- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz
czyprian #1777 üzenetére
Nah, sikerült csatlakoznom az évnyitón az iskolai wifihez. Lassú, de megy! Ha már írtad, kipróbáltam ezt a letakarós dolgot, hát ha letakartam, tényleg egyből elment a net, kösz az ötletet! Nem akartam a többieknek nagyon mutogatni, de csak kiszúrták
mindenki aki nézte csorgatta a nyálát!
Nem volt sok időm, hogy megnézzem, hogy akkor most mi hogy van, de az installerbe belekukkantottam, és ott elég szerény a felhozatal, és azt sem tudom mi micsoda. Mivel azok, amik nektek vannak app-ok nem nagyon vannak a listán, így mit kell ott csinálni, hogy mondjuk egy játékot letöltsek hozzá, vagy hogy azokat töltsem le, amikről itt olvashattam? Van valami leírás arról, hogy melyik progi mire való?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
czyprian #1699 üzenetére
Czyprian: "Ha nincs wifi a környezetedben akkor a normál gépi iTunes storeban baloldalon rámész a menüben és az apps közül előbb a gépre töltöd le majd syncnél rámásolod a taccsra." Az apps-ben bent van, ezt úgy tudom "sync"-elni, hogy bekapcsolom az touch-on belül a "Manually manage music and videos"-t vagy másképp kell?
Ha ezt a funkciót bekapcsolom, akkor minden elveszik a touch-ról, nem? -
xedamin
tag
válasz
czyprian #1709 üzenetére
Istenem, ez egy tökéletes válasz volt
Nagyon szépen köszönöm.
Tehát, a következőkre jutottam: tök mind1 magyar nyelvű-e az a 16 gigás ipod 60ért, jb után úgy is lehet magyarítani. Ha meg nem sikerül, az se vészes. Ha bontatlan, akkor nem is lehet használat közbeni hibája. Főleg, hogy 63 a kirakat-ba a legolcsóbb 8 gigás, és ennél csak egy olcsóbb, pixmania-ba 57ért, de akkor inkább 3 ezret fizetek, pixmania-ról cask rosszat hallok.
Vajon a garancia érvényesíthető egy Mac boltba? Itt szegeden van egy, majd holnap utánakérdezek náluk.
Még az érdekelne, hogy akkor végülis ténylegesen mikor várható az új széria? Nem szeretnék egy ilyen értékű kütyüvel sokat bukni, illetve hát hogy a jobbik kellene. Csakhát azt még meg is kell várni hogy idehozzák Mo.-ra, valaki vegyen, tesztelje, egyebek.czyprian, fel tudnál venni msn-re? oke17@freemail.hu
Úgy tűnik módfelett értessz a touch-okhoz, és inkább valakitől kérdezgetnék mint tizen huszon oldalakat átolvasni. -
Uniden
csendes tag
válasz
czyprian #1710 üzenetére
köszi a segítséget 2.0.2m van amúgy
és meg is találtam a megoldást a books programot készitő csinálta elvileg ezt is vagy részt vett benne nem tudom a program neve BookShelf és szinte ugyan az a két program csak ez már ugye az újabb firmwire-ra készült
a videós kérdésemmel kapcsolatba nem tudtok segíteni? bár egyik barátom adott egy másik konvertálót az már 150megás avit 80megásra konvertálja csak talán kicsit lassabban dolgozik mint a winavi.
így már majdnem teljesen felkészültem a sulira illetve a buszozásra
csak egy jó kis tok kéne még hozzá nem akarom h össze karcolódjon a hátulja....
-
Uniden
csendes tag
válasz
czyprian #1698 üzenetére
ez se jött be igazán
már az ékezetes betűket se jeleníti meg normálisan és 1centis sor közök vannak legalábbis gépen ipodra át se tudtam másolni nem tudom h kell, lehet vissza kell raknom az 1.1.4et mert nekem fontos lenne hogy tudjak .txt (könyveket) olvasni, 2.0 meg ugye a játékok miatt lenne jó
-
xedamin
tag
válasz
czyprian #1704 üzenetére
Az a helyzet, hogy lehet hogy van neked egy pozitív élményed velük, de sokaknak csak negatív van. Most nem tudom, lehet várok még amíg az új kollekció magyarországra is eljut (mennyit kell várni, 1 hónapot? nem olyan gyorsan hoznak ide bármit is Mo.-ra), vagy esetleg vegyek egy ismerősömtől bontatlanul egy 16gigásat 60ért.
A garancia hol érvényesíthető? Van itt szegeden egy Mac bolt, ott lehet?
Még1 kérdés: pixmánián kívül máshol lehet még venni viszonylag olcsón touch-ot? Úgy láttam ennél a cégnél a legolcsóbb szinte minden, viszont vélemények miatt nem akarok ott venni. -
Uniden
csendes tag
válasz
czyprian #1698 üzenetére
köszi mindjárt ki is próbálom
más kérdés: winavival konvertálok az "any to ipod" funkcióval és az a bajom h 150megás fájlból csinál egy 300megásat pedig néztem a bitrate-k alacsonyabb az eredeti videónál... nem értem miért meglehetne oldani h ugyan annyi esetleg kevesebb helyett foglaljon vagy a progival van a a gond?
u.i.: thingol grat az ipod touch bloghoz hasznosnak találom nagyon, csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged