Hirdetés
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Aktív témák
-
haze
csendes tag
kedves dat
én még életemben nem érdeklődtem ilyesmi után hó közben.
de igazad van és bocs ha bántó lettem volna, valóban nem csak az általam felsorolt tulajdonságok jöhetnek szóba, hanem pl. a kiváncsiság is.
védelmembe: amit írtam jellemző mintának tűnik... és persze vannak a kivételek. -
haze
csendes tag
válasz
GuguGuru #1795 üzenetére
"Nem is értem egyesek beszélgetését miért az szabja meg hogy mennyi van a csomagjukban"
Mert csórók (vagy szarrágók). Csak szeretnék, ha nem azok lennének.
Értem én hogy minden jó ami potya, de szvsz az sem szar ha valamit meg kell venni, mert ugye nem muszáj... csak lehet."itt rinyálnak napokig.."
Ezt én sem értem. Mintha direkt jó dolog lenne azon rágódni hogy jaj de fáj jaj de fáj....Aztán vannak azok a jópofák akik már vagy 100x leírták hogy nincs CopymegPaste. Mintha más nem tudna olvasni vagy hülye lenne és nem értené elsőre hogy nincs. Ugye erdőke?
-
haze
csendes tag
"Engem ebben az zavar, hogy hónap közepén nem képesek használható adatot adni az egyenlegemről. Hozzám vágnak valami számot, aminek köze nincs ahhoz, amit majd hó végén fizetek, még annyi bontás sincs benne, hogy ebből mi volt hívás és mi volt adat forgalom ergo esélyem sincs hogy a Díjszabás alapján legalább utánaszámoljak."
Ebben léptél valami hivatalosat?
-
haze
csendes tag
"Ez nem hit kérdése a magyar és még sok európai nyelv ékezetes karakterei nem szerepelnek a sima GSM szabványban, ezért találták ki az unicode-ot."
ugyan nem néztem meg, mi van a szabványban, de azt is el tudom képzelni, hogy egy-két ékezetes karater benne van, míg mások nem, és ha így van, akkor ez is félrevezető lehet.
-
haze
csendes tag
@dat:
ez meglehetősen árnyaltabb kép, és egyet is értek veled.
habár az üzletben én régen nem keresem a korrektségnek ezt a fajtáját.
de ugye én is csak azt mondtam, hogy ezek a feltételek előre ismertek voltak.
jelenleg egész biztos nincs valódi verseny, de félek, ez tőlünk arrébb is így van.@csigger:
a mobilfinder nekem kiítűnően működik.[ Szerkesztve ]
-
haze
csendes tag
válasz
GuguGuru #1588 üzenetére
Hát nem nagyon értem miért mindegy.
Ha a mértékegységet nem veszed figyelembe akkor miért számolsz?
1 karakter = 2 byte (unicode)
1 SMS = max 160 byte (NEM karakter hanem byte)
Most akkor ha te 320 byte-t küldesz el, akkor az miért kellen 160 áráért odaadni neked?Marha egyszerű megoldást ajánlottak neked. Ne írj ékezetes betüket. és akkor 1 karakter = 1 byte.
-
haze
csendes tag
Tekintve hogy havi elszámolásban állapodtál meg a szolgáltatóddal, nem igazán értem, mi a bajod. Van egy egyértelmű működése a rendszerüknek, ami úgy néz ki, hogy a kedvezményeket (amiből elég sokféle van) lezárt hónapra számolják ki (gondolom nem kevés kapacitást igényel).
És az meg, hogy egy-egy lekérdezés nem ingyenes... hát már meg ne haragudj, de eljönnél hozzám ingyen egy kicsit dolgozni? Mondjuk a feleveleket felszehetnéd, mert az nem sok munka... ugye mennyire durva ebből az aspektusból? Épp ezért én nem is haragszom rád amiért nem dolgozol ingyenTe rájuk miért?
A csomagodban van mondjuk 200 SMS. Akkor mit érdekel, hogy milyen áron számláznák, ha nem ebben a csomagban lennél? Tényleg érdekel.
-
haze
csendes tag
válasz
infectedmann #1567 üzenetére
én kb 1 hét alatt kaptam meg, és tényleg cserélték a telefon belét.
-
haze
csendes tag
válasz
bmwk1200s #1485 üzenetére
valami olyasmiről ír.
Az air sharing (kb az éteren át megosztó)
nem írja hogy CSAK wifin, de a wifi-t említi (és szerintem mást nem is támogat).szóval az iPhone-on létrehoz egy könyvtár struktúrát amit megoszt egy másik számítógéppel, így file-okat tehetsz fel rá amiket meg is nézhetsz (doc, xls, ppt, és amit még támogat az osx).
-
haze
csendes tag
nem tudom mire gondolsz. amit én vettem 4500 Ft volt, Zagg van ráírva. meg az hogy Apple iPhone 3G.
a felülete az előlapon olyan furcsa rücskös (nem buborékos, hanem mintha anyagában nem lenne egyenletes). az érintése nem ugyanolyan mint az üvegé, csúsztatni sokszor nem is lehet rajta az ujjat. a hátulját képtelenség jól felrakni, a fülecskék rajta nem tapadnak meg ha meg levágom akkor minek van ott?
nekem összességében nagy csalódás volt, most használom enélkül. de másoknak sok sikert hozzá.[ Szerkesztve ]
-
haze
csendes tag
én raktam fel, és már korábban le is írtam hogy a hátulját nem tudtam rendesen feltenni.
de azóta leszedtem és nem is tettem vissza. szerintem az eleje sem tuti (azt is leszedtem). nem jó megérinteni és száraz újjal alig lehet csúsztatni a kezet....
így kell kidobni egy csomó pénzt. -
-
haze
csendes tag
válasz
abdaizs #1246 üzenetére
tudod, elöször keresés
vannak az apple által támogatott alkalmazások az applestorban (amik között van fizetős és ingyenes is, kb 3000 db), ezek törés nélkül tehetők a telóra.
vannak millió más apple által nem támogatott alkalmazások (amik között szintén vannak ingyenes és fizetősek) de ezekhez törni kell.
wifin megy az internet
navigáció nincs, illetve útvonal tervezős autós navigáció nincs, a pozíciód a google mapsban viszont jól mutatja bárhol vagy (nyilván ehhez net kell) -
haze
csendes tag
válasz
GuguGuru #1219 üzenetére
én is gondoltam rá, hogy lehet hogy nem is a készülék a rossz (hiszen bárhányszor újra tudom telepíteni és akkor teljesen jól működik), hanem valamelyik szoftver (vagy szoftverek együtt) nyírják ki....
vagy amit mondasz, memória hiba, mert az is magyarázza hogy teljesen más helyzetekben miért hal meg (volt olyan hogy nem lehetett őújraindítani, volt olyan hogy kikapcsolt magától, volt olyan hogy ment egy szoftver éppen)
a papíron nem láttam hogy mit cseréltek, az nem volt odaírva, csak az hogy fődarab csere.
és a készülék nem új hanem a régi. -
haze
csendes tag
válasz
Magimano #1215 üzenetére
én is így gondolom és a gyár is így gondolta, ezért szó nélkül cserélte amivel el is ismerte hogy nem a kezelő járt el helytelenül hanem a telefon szar (vagy a szoftverek benne vagy mindkettő?) talán az is jelenthet valamit hogy a javított készülékbe nem a 2.0.2-t tették vissza hanem egy korábbit,
de a csere időtartama minimum 1 hét, és a dolgok újrapakolása is baromi sok idő így igazán szívatós ez....a beszólásokat meg nem nagyon csípem, jobb lenne ha elöbb kérdeznél....
sokakkal ellentétben én nem törtem fel a készüléket és csak megvásárolt szoftvereket futtatok rajta....[ Szerkesztve ]
-
haze
csendes tag
az egy hete tönkrement iphon 3g-t ma kaptam meg fődarab cserével. újként felinstalláltam, majd az első kikapcsolás után megint nem lehet bekapcsolni....
gratulálok az applenak, ilyen szart meg nem lattam soha -
haze
csendes tag
Tegnap kellett ugye újra tenni az iPhone-t. MInden tok jol mukodott rajta.
Most 1 perce fogta magat, es kepernyo kikapcs, alma megjelenik. azota se kep se hang. Hozza se nyultam. raadasul az alma szep lassan elhalvanyul, majd ha vissza dugom toltore akkor ujra ki lehet kapcsolni a ket gombbal es vissza, de semmi nem tortenik.Szerintem ez egy szar (mar sokadszor megy gajra). ma elviszem kicsereltetni. Nagyot csalodtam az apple feelingben.
Szervizbe hogy kell vinni a keszüléket, dobozában mindennel együtt?
[ Szerkesztve ]
-
haze
csendes tag
válasz
infectedmann #835 üzenetére
Nekem az első Visámat elfogadta. Pedig Magyar. Szerintem egyes bankokkal van baja és nem az országgal.
Jujj, nem akartam ennyi hozzászólást! Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
haze
csendes tag
válasz
GuguGuru #852 üzenetére
Szerintem látszik, és érintlésre meg olyan mintha valami ragacsos izébe nyúlkálna az ember. Egy csomószor alig tudom csúsztatni az újjam. Ráadásul a hátsó rész szerintem csak komoly kompromisszumokkal helyezhető fel. Én csak az elejét tettem fel, ha karcolódik a hátulja az azért nem akkora tragédia mint ha az üveglap sérülne.
-
haze
csendes tag
tegnap, miután másodszor is restore-olni kellett a készüléket és ez a folyamat 4 óra alatt is csak 50%-ig jutott, fogtam és simán lehúztam a számítógépről a telefont. a lehúzás utáni pillanatban a telefon közölte, hogy ő egyébként kész a restore-al.
és valóban, igaz nem mindent állított vissza, de amit igen, azok maradéktalanul működnek. összegezve nagyon furcsán működik ez a soft. -
haze
csendes tag
1 hete sincs meg és másodszorra kell restort nyomnom
most másodszor hozzá sem nyúltam, egyszer csak elsötétült... (gyári állapot, nincs törve, csak appstoros programok)....
ez a mostani firmware hibája lehet? -
haze
csendes tag
Köszönöm, megnézem.
A piszkálásról: igazándiból biztos jó dolog, hogy ha jailbreakeled akkor lehet mindenfélét csinálni, de pont ez a buhera idegesített a WinMo készülékeimben.
Az lenne jó ha az iPhone menne ezek nélkül is. Csak úgy azért mert jó.
Ha ez nem teljesül, akkor miért veszek meg pénzért programokat és miért nem "töltöm le csak úgy" ??? -
haze
csendes tag
Remélem nem gyakori ez a spontán összeomlás, mert itthontól távol nem lenne ennyire "vicces" a helyreállítás.
Ráadásul az ok sem látszik, mert semmi olyasmit nem tettem, amit az apple tiltana. Szóval igy védekezni is nehéz lesz ellene. Mindenesetre a kezdeti lelkesedésem kissé alább hagyott. -
haze
csendes tag
fiúk! köszönöm!
úgy nézem valami történik...
ez miért lehet szerintetek? csak appstoros programokat telepítettem, nincs törve a telefon, szóval teljesen gyári.... -
haze
csendes tag
sziasztok
meghalt a vadonatúj iPhonom
hosszú percek óta csak semmi más nincs rajta mint az alma logo. többször újraindítottam, de semmi. természetesen az itunes nem látja
mit tegyek???elötte semi különöset nem csináltam vele, csak az appstorban nézelődtem...
-
haze
csendes tag
Feltettem egy saját csengőhangot, ami meg is jelent a listában az iPhone-n, majd a következő szinkronizálásnál eltűnt, és azóta sem tudom az iTunes-ben visszahúzni a Ringtones-ra (a library-ban látszik). Ez miért van?
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával