betyarr
veterán
akkunál mi a tapasztalat,ha nincs babrálva folytonosan,illetve wifi,bt,gps stb kikapcsolva,fényerő visszább véve,akkor meddig bírja?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
apeelme #1984 üzenetére
Semmi különbség. Csak az egyes kínai webshopok már maguk sem tudják, melyik árucikket milyen formában tették már fel egyszer, aztán még egyszer, aztán ...
(Saját tapasztalat)
De a Minidealt többed magammal nyugodt szívvel ajánlom én is. November óta négy G3 jött onnan SG postával, korrekt idő alatt -
sasa311
veterán
válasz
janakbacsi #1980 üzenetére
Ha csatlakoztatod a telefont és parancsorba bevered, hogy ADB SHELL akkor mit ír ki?
-
Sanyesz.
őstag
Hmm... Auto-update a G3 esetében tudtommal nem létezik sem ICS, sem JB változatban.
"nem próbáltam a bétát, csak hallottam róla, hogy nagyon meríti az akksit..."
Hát ez az. Ebben a formában ez erős túlzás. Maradjunk annyiban, hogy kicsit hamarabb merül az akku.
Ez az én személyes tapasztalatom. -
-
sasa311
veterán
válasz
betyarr #1968 üzenetére
- Igen, angol 100%-os rajta gyárilag (meg a német, a kínai, az olasz, a spanyol, ect... Csak magyar nincs benne gyárilag)
- Én pl. a sajátomra csak leöltöttem az EPO-t (helyzetedhez előre kiszámított műhold pozíciók) wifin és már AGPS nélkül is talált 14 műholdat, 7-et használt is. Ma pont használtam, kb. 30 mp-el hidegindítás után már navigált a google navi.IGO-ból tudtommal hivatalosan nincs univerzális android navi, úgyhogy azt mindig hegeszteni kell. A google maps az android hivatalos navigációja, az meg tökéletesen fut G3-on. Én lementettem Pest megye teljes térképét offlineba (kb. 70 mega) és annyi, net nélkül is megy.
-
betyarr
veterán
már kezdtem győzködni magam egy ilyennek a beszerzésén,de ahogy olvasgatom a topikot néha,eléggé el vagyok már bizonytalanodva:
- minden belepiszkálás nélkül van TELJES angol nyelv rajta,vagy valóban csak részben oldották meg?
- a gps normálisan (pöccre) működik rajta? (pl igo és társai)? természetesen belepiszka nélkül. -
kymco
veterán
Elképzelhető, hogy lesz a g3-ra hivatalos nem beta jb?
-
hevizms
addikt
válasz
janakbacsi #1960 üzenetére
Valamit baromira nem értek nálad.
Az mtkdroid tools-nak is szüksége van driverre.
Akkor nem értem miért nem tudod rootolni?
Kipróbáltad te egyáltalán amit irtam és linkeltem?
Nem létezik hogy ne sikerüljön. -
janakbacsi
őstag
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. végül sikerült megoldanom a cwm-et és a magyar nyelvű rom felrakását az mtk droidtools nevű programmal. most már csak csak root kellene valahogyan. cwm-en keresztül lehet rootolni a készüléket?
-
gabika318
aktív tag
Amúgy ma este 1 órával előbbre kell állítani a G3-at, vagy ez automatikusan át fog állni a nyári időszámításra?
Nem szeretnék reggel elaludni... -
andyTM
őstag
- az mellett, hogy a gépem htc dream-nek ismeri fel a g3-am, az okés; de most látom, hogy nem is dream az, hanem one
[link]
-
hzx0
aktív tag
Itt egy elég jó videó a root folyamatáról. Letölthetö driverek is vannak a hozzáoszlásban [G3 root videó]
-
andyTM
őstag
- én [Dension Car Dock]-ot használok hozzá.
-
kovisoft
őstag
válasz
janakbacsi #1935 üzenetére
Nálam sem akart elsőre felmenni a driver, pedig két gépen is próbáltam.
Aztán kiderült, hogy kábel probléma okozta. Három kábellel is próbálkoztam, és csak a harmadikkal (egy Kindle kábellel) sikerült. És eléggé be kellett dugni a telefonba, különben csak töltés volt, de USB kapcsolat nem. -
apeelme
addikt
Üdv, Mindenkinek! Újra itthon...
