- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #41998 üzenetére
A válasz egyszerű. Nálunk is kapható, de nem magyar piacra szánták. Ez egyértelmű.
Más ennyiért vesz cipőt nálunk, nem pedig egy nem tölthető érzékelőt.
Az megint más kérdés hogy k drágák a +-os cipők. Nekem ilyenem van csak más színben:
[link]
Persze szerény kis országunban olyan baromi jól keres mindenki, hogy mire ideér, a 100 dodóból lesz 170-180. -
Peti567
aktív tag
válasz
Ghosti #41989 üzenetére
De a felülésnél hova teszed a tokot? A mellkasodra nem tudod felszíjazni!
( bár lehet karra téve is működik)Nike+ GPS
Mérni mennyit futottál, mennyi ideig, mennyi kalóriát égettél el, átlag sebesség + térképen is berajzolja hogy merre mentél!Ez is hasonló:
MotionX GPS Lite
Ezt snowboardozkor próbáltam, elég jó, megmutatja a max sebességed, átlag sebességet, stb. és ez is berajzolja merre mentél, és vagy műhold térképe is (nem csak az utakon tudja berajzolni)!Ha appstore keresőbe beírod mindkettőt kidobja egyébként!
-
Peti567
aktív tag
válasz
Ghosti #41987 üzenetére
De így kell /kéne/ csinálni nem, ahogy leírtam?
Amúgy azzal a fent linkelt tokkal se tudod a felüléshez használni, vagy igen?
Az a fekvőtámaszhoz/gugoláshoz meg kocogáshoz jó esetleg (mondjuk akkor zsebre is rakhatod)!Futáshoz én amugy a Nike+ GPS progit töltöttem le, jó az is csak menni kéne futni!
-
-
misuti
tag
válasz
Ghosti #41600 üzenetére
Értelek!
Az I4 procija ténylegesen milyen sebességű?
Itt 800 MHz-et írtak,de volt ahol 1 GHz-et olvastam!
Amúgy a hanghívás minőségével én nem vagyok elégedett!
Elég halk,viszont ha hangosabbra veszem,akkor meg recseg!
Mondjuk a fólia még rajta van,bár én nem hiszem hogy sokat rontana! -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ghosti #41493 üzenetére
én már nyomtattam wifin keresztül, csak kell egy olyan progi az appstoreból amien márájú a nyomtatód, ha pl epso akkor így keresd név alapján és meg fogod találni ingyen..
az airprintet még nem próbáltam de lehet az is működik..nekem már hajszálkarcos a hátulja és egy olyan karc is van ami elég feltűnő és ha kapirgálom akkor megakad benne a körmöm rendesen úgyh lehet hogy veszek rá vmi matricát.. zsebben hordom egyedül- kulcs nélkül.. néha csúszkál az asztalon.. azthittem jobban bírja majd a kemény edzett üveg.. na midegy
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ghosti #41192 üzenetére
a restoreban mi nem engedett itt meg neked?...
laptopon próbáltam tehát alaplapon vannak az usb portjaim..
másik gépen is lett próbálva, mivel én voltam szegény második esélye..
bp-ek vagyunk egyébként ha van vmi megoldásod várom szeretettel,
próbálva lett simán restorral ahogy kell apple szerint, de le is van töltve a gyári 3.1.3 és a 4.2.1is.. végigmegy majdnem, 1 mm van a csíkból de a végén kiírja a hibát..
külföldi fórumokon azt olvastam hogy vmi összeakad a basebanddel, de eddig nem volt megmoddolva rajta semmi, 4.1es baseband volt rajta ha jól emléxem, mostmeg a 4.2.1est akartuk csak felrakni..
Központnak üzenem hogy már van normális internetem, nemcsak mobilnet a saját telómról, úgyhogy ha gondolod megpróbálhatom újra pl holnap.. este 6 ig ráérek -
FuckeR19
senior tag
válasz
Ghosti #41101 üzenetére
Nem értem ennek mi köze a kérdésemhez
Tisztába vagyok vele hogy nem neten keresztül jön, szó sem volt netes mms küldésről.
De ha kikapcsolom a mobil adatforgalmat nem kapom + az mmseket. Ha bekapcsolom +kapom, viszont ha nem vagyok wifi közelben felmászkálna mobilnettre.... -
D@niel
addikt
válasz
Ghosti #40180 üzenetére
Annyit mondok a 4-es iPhone-ra, hogy egy ismerős leejtette a kezéből, és szét repedt az egész hátlap. Ennyit a nagy edzett üvegről. 3GS-t ejtett már le valaki? Totál szét repedt a hátlap?
Edzett üveg. Baromság az egész. USÁ-ban egy fickó már a boltban leejtette amikor megvette, ott is betört az egész hátlap, szerencséjére egyből ki is cserélték neki. Mert elvileg egy ilyet bírnia kellene.
Úgy látszik nagyon nem bírja, de az árat meg fel tudja tornázni. -
D@niel
addikt
válasz
Ghosti #40035 üzenetére
"Eléggé ideges lehettél, ha 3gs-t akartál volna 4 helyett"
Mondjuk én 1 éve pont így voltam 3G/3GS kombóval, szval tudom milyen. Majdnem úgy indultam el otthonról, hogy megveszem az 1. 3G-t amit találok.
És ha most nem lenne mobilom, és menne ez az őrület az i4-el kapcsolatban, simán megvenném a threegs-t, ennyi.
-
válasz
Ghosti #39516 üzenetére
Nekem ahhoz képest, hogy itt ülök a térerőtornyon, azért ha rosszul fogtam, szólt a párom, hogy nem ért semmit abból amit mondok, meg hallottam halkan olyan hangok, mint mikor a tv-t vagy rádiót bezavarja egy telefon. Ötletem sincs, milyen lehet olyan helyen, ahol 10-en ennyire sem erős térerő, de ezek után sok jóra nem számítok.
-
válasz
Ghosti #39355 üzenetére
Biztos, nem vagyok mindenható, nem tudhatom. 4.2-t amúgy is csak akkor teszem fel,ha lesz rá olyan dolog, amiről itt nem beszélünk, mivel megvettem elég sok programot, amit csak a kétbetűs okosság után használhatok.
Viszont arra kérlek, hogy fejezd be az értéktelen, hasznos információtól mentes hozzászólás dömpinget (1-2 még oké persze, de nem ennyi), mert gondolom a modiknak is elkezdi majd b*szni a csőrét, hogy egy szakmai topikban hozzászólás gyűjtő köröket futsz. Csak egy tanács, nem vagyok senki, hogy megmondjam mit csinálj, ezért barátilag tanácsolok csak. Remélem nincs harag.
-
a000
őstag
-
válasz
Ghosti #39211 üzenetére
Hát persze, ha elismerik, hogy hibás, de erre simán azt mondják, hogy ő csinálta, és nem cserélik 3 napon belül sem. Levásárlást sem engedik, ha nem isernek el valami hibát. 8 napon belül elállhat a vásárlástól, de csak webshopos megrendelés estén. Tudom, szívtam egy ilyen kört annó egy másik készülékkel.
-
Landon
addikt
válasz
Ghosti #39083 üzenetére
Nézd, nem szeretnék kérdéses forrásból vásárolni... beszeljukmac-en én is tudok 200ért bontatlan gyári függetlent. Azon még gondolkodom de nekem már az is "kérdéses" forráshoz tartozik... Miért jó vkinek h 200ért itthon árrul függetlenül... ill azt értem miért jó de azt szeretném tudni, hogy honnan szerzi be h neki ez megéri és ráadásul nagy tételben mind2 féle verzióból! Baromira nem szeretnék ilyen kamionról leesett árut venni.
Icecave: Nem, nem a gari. De úgy érted h miért nem vásárlok függetlent? Ha tudsz mondani biztosan megbízható forrást akkor nekem jó a független is!!
Csak én ilyet egyenlőre nem tudok...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Ghosti #39001 üzenetére
Azért a DJ fejhallgatókat ne keverjük ide. Én tudok neked mutatni DJ fejhallgatót, de nem leszel tőle elragadtatva: a fejed és a füled fél óra folyamatos használat után kikészül, mert annyira nyomja, és a hangzásvilág sem olyan lesz, amilyennek elképzeled: a DJ fejhallgatók (jobb esetben) nyersen tálalják neked a lejátszott matériát, nem színezett a hangképe, ezáltal "nem is szól olyan jól", mint egy zenehallgatásra tervezett fülhallgató, példának okáért sennheiser cx300. Ráadásul nem sokkal verdesi alulról a 100 000-et a vételára...
Én úgy gondolom, zenehallgatásra a sennheiser cx X00 szériája ajánlható leginkább (az ok, amiért az öreg, leharcolt cx300-asomat én nem egy ugyanilyen típusúra fogom cserélni az, hogy nem szeretem az asszimetrikus kábelrendezést). -
-
válasz
Ghosti #39009 üzenetére
Nekem HD515 van. Meg vagyok elégedve vele (mellette szintén Xonar hangkártya). Nagy és zárt, nekem viszont ezek pont kellenek, mert nem jó,ha más is "élvezi" a zenét, amit hallgatok.
Viszont mp3 lejátszónak nem használom az iPhone-t, bár leszögezem, a 4-esnek jobb a hangja, mint az előzőeknek, azért egy Sony, vagy egy Meizu M6 (igen, nem rontottam el) lazán a földbe döngöli hangzásban.
Mielőtt jönnek a hozzászólások, hogy a füles a lényeg, elmondom, hogy sennheiser CX500-asom van. Csak ha mindkettőt azzal hallgatod, akkor ugyanott vagy, hogy észreveszed, melyik a minőségibb. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ghosti #39001 üzenetére
hát ízlések és pofonok, kipróbálgattam a 30ezer fölötti fejhallgatókat de nekem egyiksem szólt úgy ahogy azt én elvárnám, nekem dobozos a hangzásuk, távolabbról jön a zene olyan mintha egy poharat tennél a füledhez.. mindegy, biztos jó csak nekem jobban tetszik ez a hangzásvilág amit egy agybadugós nyújt..
kényelmesebb is, jó hogy nem nyomja le a fülem ami ha sokáig van úgy akkor fáj, a fejhallgató lenyomja a hajamat isés a zajokat sem tudja annyira kiszűrni mint egy inear- tapasztalatom szerint, bár nem volt hiperszuper fejesem 80ezrekért, de hallgattam olyat is már..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ghosti #38987 üzenetére
úgy hogy több képet csinál egyszerre(egymás után persze, és emiatt kicsit lassabb is..) és azokat rakja össze
csapi: köszi, a pushnak van köze ahhoz hogy kapok e értesítést ha ír vki? vagy az mire jó egytalán? a notification bekapcsolva, push ki- akkor kapok üzit vagy sem? odaírhatnák hogy mi mire jó
gmailem van így azokat megkaptam eddig egyből a írt vki, de be volt kapcsolva a push az accountra és a fő push gomb is.. de azt kikapcsolhatom nem? attól még jön ugyanúgy az email, naptár stb.. -
válasz
Ghosti #38959 üzenetére
Napi 137.000 iPhone 4 készül el. Ami elég sok, de ha azt nézed, hogy a launchkor a világon egy nap alatt 3 millió iPhone 4 fogyott el, már nem is olyan nagy szám... mostanra azért már nincs gond, Londonban is neten foglalsz időpontot, mész, és adnak iPHone 4-et (ugye, szpt. 2. hetében még 3-4 órákat kellett sorban állni érte).
-
manchester85
veterán
válasz
Ghosti #38959 üzenetére
Az Apple köztudottan gyártási problémákkal küzdött. A forgalmazás kezdetekor csak 3 hetes várakozási idővel tudott megrendelést teljesíteni. Mégis mi ebben a kamu szerinted?
Ebből kifolyólag Magyarországra se jutott elég se tavaly nyár végén a 3GS-ből, se most a 4-ből.
-
manchester85
veterán
válasz
Ghosti #38688 üzenetére
A 3G kikapcsolásával nem az adatforgalmat tiltod le, csupán a 3G hálózatot. Magyarul, ha nem talál wifit, ugyanúgy használja a mobilnetet, csak 2G-n (edge). Ettől függetlenül a wifi nem használ mobilinternetes adatforgalmat, de a 3G letiltásával még ugyanúgy lesz mobilnet, csak lassabb.
Icecave megelőzött.
-
válasz
Ghosti #38357 üzenetére
Főleg, mivel nekem i4 van, az tovább bírja. Szerintem nem nekem címezted a választ
Más: Nimbuzz elcseszi a beállításaimat msn-en (bejelentkezek pl. msn-re gépen, ott ugye megvan az arcképem, a nevem mellett felirat, stb), IM+ nem rontja el, hanem az is mutatja, de ha Nimbuzzon keresztül jelentkezek be, akkor elcseszi mindenhol, mert ráerőlteti a saját beállításait (nem pedig átveszi).
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Ghosti #38336 üzenetére
neeem , hanem a t kifüggetlenitette nekem és utána kell egy restore de amugy másodjára hibátlanul végigfutott szval nicsn gond...
érdekesség: tegnap duna plaza t -ben voltam ügyet intézni mire látom h szembe csomó iphone a pulton (persze i4) a srác aki intézte a dolgaim közbe megkérdeztem mi ez a sok telo most hivogatjkátok be akik elörendelték mondja ja... na mondom remek két csávó volt ott élőben akik éppen vették át mackó nadrágban fehér poloban és eléggé ocsmány csoró öltözékben,rendezetlen hajjal külsövel...... kicsit megfordult a fejemben h hová süllyed a dolog h lassan i4 elöbb van mindnekinek mint rendes cucca....
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ghosti #38300 üzenetére
akkor gondolom külföldi a teló.. segítenék de betörtek itt a szállodában ahol dolgozom és itt a rendőrség meg minden, bocsi, de valszeg nem fogod tudni aktivalni, tegyél vissza egy 3.1.2-t és jailbreakeld, csak ahhoz nem kell eredeti sim..
de ha 4.1re frissitetted akkor bukta a függetlenités és nem fogod tudni használni t-mobilos simmel sem..
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest