- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tikshow
addikt
témákhoz winterboard kell(vagy jb előtte)
win reinstall előtt mentsd ki ezeket a mappákat hogy:
C:\Documents and Settings\******\Dokumentumok\Zene\iTunes\iTunes Media\ (ezt lehet változtatni, szóval ami neked be van állítva a iTunes-ban az Edit\Preferences\Advanced -en)
és
C:\Documents and Settings\******\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\ - innen bőven elég a legfrissebbet -
-
Ghosti
aktív tag
Csak nehogy egy nagyot lépjünk a szakadékba
.
Egyébként hihetetlen tényleg, hogy milyen szép képe van, napsűtésben is, oldalról nézve is.
Vkinek ez nem számít, illetve nem ér meg ennyi pénzt, ezt is elhiszem, de tényleg a kameráról sem feledkeznék meg, ami elég jó minsőgégű, persze nem váltja fel a dslr gépemet, de néhány kézi fosnál jobb, és legalább mindig nálam van, és nem kell 5kg-ot cipelnem mindig. -
manchester85
veterán
Pont, hogy user experience-ben nincs akkora különbség az iPhone generációk között. Mindegyik folyamatos működést ad megfelelő rendszer alatt, a 4-es és a 3GS között pedig jelentéktelen a sebességkülönbség, bár ez nem is akkora gond, hisz ennél nagyon gyorsabb telefonra már nincs is nagyon szükség. Az iPhone 4 inkább kompromisszumok tekintetében lépett nagyot, hisz minőségi, jó fényképezőjével, vakuval, másodlagos kamerával nagyot lépett a tökéletes telefonok felé. Megkapott minden olyan dolgot, amit a kritikusok hiányolhattak a korábbi modellekből. A minőségi házról nem is beszélve. Viszont user experience tekintetében a 3GS és a 4 között elenyésző a különbség, de én azt mondom, 3-as szoftver mellett még a 3G is ott van fejhasználói élmény tekintetében. Lassabb betöltődés, de akadásmentes, folyamatos rendszer, ez jellemző mindegyik modellre.
-
joey04
titán
-
Ha lesz benne állapotjelző LED, akkor elhihetjük, hogy az ízlésesen lesz kivitelezve...
Szerintem nagyon hiányzik belőle. Meg kell nyomni egy gombot ahhoz, hogy lássam történt-e valami, míg távol voltam, vagy nem hallottam. Különben elég lenne csak ránézni, hogy történt-e valami esemény, nem állandóan lockolni és unlockolni a kijelzőt.
Lehetne külön villogó-kódokat beállítani az SMS-hez, az elmulasztott híváshoz, e-mailhez, stb.Egy-vagy két forradalmi vívmánynak kell benne lennie, hogy eladható legyen. Retina Display HD++
Szerintem az antenna ügy megoldódott, a design nem fog változni, esetleg funkcionálisan már nem antenna lesz a keret, de a kinézet marad. Ennél vékonyabb már ne nagyon legyenÉs szappantartó formája se legyen újra
Azt is hallani, hogy az iPhone 5-ben már nem a Google Maps lesz, hanem az Apple saját térkép és/vagy navigációs alkalmazása.
Sok dologban úttörő az Apple, de sokban le is van (volt) maradva. Szerintem a 4G-s hálózatot fogják támogatni sikerrel, nem úgy, mint a HTC EVO 4G.
Köszi joey20 a magyarázást és a képes személtetést
-
madarasz92
őstag
Hát én azért felváltok az i4-re ha lejebb megy az ára..
Ha bejőn az i5..
De amúgy ezért szeretem az iPhone-t nincs minden héten egy új modell amit piacra dobnak..
Komolyan mondom néha nem tudom a Samsung /LG / Nokia fronton hogy jelen pillanatban mi a csúcstelefonjuk vagy mik jőttek be..
Szerk:
máyköl Nem baj az a kis 3G is jó szerintem.. -
joey04
titán
Ha jól rémlik tőled nem áll távol a bütykölés, így ha lesz jb, gondolom megléped. Na ekkor lesz megoldás a problémádra, a multicleaner nevű app. Ezzel hosszú nyomásra kilép a programból, hosszú power nyomásra mindenből kilép. Rengeteg beállítási lehetőség, nagyon jó, korrekt megoldás. Csak jb kell ehhez (is).
-
-
csdm
senior tag
Mivel nem adtál meg bankkártyás adatokat, ezért szerintem teljesen mindegy, hogy hova milyen adatot adsz meg, én teleírtam fake adatokkal. Ha szükséged lesz bankkártyára, akkor csainálsz egy új profilt, attól még az appok ott maradnak a a telefonon
Nekem jelenleg 3 kül. régióba van accom, 3 kül. e-maillel. Javaslom, ha többet csinálsz, mindnek a jelszava azonos legyen
Amúgy oda azt hiszem a telefon számot kell (???) -
GALARDO
addikt
-
D@niel
addikt
Most akkor jöhet az a téma, hogy kinek milyen az internetes szokása...én kvázi nem az idő elütése miatt netezek.
Bármit mondasz, múltkor mentem pestre vonattal, nem tudtam normálisan netezni, max. negyed órát (operával igen, de azt most direkt nem számolom annak).
Én értelek, nem azt mondom, hogy hülyeség a mobilnet, csak annyit, hogy van hatása, hogy egyre több helyen van nyitott wifi, ill. jön a 4g, plusz jobb lefedezettség kellene.
Utazással kapcsolatban meg ugye néhány távolsági buszon már van wireless, és a vonatokban is kezd megjelenni.
-
Jól szólsz barátom...
Azokkal nincs bajom nekem sem, akik azért vesznek iPhone-t, mert valóban ki is használják, viszont azokat meg rühellem, akik még az alapfunkciókkal sincsenek tisztában, de azért van nekik (pont az ilyenek miatt vannak előitéletek az iPhone tulajokkal szemben, ahogyan ezt te is mondod).Akikkel eddig "volt szerencsém" találkozni, közülük az a nő vezet, aki a műkörmei miatt nem tudott elinditani egy appot se, mert nem tudta ugye ujjheggyel nyomkodni a telefont. Ujjbeggyel meg nehéz sms-t irni, vagy bármi mást. Úgy kiröhögtem szegényt....
-
D@niel
addikt
Én is gondolkoztam már azon, hogy nem kell mobilnet. Elvégre van wifi a lakásomban, a könyvtárban, aztán a netcafé is egy kődobásnyira van, meki szint úgy, otthon is van wifi. Ami fontos, hogy a levelek egyből jöjjenek be, ez meg ugye minimális adat forgalom. Ami most van nekem 1gb a csomagban többségében nem közelítettem meg a 700megát amióta van wifim. Ha lejár a hűségem, átváltok egy kisebb net csomagra.
Abba meg ne menjünk bele, hogy vidéken pl. ahol én lakok csak gprs van, ill. sokat utazok, mozgásban elég instabil a 3G/edge, és ha van is, nem olyan a sebesség, mint amilyen álló helyzetben.
Persze, most hogy megyek holnap a mátrába kelleni fog, de az az érzésem, hogy nem fog bejönni a széles sáv. Ránéztem tegnap a T-s 3G lefedezettség térképre, nem az igazi, azt kell mondjam...
-
rolcsibácsi
őstag
van egy t altal letiltott keszulekrol tudomasom amit viszont pannon es vodas kartyaval is vigan hasznal a tulajdonosa...
jobban is letilthatnak ezeket a dolgokat... en legalabbis eleg ideges lennek ha elhagynam a 4esemet es tudnam hogy valaki ingyen hasznalja, en meg fizethetem tovabb masfel evig.. -
manchester85
veterán
Arról nem is beszélve, hogy megnyitja a rendszert, és az ebből eredő problémákkal akarja gariztatni a telót.
Vigye be nyugodtan JB-zve, hátha széttépik a garanciáját is, és akkor kellemes lesz a karácsony.
Azért mindennek van határa, aki JB-zik, az a visszaút módjával is legyen tisztában, szerintem.
-
manchester85
veterán
"Nem véletlen, hogy sokszor emlegetik úgy az iPhone-t, mint a smartphone-ok svájci bicskáját – az Apple platformja elképesztően sokoldalú. Skype-on és wifi-kapcsolaton keresztül bonyolított video-telefonálás"
Ennyi bőven elég is volt valami abszolút hozzá nem értő hülye értékeléséből, inkább maradok a szaklapoknál, akik értenek is hozzá.
-
mexicanraven
senior tag
-
misuti
tag
Wave után lehet hogy nem,első körben azt akartam venni sokáig!
Csak elég sok negatív hozzászólást olvastam a fórumban!
Alkalmazásokból rengeteg van,update egyszerű,ezt már próbáltam is!
Egyedül a jailbreak az,amit valszeg soha nem fogok kipróbálni,mert nekem teljesen fölösleges!
Enélkül is teljesen jó,illetve nem akarom tönkretenni!
A kijelzőről még annyit,hogy sztem a 3gs panelje is jobb,mint az amoled,legalábis számomra! -
misuti
tag
Nem kellenek ahhoz ilyen alkalmazások sem,én 2 hét alatt még eddig egyfolytában az államat keresgettem,pedig még nem is vettem alkalmazást!Sőt az összes ismerősöm is,akinek mutattam a telefont,csak pislogott,hogy ilyen is van!Igaz nem sok okosteló van a közelemben,de akkor is!Hidd el,nem fogsz benne csalódni!
-
Ghosti
aktív tag
Hivatalosan mint írtam pontokkal kifejezve, legalábbis úgy gondoltam, hogy nincs!!!
De nem tudom mi baja van vkinek azzal ha ph-n vesz úgymond használtat...
De amúgy külföldről lazán ezerszer olcsóbb!
De amúgy kibírható igen a számla, csak minek?
Nem lehúzni akartam, csak egy véleményt mondani
.
-
máyköl
veterán
Én mondjuk azt mondom, hogy még tok sem kell. Szerintem felesleges.
Nekem egy 3G-m van, se fólia, se tok, se semmi, full csupasz. Kb. már 5x leejtettem, de egy hajszálkarc sincs a telón. (elöl, hátul is 95%-ban karcmentes)
Még törés sincs a hátulján.Akkor meg minek ennyit szenvedni a fóliákkal meg a tokokkal?
-
Egyrészt sima védelem, másrészt meg a térerő hiányosságok miatt kell igen. Ugyanis, ha a bal alsó sarkot valamivel leragasztod (tehát nem közvetlenül az ujjaddal érintkezik a fém), akkor kevésbé csökken a térerő, mint mikor nincs oda ragasztva semmi.
A Bumpert a védelem miatt teszem csak fel, alkalmanként. -
JA, így értem már. Igen, alapból úgy használom, ahogy neked is mondtam/mutattam. Elül egy Crystal Clear fólia, hátul a karbon matrica, oldalt meg a csíkok. Szerintem a csíkok sima papírból vannak. Bumpert akkor rakok rá,ha valami olyan helyre megyek, ahol nem árt védeni, vagy van még egy szövet tokom, ezt a kettőt szoktam variálni.
-
m0h0senator
őstag
Eddig minden rendben semmi ilyet nem tapasztaltam
Ez az infinity blade nagyon jo. Reggel fogmosas kozben letoltotte telepitette, szep grafika, teljesen megfelelo sebesseg (ezt azert irom mert a reckless racing neha bedocog kicsit, es egy program sem fut) megy, ajanlom aztan mehet gamecenteren keresztul
-
for3l
senior tag
mondjuk ezt gondolom nem egyenes arányosságban gondoltad, mert ugye nagyobb méretű kijelző és kisebb felbontás relatíve "életlenebb" képet fog adni, de Landon itt gondolom inkább a korábbi iphone-ok felbontását hasonlította össze az i4-ével.
egyébként az, hogy nem kell nagyítani, az azért szerintem túlzás, mert az lehet, hogy tű éles minden egyes betű, de olyan aprók, hogy nagyítóval kellene nézni a kijelzőt (ugye a pixelek fizikai mérete iszonyat kicsi).
ja, és szerintem sem lehet eget rengető különbség a kettő között, nekem volt touch hd-m, aminek bár "csak" 3,8"-os az lcd-je, de szép képeket adott a 800x480-as felbontásával és ott is éles volt minden részlet.
én úgy gondolom, hogy nem is igazán kell ettől nagyobb felbontás ekkora méretre (persze, ha van, az nem baj), de ha azt nézzük, hogy 10"-os netbookoknak a default felbontása 1024x6xx, akkor egy telefonba a 800(960)x480 bőven elég.
(egyébként olvastam vmi cikket, ahol a htc hd3-mat taglalták, hogy 4,5"-ba bele akarnak préselni vmi 1024x6xx pixelt..
de ez itt már nagyon off
)
-
JamesHun
addikt
amit említettél HTC azt nem néztem mit tud, lehet amikor nézegettem még nem nagyon volt hírezve a telcsi
de ahogy nézem az I4 felbontása magasabb
960*480 kontra 800*480
bár nagyobb a kijelzője a HTC nek, de ezt a kijelzőt (mármint méretileg a 4,3 ) már nem nagyon kéne tovább növelni
végül is telefonról van szó -
Meg fogod szokni, hidd el. Mivel volt minden iPhone-ból nekem, az tény, hogy a 3G/3GS fogása jobb, ami ugye a hátlapból ered, viszont az iPhone 4 előző szériájához képest baltával vágott vonalait is hamar meg fogod szokni. Nekem legalábbis így volt. Jobb, hogy kisebb a káva és nincs ott az a b*zi vastag krómkeret körben.
-
máyköl
veterán
Nem céloztam semmire.
Csak egyszerűen mióta megjelent az I4, itt nincs nyugalom, mindig valamiért két tábor van, akik egymást nyúzzák.
Volt nekem kb. 1-1,5éve 2G-m, akkor is rendszeres látogatója voltam a topiknak, de nem voltak ekkora balhék.
Akkor még senkinek nem volt itt I4-e. -
Malachi
veterán
3GS-t most már semmiképp ne vegyél szerintem, mindenképp i4 a nyerő.
én még reménykedem, hogy valamikor tavasszal lesz egy árcsökkentés - eddigi években november-decemberben volt, most ugye októberben, a megszokotthoz képest 3 hónappal később hozták be, ha jól tudom, így ha követik a korábbi menetrendet, február körül csökkentenek árat.
csak egy a bibi, ha továbbra is ilyen hiánycikk lesz, mint most - ha 80 ezres iPhone-ért is sorban áll a nép, gyanítom hülyék lesznek faragni az árból. ebben az esetben megtartom a 3G-t, elkezdek gyűjteni és szomorúan megveszem horror áron az i4 utódját majd az ősszel. addig kiszolgál a mostani is.
igazad van amúgy, nem tudunk mit tenni. engem mondjuk azért baromira érdekelne, melyik cég áll a háttérben, hogy ki a hunyó. Az Apple, vagy a T?
-
manchester85
veterán
Igen, tulajdonképpen igazad van, de én nem erre gondoltam. Én se vennék soha független iPhone-t, sajnálnám rá a pénzt, stb. De itt most arra gondolok, hogy aki megteheti, ennyire fanatikus, annak nem mondhatod, hogy ne vegye meg ennyiért, hisz ez az ára, az Apple így árazta be, el lehet fogadni, vagy venni mást. De érted, ez egy konzekvens ár, amit az Apple szabott, méregdrága, de konzekvens. Az Apple nem szokott árat emelni, tehát az új modell ára is nagyjából kiszámítható, illetve az AT&T-nél is ugyanúgy megmaradtak a 200$ és 100$-os árak. A probléma itt azzal van, hogy a feltételekhez mérten irreálisan magas az iPhone 4 ára. Itt leginkább az ikon csomagokra gondolok, hisz a feltételek nem változtak, és az apple se adja drágábban az i4-et, mint adta annak idején a korábbi modelleket.
Malachi is jól látja a helyzetet, ugyanaz a csomag ugyanazzal a feltétellel ugyanazzal az apple árazással az AT&T-nél abszolút nem indokolja a hazai emelést. Mivel az első iPhone messze nem volt annyira sikeres, és mellesleg kétszer annyiba került (400$) így gondolom az itthoni piacra is olcsóbban vezették be a készüléket, de kezd elpofátlanodni a helyzet, ami még a 3GS-nél tűrhető volt. Főleg, hogy 20-szal olcsóbban indított, és tavaly ilyenkorra már esett is egy 20-assal.
Akkor meg már túl voltunk mindenen, 300-as eurón, áfa emelésen, stb. Majd ez az ár -8GB-ért cserébe tovább mérséklődött 2 ezer forinttal.
Malachi igen, tökéletesen egyetértek!
Biker meg lassan csak felfogja, még ha nincs is ki a négy kereke.
-
Malachi
veterán
úgy érti, hogy 2 éve decemberben ikon400 mellé 28-30k volt a 8GB-os 3G. igaz azóta romlott a forint, talán az Áfa is magasabb, de valahogy én sem érzem indokoltnak a 80k-s árat, főleg, ha megnézed, hogy a külföldi szolgáltatók hasonló díjcsomagok mellé 0-tól 35-40 ezer Ft-nak megfelelő eurós árakon adják a készüléket. Ausztriában is, ami elvileg ugyanakkora piac, mint Magyarország.
szóval mi a jobb üzlet, ha a Samuért kapott 81k-t elköltöd egy 4-es iPhone-ra, vagy megmarad 40k-d esetleg az egész? ezért nem cserélem le a 3G-met, amíg nem normalizálódik ez a mesterségesen magasan tartott ár. mert tudom, hogy nem ér ennyit. 40-50 között már azt mondom reális lenne, jöhetne is 2 a családba. ja még egyszer, ikon400 mellé. most is az van, nekem éppen jó.
-
manchester85
veterán
Jó, akkor újfent kiemelem, hogy egy szoftveresen függetlenített készülékről van szó. Garancia nincs rá, hacsak nem nyomsz rá egy restore-t, ami ez esetben visszazár, és lesz egy iPod Touchod.
A készülék nem frissíthető, tehát nincs lehetőséged az aktuális fw-rel kihasználni a készülékre szabott szolgáltatásokat, újításokat, pl, amit a 4.2 ad. 170-ért majdnem ott vagy, hogy dominósan veszel egy bontatlan újat, igaz, 16 gigásat, de te bontod ki, 1 év garanciával, restore és upgrade lehetőséggel. Habár a hazaiaknál meg a letiltástól kell tartani, de garancia is van rájuk és frissíthetőek is...
-
manchester85
veterán
Na a T-nek mondjuk annyi köze van az iPhone szervizhez, mint nekem.
Hozzá se nyúlhatnak. Megnézik, beázott-e, van-e sérülés, és ha minden rendben, küldik az apple-nek cserére. Gyakorlatilag Európában nincs is hivatalos iPhone szerviz, ami alatt a készülék szétszedését, bárminemű megbontását értem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest