Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovis
tag
válasz kopekicsigo #1750 üzenetére
Valószínûleg a beta nem restorolható.
Ha a végleges2.0 lenne fenn nem csinálná ezt az iTunes szó nélkül restorolna.
A software kiterjesztése neked most 45
a véglegesé 47. Keress rá mongyuk a kalõzöblön és ugyanígy told fel.
Vagy ha jailbreak kell akkor ahogy a többiek javalták, bár hogy akármikor restorolhass muszájj végigfuttatnod a gyári softot as itunesodon. -
ZsoZso1616
csendes tag
válasz Gáben81 #1746 üzenetére
először regisztrálsz és ha beléptél meg minden akkor ott Add Service a jobb felső sarokba...majd ezkután kiválasztod az MSN-t ...felhasználónév jelszó és az msn cimed odateszi a Palringos(vagyis regisztrációs címed alá) és ezekután szerintem értelemszerű...Online ra teszed, bejelentkezik és az oldal tetején a 2. ikonra menny az a partnerlista... remélem tudtam segíteni és nem volt nagyon értelmetlen...:S
-
savoo
addikt
válasz kopekicsigo #1750 üzenetére
Tessék itt van a fájl, amit nem nyit meg:
[link]Nem kell semmi ördöngősség, szépen le van írva az itouch.hu-n, hogy hogy kell csinálni. Letöltöd ezt, itunesban, rányomsz a shift+restore-ra (én azzal szívtam meg, hogy az updatere nyomkodtam a shiftet, és ott tallóztam be úgy persze nem lett jó,) betallózod ezt a fájlt. Felrakja az itunes, újra indul stb. Utána leszeded ezt a fájl: quickpwn. Ha esetleg nem indulna el, akkor frissítened kell a .net frameworkot:klatty
Miután elindítottad betallózod ugyan azt a firmwaret, amit már letöltöttél. Kiválasztod az ipodot, hogy mit szeretnél telepíteni (cydia, installer, új boot kép). Tovább nyomod, majd leellenőrzi a progi, hogy megeggyezik e a kiválasztott firmware, az ipodon lévővel. Ez eltarthat egy-két percig. Utána kiírja, hogy kapcsold ki a touchot. Ezután DFU-modeba kell rakni leírja, hogy hogy csinált. Amikor DFU módban van, akkor elindul magátok a jailbrake, 5-10 perc alatt kész lesz. Lényegében ugyan azt írtam le mint az itouch.hu-n, de remélem segítettem. -
ZsoZso1616
csendes tag
valaki... az ihack.ru rol leszedtem egy csomó játékot meg alkalmazást rendesen betudom másolni az applicationsba itunesba de mikor szinkronizálok és a végéhez ér akkor ez a hibaüzenet jön ki..."Some of the applications in your iTunes Library were not installed on the iPod "XY's iPod" because one or more errors occurred. (és mindig annyi aplikációra irja ki alatta ahányat telepitteni akartam mondjuk ha 6 ot szinkronizáltam akkor mind a 6 ra irja ezt az üzit...) valaki légyszíves segítsen
-
ZsoZso1616
csendes tag
na szerencsére megoldottam.... csak túl korán pánikbaestem egy kis olvasgatás után rájöttem mi volt a probléma
-
ZsoZso1616
csendes tag
Gáben81 sikerül a Palringot megcsinálni?
-
kopekicsigo
csendes tag
-
thingol
tag
válasz kopekicsigo #1757 üzenetére
nem
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
ladlac
tag
Kezdem elveszteni a fonalat...
Kb. így kell kinéznie az iTunes bal oldalának: [link]
Ha a Devices-nél szerepel a Touchod, akkor oda behúzod a zenéket, és kész. Esetleg először berakod Librarybe (legfelül), majd utána ott kijelölöd őket, majd onnan húzod őket az iPodra.
Ha így sem megy sajnos nem hiszem, hogy tudok segíteni.
-
Gáben81
senior tag
válasz ZsoZso1616 #1752 üzenetére
KÖcce ZsoZso1616,sikerült,de nekem eddig kilépett ha az editre mentem de mostmár jóóó
-
ketty
csendes tag
Nem tudtok olyan oldalakat, ahonnan tudok az iPodom-ra programokat letölteni? Állítólag van az iPod touch-ra office csomag... igaz ez? És ha van akkor honnan tudom ezt letölteni? Adjatok már olyan linkeket ahonnan tudok letölteni valami jó cuccokat! Köszii
-
kopekicsigo
csendes tag
Hát a jelszó probléma megoldva, letöltöttem egy másikat, de a quickpwn-nel van most baj
Rámegyek, hogy elindítsam, és csak egy "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." szöveget kapok. Letöltöttem egy másikat is, hátha csak a progi hibás, de az is ugyanezt írta ki. Ekkor kiírtam a pendriveomra a quickpwn-t hogy anyám laptopján megnézzem, ott elindult, de azon van egy vírus, amit még az informatikus sem tud neki leszedni, mert bemászott a gépe boot szektorába ha jól tudom, csak egy újratelepítés segíthet, tehát kiírtani sem bírom, és minden pendrivera ki írja magát, és kérdem én, hogy azon úgy, hogy nincs iTunes meg tudom-e csinálni, úgy, hogy ne fertőzze le a touchot, vagy a gépemnek mi lehet a baja, hogy tudnám itt megoldani ezt az iniciálázós problémát? -
edwin1325
csendes tag
válasz kopekicsigo #1766 üzenetére
a quickpwn-hez min 2.0 net. keretrendszer kell vagy mi a csuda és az nincs fenn a gépeden. savoo adott még egy linket ami egy microsoftos oldalra mutat szedd le a keretrendszert, tedd fel és utána menni fog.
-
ben89
csendes tag
s.o.s!!elkezdtem feltenni a 2.0.1et de sz-rul jöttem ki belőle...kidobott vmi 6os hibaüzenetet aztán most kész az ipodon ez az itunes jel és a kábel vigyorog rám és az itunes sem ismeri fel azt mondja h restoroljam!most mit tegyek elötte back upoltam azt h tudnám elő varázsolni??
-
ben89
csendes tag
igen de akkor mindenem elfog veszni!!de mondom elött csináltam backuppot azt nem tudod h lehet visszahozni?
[ Szerkesztve ]
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz edwin1325 #1767 üzenetére
Tényleg, újra igaz lett a mondás, hogy olvasd el még egyszer! Nah, sikerült, az a nyomorult net. keretrendszer, (ha ez a neve) elég siralmasan jött, de megcsináltam, JB-zve van, sikerült! Most már csak valahol egy hotspotot kéne találnom
Köszönet mindenkinek, aki segített![ Szerkesztve ]
-
czyprian
csendes tag
http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=7877938#7877938
Ha a firmwareban van hiba akkor azt törlés nélkül nehezen hiszem hogy meg lehet oldani, a fenti fórumon írnak a tapasztalataikról.
Mondjuk kényszerpálya és hely is kell hozzá de ha valahogy külső HDD módba raknád át az ipodot ( DFU ? ) akkor arról elvileg egy iPod_content mappában kitudnád másolni a szükséges dolgokat, bár lehet hogy ezt sem engedné.
-
ben89
csendes tag
na rávettem magam h restoreljam de elkezdte csinálni blablabla de a végén hibaüzenet h nem lehet restolelni ezt az ipodot!na most mit csináljak??
-
Blomma
csendes tag
Sziasztok!
Eloszor is tudom, h hulyenek fogtok nezni es kirohogtok..de kerlek segitsetek nekem!
Ma vettem egy Ipod Touchot..a kepeket feltudtam ra tolteni de a zenet nem, mert nem jatsza le, pedig ITunes szal csinaltam. Nem tudom mit csinaltam rosszul!
Kerlek irjatok meg nekem, hogy hogyan kell zenet rarakni! Elore is koszonom a segitsegeteket! Blomma -
kopekicsigo
csendes tag
Egy újabb bajom lenne, az, hogy a nethez nem akar csatlakozni. Több helyen is próbáltam, és a "Unable to join the netwprk "a router neve" aztán rámehetek, hogy dissmiss, ezt még lehet, hogy meg tudom oldani, lehet, hogy a jelszó volt a hibás, mert akinél próbálkoztam nem volt benne biztos, hogy ez volt az (persze olyan helyen is kiírta ezt, ahol nem kért jelszót) A másik meg az volt, hogy csatlakoztam egyhez, de hiába volt meg a kapcsolat, azt írta nem volt net. Lehet, hogy rájönnék magamtól is, de elég messze kell menni, hogy wifihez jussak, így inkább megkérdezem, hogy hátha tudja valaki, hogy mi lehet a baj. A kérdésim:
1 Nem tudja valaki mi a baj?
2. A 802.11b/g-s wifi képes a többi típusú wifivel kapcsolatba lépni, egyáltalán mennyire van elterjedve a többi? -
kopekicsigo
csendes tag
válasz kopekicsigo #1775 üzenetére
Kiegészítés:
3. Kell valamit állítgatni az iPodnál, hogy hozzá bírjon csatlakozni egy hotsopothoz, vagy elég csak simán rámenni, a csatlakozásra? (Azért kérdem, mert egy jó pár beállítási lehetőséget látok ott, DNS, IP, stb.) -
czyprian
csendes tag
válasz kopekicsigo #1776 üzenetére
Mindent hagyj alapbeállításon. Lehet, hogy hülye feltételezés, de ha wifit akarsz használni, akkor kézben tartva ne nagyon nyúlj a fekete műanyag részhez a hátlap sarkán.
-
czyprian
csendes tag
Először is nézd meg az ipod fülön, hogy manually manage musicra van e állítva .
Ha arra van akkor próbáld áthúzni rá. Ha nem játszik le zenét akkor először próbáld újraindízani a gépet, ha akkor sem játsza l akkor eleht hogy nem támogatott formátumról van szó , pl.MA. Gondolom a librarydat már feltöltötted zenével. -
kopekicsigo
csendes tag
válasz czyprian #1777 üzenetére
Nah, sikerült csatlakoznom az évnyitón az iskolai wifihez. Lassú, de megy! Ha már írtad, kipróbáltam ezt a letakarós dolgot, hát ha letakartam, tényleg egyből elment a net, kösz az ötletet! Nem akartam a többieknek nagyon mutogatni, de csak kiszúrták mindenki aki nézte csorgatta a nyálát! Nem volt sok időm, hogy megnézzem, hogy akkor most mi hogy van, de az installerbe belekukkantottam, és ott elég szerény a felhozatal, és azt sem tudom mi micsoda. Mivel azok, amik nektek vannak app-ok nem nagyon vannak a listán, így mit kell ott csinálni, hogy mondjuk egy játékot letöltsek hozzá, vagy hogy azokat töltsem le, amikről itt olvashattam? Van valami leírás arról, hogy melyik progi mire való?
-
czyprian
csendes tag
válasz kopekicsigo #1780 üzenetére
Hát installerben tényleg nincs olyan sok cucc, bár itt is annyi a trükk, hogy sourceokat hozzá kell adni. Minél többet. Bár az alkalmazások, amikről beszélünk úgy nagy általánosságban nem onnan származnak ( legalábbis az enyéim). Ha külső alkalmazást aarsz rárakni akkor a legegyszerűbb letölteni -gépre-( pl.: minován vagy tpb-n is fent van egy 300 appos csomag, ami nagyon jó) és azokat szépen felpakolni. itouch.hu sgít.
Leírásokat meg gyakorlatilag mindegyikről találni.
[ Szerkesztve ]
-
digitair
csendes tag
sziasztok,
egész nap a külföldi fórumokat lestem, de semmi megoldást nem találtam a problémámra... hátha itt tud valaki segíteni:
Ipod Touch, 16Gb, 2.0.1 rendszerrel. Wifi tökéletesen müxik, laptopon keresztül oldottam meg WAP és ccproxy-val. (Routerem egyelőre nincs, mert igazából nincs rá szükségem.)
A problémám az, hogy majdnem minden tökéletesen megy, de az a vacak youtube nem szándékozik menni, ezáltal az MxTube sem müxik. A Youtube-on bármilyen videót próbálok nézni, akkor a következő üzenetet kapom: "This movie could not be played". Az MxTube pedig a streamnél ugyan ezt, a letöltésnél pedig egyszerű "failed"-et ír ki. Egész nap ezzel szívtam és már kezd tele lenni a . Egyik opció ami miatt megvettem ezt a kütyüt az a youtube, mert iszonyat sok anyagot teszünk fel (táncolok) és itt lehet mutogatni. Sajnálnám, ha erről le kellene mondanom. Ötlet?
Még annyi, hogy nincs accom iTuneshoz, mert híján vagyok a dombornyomott kártyáknak... (Valahol olvastam, ez lehet hogy számít, bár nagy vita lett belőle, mert mások szerint nem.) -
thingol
tag
válasz digitair #1782 üzenetére
ment privát
sajnos a hibádra nem tudok mit mondani, mert idáig te vagy az első akit ismerek és gépről "lopja" a netet táccsra. de ha válaszolsz privátra, majd legalább tudok majd próbálkozni én is!
[ Szerkesztve ]
-
thingol
tag
aki privátot írt idáig nekem (ez nem vonatkozik arra, akinek én írok ), az először nézzen fel itouch.hu -ra, ha ott nincs megoldás, akkor tegye fel ide a kérdését, nem szoktam privátot nézni. esetleg bekommentelheti ott is valahova, hátha ott hamarabb kap választ. de privátot itt nem szoktam nézni, ha olyan a hiba, jobb ide leírni, hátha másnak könnyebb lesz később!
-
(Darkwood)
őstag
Nekem miért nincs device fül? Lehet, hogy ezért nem tudok olyan sok mindent megcsinálni?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
ben89
csendes tag
van vkinek arra ötlete h miért nem mennek fel az ipa.fájlok szinkronizáláskor?eddig mindig ment most felment a 2.0.2es szoft és most azt írja h hiba blabla
-
thingol
tag
válasz (Darkwood) #1788 üzenetére
device fül akkor van ha rádugtad a gépre és be van kapcsolva az itunes...
-
(Darkwood)
őstag
válasz thingol #1791 üzenetére
Hidd el, ha rádugom, akkor csak az Ipod touch kép van ott! Majd d.u. csinálok egy képet!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
thingol
tag
válasz (Darkwood) #1795 üzenetére
rakd újra az iTunes-t, ill nézd meg másik gépen előtte. azt hiszem mindenképpen ez lenne a válaszom!
-
kopekicsigo
csendes tag
Helló!
Újabb gondom van, most az app.-okkal. Az a baj, hogy felmennek a touchra, de mikor elindítanám, akkor mindegyiknél azt írja ki, hogy "The application "(a progi neve)" cannot be opened" és nem tudok vele semmit sem csinálni Letöltöttem a TPB-ről egy 300-as packot, és kb 20-25-öt próbáltam, de egy sem ment. Az újraindítás nem segített. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baj, akkor kérem írjon!Thingol azt írta, hogy nem lehet a laptop wifijét használni, hogy megossza a netet, az #1759-ben, de digitair az #1782-ben azt írta, hogy "Wifi tökéletesen müxik, laptopon keresztül oldottam meg WAP és ccproxy-val. (Routerem egyelőre nincs, mert igazából nincs rá szükségem.)" Ez most akkor hogy van, mégis lehet használni, vagy neki valami különleges wifije van? (bocs a hülye kérdésért, de nagyon örülnék, ha kiderülne, hogy thingol tévedett és mégis lehet a laptpopsat használni!)
Erre még nem kaptam választ: A 802.11b/g-s wifi képes a többi típusú wifivel kapcsolatba lépni, egyáltalán mennyire van elterjedve a többi?
Bocs, hogy megint ilyen sokat írtam! A választ előre is köszönöm!
-
thingol
tag
válasz (Darkwood) #1798 üzenetére
1.1.4 van a táccsodon, arra csak jailbroken Touch-ra lehet Installer nevű programmal telepíteni.
Remélem anno ez volt a kérdés
-
kovis
tag
válasz (Darkwood) #1798 üzenetére
Azért nincs applications neked mert 1.1.4 en vagy .
A sync pedig alul van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest