Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Egy 3G / 2G / adakapcsolat ki 3-as kapcsoló, vagy akár helymeghatározás ki/be kapcsolási lehetőség nem lenne rossz dolog a gyorsmenüben, mert ezekkel pl. lehetne spórolni az akksi időn .. adott esetben elég sokat.
    Nem kell, hogy minden percben mindenről tudjak...de 2G-n is megjön az értesítés bármiről ugyanolyan gyorsan mint 3G-n, LTE-n.

    Mindenkinek mások az igényei, és ha már (végre! ... sok ios user örömére ) változtattak és van gyorsmenü, akkor tehették volna kicsit átfogóbban, és beállíthatóan (kinek milyen gyors elérésre van szüksége), mert pl. nekem számológép nem kellene oda, zenét nem hallgatok telefonról a zene vezérlő hatalmas helyfoglalása nekem fölösleges .. szóval hely van, a lehetőség a programban már megvan, csak nem az van ott ami nekem kellene (másnak meg más, de tuti nem mindenkinek ugyanaz ami most elérhető).

    Következő lépés lehetne ennek a csiszolgatása, szabadabbá tétele is, és én ezt várom is az apple-től.

    A fentiektől függetlenül eddig tetszik az új rendszer, igaz a színekkel még nem vagyok kibékülve részben mert kevéssé egyedi mint eddig volt, de az megszokható.

    Kíváncsi leszek 5C támogatására (amivel együtt jár a sima I5 -é is), mert ha IOS 9 már nem lesz rajtuk teljes értékű, akkor az 5C egyetlen főverzió frissítésre elegendő életciklusa szomorú lenne.

Új hozzászólás Aktív témák