-
hevizms
addikt
Dehogy vagy láma.
Sajnos az SPFlashTool nem mindenkinek sikerül pont a driverek miatt.
Még nekem sem megy,pedig akkor amikor irtam a kis cikkemet,akkor simán ment,azóta viszont mindig hibát ir ki(ujraraktam a gépemet).
Szóval ezért nem is irtam bele a cikkbe hogy milyen driver kellene,mert nem voltam biztos benne.Sőt ha az ember elolvassa a külföldi leirásokat az SPFlashtool-hoz ott sem irnak driver tippet.Talán nem véletlenül.Nincs tuti recept.
Vannak tippek,de tuti az nincs.
Időközben mások javaslatára beleirtam a rootolt telefonokhoz alkalmazott mobileuncletools-os cwm felrakást.Ennél sokkal nagyobb az aránya a sikeres telepitésnek mint a másikkal. -
hevizms
addikt
válasz
janakbacsi #1941 üzenetére
Kipróbáltam egy "szűz" laptopon.
win7 64bit service pack1Szóval lépésről lépésre:
pdanet driver letöltése: http://pdanet.co/a/
Elinditod majd lesz egy olyan rész,egy lista,ahol a legalsó sort kell megjelölni(alapból az van,csak mondom)Other,
Aztán persze néha kérdi hogy megbizunk-e a közzétevöben blablabla.
Amikor az usb drivert telepiti,látszólag nem történik semmi,de nyugi,elég sokáig gondolkodik(legalábbis nálam igen).Megjelennek a zöld pipák és a végén kész.Türelem kell hozzá.
Ehhez még nem kellett a telefon!!!!!Aztán ha ez megvan akkor jöhet a root.Az pedig a cikkem alapján csináld végig és az ott levő linkről töltsd le a roothoz szükséges progit.
Ha sikerülne rootolni,onnan már gyerekjáték a cwm felrakása szintén a leirásom alapján.Légyszi ird le pontosan mi történik ha mindezt megcsinálod és szerinted valami nem jó.
Kicsit értelmezhetetlen az a mondatod is hogy a PDANET driver nem megy fel a gépedre.Semmi köze a telóhoz és a kábelhez,ezért egyszerűen elképzelhetetlen hogy ne települjön.
Azt töltsd le amit linkeltem!!! -
Sanyesz.
őstag
válasz
gabika318 #1930 üzenetére
Én közben levettem a (#1797-ben szereplő) saját linkemet, a G3N 4.0.4 ICS ROM ügyében, mert abban még az eredeti "Updater" adatok voltak, emiatt nem ment fel CWM-mel. Ha pedig már felkerült a javított változat, akkor felesleges még egyszer felraknom. Legközelebb majd idejében módosítom, mielőtt feltöltöm.
-
hevizms
addikt
Senki nem is irta hogy a pdanet driver a flashtoolhoz kell.
Pdanet driver abban segit hogy rootolni lehessen a telot a binary-val.
Eleve sok telefon jön rootolva a kinaiaktól,na azoknak simán megy a cwm felrakása a mobileuncletools-al.
Az egyébként simábban megy általában mint az spflashtool-os megoldás. -
KTU
addikt
válasz
janakbacsi #1941 üzenetére
Szerintem ott a bibi hogy a SPflashtool-hoz nem a Pdanet driver kell.
Ez csak akkor kell mikor a bekapcsolt telefont akarod PC-re kötni, tehát ide: Pdanet driver kell.
De,
mikor SPflashtool-t futtatod, akkor kikapcsolt telefont kell rádugni és ekkor jön a MT6577 USB VCOM driver!
ill. mikor végez, hangerő gomb fel plusz bekapcs gomb, nyomva-tart mind2 és indul isA lényeg hogy, a telefont a PC másként ismeri fel kikapcsolva és megint másként bekapcsolva!!!
szóval én evvel szívtam mert hiányosak voltak az ismereteim
-
hevizms
addikt
válasz
janakbacsi #1935 üzenetére
Biztos próbáltad már,de azért megkérdezem hátha mégsem.
Másik pc-n illetve másik kábellel próbáltad?
Pdanet driver segit a rootolásban az esetek nagy részében.
Ha nem megy az eddigi tippekkel,akkor nagyon sanszos hogy a telóval van valami bibi.
SPflashtool-al nagyon sok embernek nem jön össze.Sokkal több az esély a rootolásra és utána a mobileuncletools-al feltenni a cwm-et.
próbáld ezt az utóbbi vonalat.
Pdanet driver,aztán a root és utána ha sikerült a root,akkor már nyert ügyed van.
Rootolásnál nem mindegy melyik binary-t használod(tapasztalat).Itt a cikk második felében van a leirás lépésről lépésre.Ha nem megy,akkor valami hardveres gond van.Kábel,pc,teló.
http://logout.hu/blog/hevizms/index.htmlroothoz:http://data.hu/get/6038589/Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15.zip
-
bb71
őstag
36793,- lett a G3-am költsége.
-
KTU
addikt
hogy lehet beállítani hogy mind 2 SIM híváskor elküldje a számom?
-
KTU
addikt
Nem csak nálam gond a linkelés és a többi,
Nem működnek a Kattintható kódok és arcocskák hozzászólás írásakor!http://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/hsz_2978-2978.html
-
janakbacsi
őstag
továbbra sem boldogulok a telefonnal. driver nem megy fel a pc-re és így nem tudok rá cwm-et és magyar nyelvű rom-ot tenni. tudna valaki segíteni budapesten? most már eljutottam odáig, hogy hajlandó lennék fizetni is érte, mert ugyan 10 db dual sim-es kínai telefonnál meg tudtam ezeket a műveleteket csinálni, de ez a k..va g3 most kifog rajtam. előre is köszönöm.
-
KTU
addikt
válasz
tibuszh #1933 üzenetére
Tegnap éjszaka csináltam magyarítottam a telefonom G3N
Ezt a CWM-et,http://filefeltolto.hu/letoltes/5ca4fa7dac71a8ad/jyg3_cwm5_eng.zip
és hevizms bejegyzésében lévő SpFlashTool-t használtamha lesz élég időm írok 1 címszavas leírást, mert míg összeszedtem mindent és magyar lett teljes egészében a telefon hajnali fél2 lett
Lehet csak azért mert még soha nem csináltamoff:
Csak nekem nem működik a "Kattintható kódok és arcocskák" ? -
tibuszh
tag
Igen végül felhívták rá a figyelmem.
Viszont h most nincs wifi (play store nuku) nem az SD karis megoldással tenném fel a romot hanem gépről. De itt mindig ez a hiba üzi fogad. Mi a baja?http://kepfeltoltes.hu/130330/574974707K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
gabika318
aktív tag
válasz
tibuszh #1929 üzenetére
Olvass vissza: http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_1797-1797.html
Itt is fent van: http://jiayug3.info/Downloads/
(G3N_android_v4.0.4_H958_eng.scm.1361574846.zip)Azért majd jelezz vissza, hogy muzsikál a G3N rom.
-
tibuszh
tag
Sziasztok!
HELP.. új chipsetes a telóm (magyarosított ROMra eltűnt a wifi\BT)
Vissza tennék egy gyári romot.. lehetőleg IC, de nem találok olyat sehol.
Valaki tudna egy linkkel megdobni?
Köszönöm -
Sanyaman
tag
Még mindig szenvedek a Gtalkkal. Nem találtam a gyári romon, felraktam egy apk-t találomra, de az nem fut. Van vkinek ötlete, melyiket tegyem fel? Előre is kösz!
-
gregi1991
csendes tag
Egy kicsit örömmel tölt el amikor látom, hogy egy játék akadozik vmilyen htc csúcstelón (vagy nem fut). Bár a jiayunak sajna a gameloftal van kompatibilitás problémája, de én elnéző vagyok. Pár FPS játékot kipróbáltam, sajna nem indultak el. Most találtam egy nagyon jó ingyenes játékot: SHADOWGUN (már ez multi, de maxos grafikán akadás nélkül fut, és nagyon szép.)NFS:MW is jol fut, bár a hang nálam akadt. Továbbá az ambient játékok nagyon bejöttek nekem pl: eufloria, osmos hd, edge extended, splice, ezeken nem fogod felhúzni magad, az biztos, zeneviláguk nyugtat engem.
Szóval csak annyit akartam, hogy ha most rendelném meg a telefont, nem haboznék és vennék egy G4-et(ha 1-2 hónapja, akkor G3-at), mert bitang egy tégla, majd' mindenki megszóljaDe szeretem ezt a hosszú üzemidejű kínai téglám.
-
pazirezz
tag
válasz
hevizms #1921 üzenetére
Magyar zip-et még nem próbáltam .. (inkább csak azért töltöttem le, ha véletlen valakinek kell ilyet csinálnom, legyen
) .. illetve, ugyan lehet hülyén fog hangzani .. de miért ennyire fontos a magyar nyelv?!
(általánosságban elmondhatom, hogy a körülöttem lévő, okos-telefont használó emberkék hiába 0 angol nyelv tudással rendelkeznek, az angol menüs készülékek kezelése nem okoz nekik problémát)Második sim kártya nálam megy .. vagyis én arról nem telefonálok, nincs rajta egy telefonszám se, csak hívnak rajt (mert úgy ingyenes) .. így abba a részbe én nagyon nem merültem bele .. viszont a 2 sim-es tornyot biztos látja, mert hívni tudnak.. . fent a státus sorban viszont tényleg nem mutatja, hogy két torony megy, csupán azt ami elsődlegesnek van jelőlve
.. sajnálom, hogy nem ment megfelelően a dolog (remélem nem sérült a zip dropbox feltöltéskor, vagy nálad letöltéskor)
-
hevizms
addikt
válasz
pazirezz #1920 üzenetére
Igen közben kipróbáltam.Feltelepül,de a magyar zip-et hiába rakom fel cwm-el és hiába mókulok rá morelocale2-öt,ez bizony nem lesz magyar.
Sőt nekem valamiért nem akaródzik neki a 2 sim kártya használat,illetve nem látom a kontaktokat.
Szóval kiváncsiságból kipróbáltam,de megy vissza a sima rom. -
sasa311
veterán
válasz
szobipeti199 #1915 üzenetére
Fenn van HW aprón már a hirdetése. De egy full sor pixelhiba van a kijelzőjén a telefonnak. Én azt tuti nem venném meg, mert mikor egy kijelzőn elkezdenek ledögleni a pixelek az tuti "terjed tovább", csak idő kérdése. A kijelző csere meg nem olcsó.
-
Dominó85
addikt
válasz
Neil Watts #1916 üzenetére
Szia core2,
ha időd engedi és budapesti vagy az én telómat nyüstölheted egy találkozó erejéig. Jelenleg stock 4.0.4 ICS van a telefonon Apex launcherrel és MIUI X2-es témával. Kérésedre előre telepítek progikat, játékokat stb.
üdv, Péter -
Sziasztok!
Elnézést hogy ideírom de külön (általában) kínából származó telefonokkal foglalkozó topikot nem találtam.
Egy Motorola Defy-ról váltanék. Jiayu G3 a kiszemelt, meg egy Zopo ZP900/950. Melyiket vegyem inkább? Ugye ezek már sebességben is vállalhatóak, nem olyanok mint a régi MTK-s csodák? Remélem nem csalódnék benne, mert azért 50k az 50k.
Vagy várjam meg a G4-et? JB hogy megy a telefonon?
szobipeti199:
A hardveraprón illetve a kijelölt lokál topikokon kívül máshol tilos hírdetni.
Üdv. core2
-
szobipeti199
tag
Fél7 körül írt valaki hogy van eladó G3ja. Hova lett a hsz? Törölték?
-
pazirezz
tag
Persze, per-pill ez van fent: miui V4 - G3 3.2.22
Illetve ez lesz a következő kiszemelt: miui V4 - G3 3.2.14
Verzió szám szerint az utóbbi régebbi, mégis, ha a guugli fordító nem hazudik, akkor az javított pár szempontból -
pazirezz
tag
-
gabika318
aktív tag
Egyébként, full magyar (a korábban linkelt patch-al) és jól működő rom ez sima g3-as telón? Érdemes feltennem? Most Sanyesz féle 4.0.4 romot használom.
Még ezt találtam a needrom-on: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-24/
+ ezt: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-27/De nem tudom melyik a tuti, nincs kedvem csak úgy telepítgetni...
-
janez
aktív tag
válasz
balazs1011 #1894 üzenetére
Van már droidra legálisan ez a navi? Mert akkor ajánlgatom én is mindenkinek minden fórumon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest