- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Pont ezért van meg fold 4 nálam is. Még várok és, fogok is. Ha cserélem megérje tudásban és anyagilag is. Semmi értelme évente cserélni és fizetni a drága csomagot meg törlesztőt. Nyilván aki évente ki tud fizetni ennyi összeget egyben annak mindegy. De most is hívtak a, telekombol és olyan összeget mondtak hogy fogtam a fejem. Nekem a v2 is elég lenne. De igen a fold szoftveres dolgokban nagyon jó. Várjuk a V3-at.😎
-
Lajmund
őstag
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Úgyis bukok évente x összeget a telefonon majdnem arànyosan akkor meg màr miért ne legyen a legujjabb?
-
prolad
addikt
Jöjjön ide is időben, ne annyival később, mint a V2. Idén nem tervezek telefon cserét, inkabb a V4 lesz majd érdekes jövőre, de azért is lett Fold 5 a V2 helyett, mert előbbit már 2 nappal a megjelenés utan a kezemben tarthattam, utóbbira hónapokat kellett volna várni, még úgy is, hogy a Fold előtt jelent meg meg. De legalabb a szolgáltatók felvették, nem. úgy mint pl a Oneplus Opent.
-
polo493
tag
Én is erre várok inkább ez global rajt lesz?
-
Lajmund
őstag
Azt lehet tudni hogy a honornak milyen a szerviz háttere meg ugy az egész mennyire korrekt?
-
Elit3Zotya
addikt
Tavaly elég vicces volt hardveresen a fold5 a v2 mellett, kíváncsi vagyok idén mit villantanak.
-
Lajmund
őstag
Kíváncsian vàrom nehogy egy ilyet vegyek a fold 6 helyett mert ott megint semmi érdemleges vàltozás nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest