Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoZso1616
csendes tag
Előre is bocsi a láma kérdésekért de nagyon fontos lenne...először is az első lépés ami nélkül nem tudok tovább lépni hogy: muszáj feltennem az ipodomra a 2. 0 ás firmwaret hogyha utánna 2.0.2 szeretném frissiteni egyböl? vagy ha nem szükséges valaki adna egy linket honnan tudom a 2.0.2 letölteni? előre is köszi...ha ez megvan jövök a többi kérdésemmel
-
ZsoZso1616
csendes tag
ugyanis a 2.0.2 t szeretném majd jailberakelni. de elöször is elég lenne ezt a 2.0.2 feltenni ? és ez ingyenes teljesen? előre is köszi
-
ZsoZso1616
csendes tag
esteleg ha valaki egy msn címet adna és nem zavarnák a hasonló láma kérdések, ezenkívül szívesen segítene nekem akkor nagyon megköszönném...mert nem akarom a többi fórumozót is a kérdéseimmel fárasztani
-
ZsoZso1616
csendes tag
Na már minden oks...megoldódott amiket előbb kérdeztem...most azrra lennék kiváncsi hogy ugye a nem ingyenes app store alkalmazásokat azt olvastam már hogyan kell feltenni de ezeket honnan lehet letölteni? vagy hogy van ez? valaki ebben léccii segitsen
-
ZsoZso1616
csendes tag
köszönösm szépen a választ...
-
ZsoZso1616
csendes tag
ez oké...csak azt nem tudom hogy open ssh van hogy kell feltenni a nem ingyenest? vagy mit kell ahhoz vagy hogy kell letölteni?:S mert fizetni nem nagyon szeretnék mert nem egy olcsó mulatság....
-
ZsoZso1616
csendes tag
valaki megtduné nekem mondani hogy miért csinálja azt a táccs hogyha netet talál akkor kijön a Wifi ikon fenn a bal sarokba viszont a beállítások wifi menüpont alatt nem hozza ki a többi lehetséges kapcsolatot csak felcsatlakozik magától valamelyikre...pls...vki:S...
-
ZsoZso1616
csendes tag
hát nemtudom hirtelen jó lett... szerencsére...ahhoz hogy a NES emulátorhoz játékokat tudjak letölteni mit kell tennem? azt olvastam hogy az installerbe a games mappába...de sajnos nekem az installerem majdnemhogy üres és ilyne hogy games meg stb nincs is...:S vki tudna segítteni?
-
ZsoZso1616
csendes tag
valaki...hogy kell a bds subsystem et feltenni 2.0.2 re? az open ssh benn volt cydiaban viszont a bds subsystem et nem találom...installerem meg teljesen üres...valami source-t kell beirni hogy letölthessem? valaki léccii segitsen fontos lenne
-
ZsoZso1616
csendes tag
lécci 1717 re valaki válaszoljon...mert nagyon fontos lenne...köszi...
-
ZsoZso1616
csendes tag
valaki...hogy kell a bsd subsystem et feltenni 2.0.2 re? az open ssh benn volt cydiaban viszont a bds subsystem et nem találom...installerem meg teljesen üres...valami source-t kell beirni hogy letölthessem? valaki léccii segitsen fontos lenne
-
ZsoZso1616
csendes tag
Nem tudja valaki esetleg hogy 2.0.2-n hogy lehet a touchra magyar nyelvet tenni? a másik meg...az 1.1.4-en volt egy kb nevű program ami írásnál kikapcsolta azt hogy belejavitson a szövegbe...ilyen van 2.0 án is? valaki légyszi...köszi előre is
-
ZsoZso1616
csendes tag
válasz Gáben81 #1746 üzenetére
először regisztrálsz és ha beléptél meg minden akkor ott Add Service a jobb felső sarokba...majd ezkután kiválasztod az MSN-t ...felhasználónév jelszó és az msn cimed odateszi a Palringos(vagyis regisztrációs címed alá) és ezekután szerintem értelemszerű...Online ra teszed, bejelentkezik és az oldal tetején a 2. ikonra menny az a partnerlista... remélem tudtam segíteni és nem volt nagyon értelmetlen...:S
-
ZsoZso1616
csendes tag
valaki... az ihack.ru rol leszedtem egy csomó játékot meg alkalmazást rendesen betudom másolni az applicationsba itunesba de mikor szinkronizálok és a végéhez ér akkor ez a hibaüzenet jön ki..."Some of the applications in your iTunes Library were not installed on the iPod "XY's iPod" because one or more errors occurred. (és mindig annyi aplikációra irja ki alatta ahányat telepitteni akartam mondjuk ha 6 ot szinkronizáltam akkor mind a 6 ra irja ezt az üzit...) valaki légyszíves segítsen
-
ZsoZso1616
csendes tag
na szerencsére megoldottam.... csak túl korán pánikbaestem egy kis olvasgatás után rájöttem mi volt a probléma
-
ZsoZso1616
csendes tag
Gáben81 sikerül a Palringot megcsinálni?
-
ZsoZso1616
csendes tag
valaki segíttene ha routerem van akkor IWOL programba mit kell írnom az IP cím helyére?:S fontos lenne... vki lécci segítsen
-
ZsoZso1616
csendes tag
Elvileg a touchon ugye karcmentes üveg van...viszont ahogy a fény felé fordittom a kütyüm látni rajt hogy 1-2 nagyon apró pici kis karcszerüség van rajt...vkinél van ez így még? léccii osszátok meg velem a tapasztalatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Már az ASRock portfóliójából sem hiányoznak a tápegységek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion