Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gerzsonka777

    újonc

    Sziasztok !

    Nagy segítségre lenne szükségem, mivel nem vagyok annyira jártas a témában, és úgy néz ki szépen elszúrtam az iPhone-om. Nagyon Kétségbeestem, hogy mit csináljak :S

    Adott egy iPhone 3G, amit használtan vettem, viszont mikor bekapcsolom, azt írja tegyem rá az USB-re, és indítsam az iTunes-t. Megcsináltam mindent, az iTunes megpróbálta visszaállítani az előző szoftvert, mindig hibaüzenetet adott ki. Ezekre rágugliztam, mindig valami más megoldási módot írt, amik többé-kevésbé használtak, de a végén mindig oda jutottam, hogy tegyem fel rá a 4.2.1-es szoftvert (nem tudom milyen szoftver volt rajta..) redsn0w segítségével. Gondoltam nem lesz baj, felpakolom rá a 4.2.1-es szoftvert valami netes tutoriallal, korábban is csináltam ilyet egy iPhone 3GS-en, csak ott azt hiszem valami custom iOS6-ot tettem fel rá, sikerült is.

    Betettem DFU módba, el is kezdte a dolgokat, majd valahogyan sikerült frankón megoldanom úgy, hogy ne tudjam visszakapcsolni. A telefon teljesen sötét, semmire nem reagál, a redsn0w úgy érzékeli, hogy még mindig DFU módban van. Rákerestem, hogy hogyan szedjem ki DFU módból, sok mindent írtak rá, de nem használtak. Megpróbáltam mégegyszer feltenni rá a 4.2.1-et, mivel még mindig DFU módban volt, de szerencsésen azt is sikerült elérnem, hogy a gép leválassza a telefont, szóval mostmár nem is érzékeli.
    Vártam egy napot, még mindig semmi, nem érzékeli gép, a telefon sem reagál semmire, még mindig DFU módban lehet.

    Hogyan tudnám újból csatlakoztatni a telefont a géppel, hogy felismerje ? Ha esetleg sikerülne, hogyan tudnám kiszedni DFU módból valami külső programmal, vagy hogyan tudnék rátenni egy olyan iOS-t amivel nem ragadna DFU módban, és újraindulna rendesen ?

    Nagyon kérlek segítsetek !!

Új hozzászólás Aktív témák