- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
válasz
Ronnie12 #36752 üzenetére
Én viszont ajánlom a 4.1-et, az iPod Touchomat eléggé helyrerakta. Meg még jailbreakelhető is, mint az iPhone 3G is, csakhát nem Windowson, na bumm. A multitaskingot nem szabad engedélyezni, és akkor nincsen gond.
Az biztos, hogy a több perces betöltés egyszerűen faszság, nem tudom szebben megfogalmazni - még telefonról leosztott EDGE hálózattal se szokott gondom lenni.
-
cigam
titán
válasz
Ronnie12 #36196 üzenetére
Kb sehogy. Sajna nins meg az Apple notikban alkalmazott rendszer, ami mutatja az aksi töltési ciklusát, és kapacitását.
Itt csak tippelni lehet, ill. megbízni az eladóban.
Esetleg egy utility progival figyelni a töltöttséget, ami pontosabb infót ad mint a gyári pöcök (pl. System info lite), és megnézed mennyit esik a kapacitás 5-10 per telefonálás alatt. persze ehez tudni kellene mennyire pontos adatokat mutat a program, ill. egy egy jóállapotú 3G mennyit veszit 5-10 perc telefonálás alatt. (itt tudnának segíteni a fórumozók, hogy letöltik a progit, teljesen feltöltik, 5-10 percet dumcsiznak, majd beírják mennyit csökkent a kapacitása)Szóval a végén túl sok a ha, ill. ismeretlen.
-
<NewL>
addikt
válasz
Ronnie12 #18416 üzenetére
50-ért max 1 év múlva lesz 3G-s. Ha szép állapotban van,semmi baja nincs,tartozékos akkor éppen megéri az árát ennyiért.
A lényeg ,hogy jól nyomogasd meg,mindenütt reagáljon a kijelző. Elég drága a kijelzőcsere a 2g-nél.Cathfaern : grat
kicsit későn hozta a jézuska,vagy eddig nyomogattad?
Arra van valami Cydiás cucc,hogy amikor lockolom ne veszítse el a wifi jelet? Mert amikor belépek kell neki 5mp is ,hogy csatlakozzon,azt szeretném ,hogy mindig rajta legyen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ronnie12 #18414 üzenetére
A wifi biztosan fog menni, ha alapból működik rendesen. Csak akkor tudod használni a T-s kártyával ha független a telefon mint írtad, tehát elvileg az is menni fog. Nézd meg a kijelző szélén, ha levegő ment alá vagy valami akkor vlaószínű már szét volt szedve, Nézd meg a rezgő funkció megy-e rendesen, hívni tudsz-e róla fogadni stb..
Mellesleg 50.000ft? Múltkor itt PH-n 45.000ért láttam nagyon szép 2Gs iphone-t.. Nem tudom megéri-e külföldről behozni meg annyit utazni érte.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest